• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davet konusu

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Merhaba arkadaslar canimi skan kafami yoran bi meseleyi erken mudehaleyle size sormak istiyorum .. Biliyorsunuzdur skntili bir hamilelik gecirdim bebegimin durumuyla ilgiki vs.. Esimin ailesi hic bi sekilde destek cikmadi altinlarimi bozdurdum hastane masraflarini odedik.. Esim babasinin isinde calisiyor hastaneye gittigimiz gunler yevmiyemizi kesti cok zotuma gidiyor bunlar cok skstik oyle olunca durumlari cok iyi bu arada 2 ev alacaklar yakinda gule gule otursunlar biz kirada oturuyoruZ sikayetci degilim .. Mesele su esimin ailesi hic destek cikmadi annesi iyidir ama babasi 1 kurus yardim etmedi .. Ona kizdigim mesajlarimi esim benle darilinca babasina okutmus suan essek gibi pisman ama is isten gecti. Kayinbaba bana tavir yapiyor bebegi hayirlamadi ben evine bebegi gostermeye gittim odadan cikmadi yine de mesaj atip ozur diledim vs vs .. Sadece kizdigim neden yevmiyelerimizi kestigiydi cidden cok skstik bi kere sormadilar ve maasinizi kestiler ..neyse .. Simdi bebegime mevlut okutacagim kaynanami aradimbuyur gel diye bana sunu da cagir bunu da cagir diyor ama ben dogum yapali 40 gun oldu beni aramadilar bile boyle hassas bi durumda bebegim hasta dogdu cunku :( ben onlari cagirmak istemiyorum sizce haksiz miyim ve sizce kayin baba kusmekte haklimi mesajla ozur de diledim.bu arada .. Elestiriye acigim tesekkur ederim

Çağırmayın,haklısınız.
Küsmesinde hak hukuk bilemem,bilmiyoruz ne yazdığınızı belki ağır hakaret etmişsinizdir,ama ben olsam özür de dilemezdim,öyle düşünmesem yazmazdım çünkü.
benim ozur diledigim mesele su biz bu kadar sknti cekiyorsak babanda para kazanmasin dedim ben buna ozur diledim beddua gibi oldu .. Ama fikirlerim ayni sadece uslubum icin diledim

benim ozur diledigim mesele su biz bu kadar sknti cekiyorsak babanda para kazanmasin dedim ben buna ozur diledim beddua gibi oldu .. Ama fikirlerim ayni sadece uslubum icin diledim

Az bile demişsiniz

Oğlu hastaneye giderken yevmiye kesen adama baba değil patron deniyor

Ben gerçekten anlayamıyorum insan torumu hastayken nasıl para derdine düşer??? Afedersiniz ama 2. evlerini popolarına soksunlar varyemezler

Ben eşinizin mjları babasına göstermesine takıldım asla güvenmem öyle eşe o ne öyle ya düşman gibi. Sen özrünü dilemişsin kabul etmiyosa yapcak bişey yok fazlada düşme üstüne zamana bırak.
eşimi o konuda affetmiyorum dengesizlik yapmiş pişmanmiş ozur diledi ama p.k ettı ortalıgı ıs ısten gectı

Az bile demişsiniz

Oğlu hastaneye giderken yevmiye kesen adama baba değil patron deniyor

Ben gerçekten anlayamıyorum insan torumu hastayken nasıl para derdine düşer??? Afedersiniz ama 2. evlerini popolarına soksunlar varyemezler
brni anlamanız ne kadar guzel :(

O nasıl eş öyle ya :oha:
Çağırmayın. Ben olsam özür bile dilemezdim burada yazdıklarınız kadarsa her şey. Oğluna kıymet vermeyen zaten torununa da vermez.
kayın babaya beddua etmiş oldum sinir anında 5 kurus kazanamazlar ıns dedım

Valla kayinpederin yaptığını bugün patronlar yapmıyor, şaka gibi.

Mesaj okutma kısmı da, ispiyoncu çocuk gibi olmuş.

Bence çok haklısınız, kendi içinizden geleni yapın.

Bebeğinizin neyi var?
beyninde skntı var

Benı arayıp x işe gitsin sureklı hastaneye gıtmeyın dıyen ınsanlar .. Eşim para kazandırıyor onlara cunku baskasıma guvenemiyorlar

Merhaba arkadaslar canimi skan kafami yoran bi meseleyi erken mudehaleyle size sormak istiyorum .. Biliyorsunuzdur skntili bir hamilelik gecirdim bebegimin durumuyla ilgiki vs.. Esimin ailesi hic bi sekilde destek cikmadi altinlarimi bozdurdum hastane masraflarini odedik.. Esim babasinin isinde calisiyor hastaneye gittigimiz gunler yevmiyemizi kesti cok zotuma gidiyor bunlar cok skstik oyle olunca durumlari cok iyi bu arada 2 ev alacaklar yakinda gule gule otursunlar biz kirada oturuyoruZ sikayetci degilim .. Mesele su esimin ailesi hic destek cikmadi annesi iyidir ama babasi 1 kurus yardim etmedi .. Ona kizdigim mesajlarimi esim benle darilinca babasina okutmus suan essek gibi pisman ama is isten gecti. Kayinbaba bana tavir yapiyor bebegi hayirlamadi ben evine bebegi gostermeye gittim odadan cikmadi yine de mesaj atip ozur diledim vs vs .. Sadece kizdigim neden yevmiyelerimizi kestigiydi cidden cok skstik bi kere sormadilar ve maasinizi kestiler ..neyse .. Simdi bebegime mevlut okutacagim kaynanami aradimbuyur gel diye bana sunu da cagir bunu da cagir diyor ama ben dogum yapali 40 gun oldu beni aramadilar bile boyle hassas bi durumda bebegim hasta dogdu cunku :KK43: ben onlari cagirmak istemiyorum sizce haksiz miyim ve sizce kayin baba kusmekte haklimi mesajla ozur de diledim.bu arada .. Elestiriye acigim tesekkur ederim
Hiçbirini çağırma, yüzde verme eşinde ne geri akıllı birisi insan karısıyla olan olayları ailesine anlatır mi be. Şuursuz adammış.

Benim kocam benı rezil eden mesajlaromızn resmını ceken bir gerizekalı hepinize katılıyorım bana köstek oldu en zor gunumde .. Allah bunu yanına koymaz bilirim

Back
X