Davet edilmedim

melisa464

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
385
72
323
Herkese merhaba eltimle aram pek iyi değil hiçbir zaman tartışmamız olmadı.Laf sokmaları çok oluyordu.GÖrümcemlerlede arası çok iyi sayılmaz. Genelde insanlarla tartışma ortamına pek girmem mesafe koyarım. Geçenlerde bebeği oldu hastaneye gittik eşimle altınımızı taktık. Kayınvalide anemi aramış mevlütümüz var diye davet etmiş kendi evinde de ayrıca yapacağını söylemiş öyle söyleyince annem o zaman sende yapılana katılırım demiş ben daha önce gelinin evine gitmedim demiş. BUnda problem yok eşimle annesi konuşmuşlar mevlütten bahsetmiş çağırdıklarını falan anlatmış. Ama beni arayan olmadı sizce nasıl tavır takınayım .Bu bana ve eşime bir saygısızlık değil mi

belki o da siz arayin yapilacak bisey var mi diye sorun istemiştir

ben takmazdim açıkçası, arayip cagirmasini gerektirecek kadar uzak degilsiniz bence

kasıtlı yapildigini dusunuyosaniz esinizle konusun ben mi yanlis anliyorum diye

Annenizi çağırıp sizi çağırmamak ilginç

Bence iletişim kopukluğu var

Elti Kv ye demiş çağır yakınları diye

O da eltin seni çağırmıştır diye düşünüp seni aramamış anneni vs aramış

Eltin de Kv arayacak diye aramamıştır

Bir de eltimin evine daha önce gitmedi ise de davet edilmiş başla bir engeli yoksa bu gerekçe ile Mevlüt'e gidilmez mi

Bence annem gitsin seni aramazlarsa sen gitme elbet konu olur annesi bile geldi Melisa gelmedi diye sen de dökersin içini

Anladigim kadariyla kv evinde ki yapilacak mevlut.eger oyleyse davet etmeye gerek yokki sizin annenizi bile aramissa demekki sizi zaten bekliyor

Biz çok samimi olmasakta çağrılması gerekirdi diye düşünüyorum Bende evde bir cemiyet yapsam kendisi çok sevmesemde abisinin hatrına davet etmek zorunda değilmiyim

Gerçekten hiç anlamıyorum ya, mevlüte cagrılmayacak kadar mesafe olduğu kesin aranızda , bir de gidip altın takıyorsunuz?

Hem elinden geldiğince eltiden uzak duruyorsun hrmde mevlüte cagrılmadım diye tavır takınmaya calısıyorsun çok çelişkilisin.

belki o da siz arayin yapilacak bisey var mi diye sorun istemiştir

ben takmazdim açıkçası, arayip cagirmasini gerektirecek kadar uzak degilsiniz bence

kasıtlı yapildigini dusunuyosaniz esinizle konusun ben mi yanlis anliyorum diye
Ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum ama eşimi bu mevzuya hiç katılmasını istemiyorum

Gerçekten hiç anlamıyorum ya, mevlüte cagrılmayacak kadar mesafe olduğu kesin aranızda , bir de gidip altın takıyorsunuz?

Hem elinden geldiğince eltiden uzak duruyorsun hrmde mevlüte cagrılmadım diye tavır takınmaya calısıyorsun çok çelişkilisin.
O da benim evime gelip altın taktı

Back
X