- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
Merhaba arkadaslar canimi skan kafami yoran bi meseleyi erken mudehaleyle size sormak istiyorum .. Biliyorsunuzdur skntili bir hamilelik gecirdim bebegimin durumuyla ilgiki vs.. Esimin ailesi hic bi sekilde destek cikmadi altinlarimi bozdurdum hastane masraflarini odedik.. Esim babasinin isinde calisiyor hastaneye gittigimiz gunler yevmiyemizi kesti cok zotuma gidiyor bunlar cok skstik oyle olunca durumlari cok iyi bu arada 2 ev alacaklar yakinda gule gule otursunlar biz kirada oturuyoruZ sikayetci degilim .. Mesele su esimin ailesi hic destek cikmadi annesi iyidir ama babasi 1 kurus yardim etmedi .. Ona kizdigim mesajlarimi esim benle darilinca babasina okutmus suan essek gibi pisman ama is isten gecti. Kayinbaba bana tavir yapiyor bebegi hayirlamadi ben evine bebegi gostermeye gittim odadan cikmadi yine de mesaj atip ozur diledim vs vs .. Sadece kizdigim neden yevmiyelerimizi kestigiydi cidden cok skstik bi kere sormadilar ve maasinizi kestiler ..neyse .. Simdi bebegime mevlut okutacagim kaynanami aradimbuyur gel diye bana sunu da cagir bunu da cagir diyor ama ben dogum yapali 40 gun oldu beni aramadilar bile boyle hassas bi durumda bebegim hasta dogdu cunku
ben onlari cagirmak istemiyorum sizce haksiz miyim ve sizce kayin baba kusmekte haklimi mesajla ozur de diledim.bu arada .. Elestiriye acigim tesekkur ederim