davete icabet etmemek.. ama sonra..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Bu durum Ramazanda oldu gecmis zaman ama paylasip dusuncelerimizi ogrenmek istedim. Ramazan da kaynimlari iftara cagirmistim birde kayinvalidemleri. Eltimler gelmedi, neymis cocugun uyku saati 11 aylik bebegi var. Almanyadada iftar turkiye saatiyle 23 on kala fln aciliyordu. Diyeceksiniz hakli bende olsam gelmem bebegim daha onemli. Oyle de....

Ertesi gunu burda ramazan senlikleri vardi iftardan sonra orda sahura kadar oturuluyor eglence fln oluyordu. Bizde o gunu oraya gitmistik erkek kardesimle, cok asiri kalabalik. Erkek kardesim tesaduf onlari gordu eltim kaynim bebekleri, eltimin kiz kardesi fln geziyolar gecenin saat ikisinde. Kardesim deyince x abigili gordum deyince sok oldum ve kirildim. Hani bebegin uyku saati vardi cok gec oluyordu. Gecenin ikisinde sokaklarda kucagnda cocukla geziyorlar ama. Ne dusunurdunuz?

Herkesin sahsi fikri tabiki. Ben bu kisi eltim olmasada baskasi olsaydi ayni dusunurdum yine. Ben davetlere cok onem veren birisiyim esimde ayni. Gercekten ciddi bir hastalik olur veya ölüm olur zaten gidilmez ama onun disinda hep gitmisizdir davet edildigmiz yerlere. Yarim saat bir saat olsada ugrariz mutlaka ev sahibi insanlar hazirlik yapiyor sonucta butun gununu kosturmakla geciriyor, onca emege karsilik gitmemek bana gore yakismaz. Dedigim gibi sahsi dusuncem

Takmayın bu kadar
Bırakın gelmesinler
Kız kardeşi gelmek istemedi demek ki
Bir daha çağırmazsınız olur biter

Gelene kapımız sonuna kadar açık..
Gelmeyene Güle güle canım. .

herkes sizinle aynı hassasiyetlere sahip olmak zorunda değil ama. eğer böyle yaparsanız çevrenizde kimse kalmaz..

herkes istediği yere gider ne var ki bunda

belki evde durmak istemiyolardır çok sıkıcı buluyolardır beraber bulunduğunuz ortamı

tercih meselesi

herkes mutlu olduğu yerde dursun :)

11 aylık bebeği varsa daha zorlu zamanlarındadır. Eğlenceye ihtiyacı vardır kafa Dağıtmaya. Bu hakkını da yemekte değil Şenlikte kullanmış. Ne olmuş ki bu kadar ramazandan beri kafaya takacak.belki o gün bebek huysuzdu belki kendi çok yorgundu. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendşnşze ve etrafınıza

Belki eşiyle kavgalı falandı o akşam? Yani bunu bilemezsiniz
Yada havasında olmayabilir. Boşverin o üzülsün kaçırdığı yemekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…