Daveti iptal edeyim mi

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Hanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.

Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.

Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.

Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim

Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi

Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki

İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum

Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam

Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız

Son düzenleme:
Ailesini ararım uygun bir dille iptal ederim ailesiyle olan yemeğe de katilmam kendi ailemi de başka zaman ağırlarım.. taviz vermeyin ailesiyle sorununuz yok tamam ama bu haldeyken onemli olan sizsiniz mecbur değilsiniz hic bir seye insanlik yaramıyor baksana mecburmussun gozuyle bakıyor.. düşünmeyin evi de temizlemeyin yemek de yapmayin olmadi siz de ailenizle disarda kendiniz yiyin.
Şimdi bu oneriler işleri daha da kötüye goturebilecek rest cekme tarzinda yani sonuclarina hazirsaniz böyle yapin yok daha beter olmasin ben görevimi yapayim derseniz kalkin temizliginizi yemeğinizi yapin misafirinizi mis gibi agirlayin... ya adam tepenize iyice cikar ya da hatasini anlar ozur diler bilemedim... karar sizin

Simdi iptal etseniz hem ailesiyle yüz göz olucaksınız hemde eş kişisi inadınıza karşılık verip dısarı yemeğe götürüp iyice sinirinizi bozacak
Bu yemegi veya işte daveti verin ama bundan sonra evde gram bişey yapmayın derim

işte bu yüzden evlenmek istemiyorum... evlenip elin herifinin karnını doyurup,götünü toplamak yerine kendime bakar misgibi yaşar giderim ya...iptal edin daveti hatta akşam gidin ailenizin evine "halsizim yemek yapamayacaktım oyüzden bu akşam sizle yemek istedim " deyin birde üzgünüm ama demek ki bu evlilikte "biz" olamamışsınız.... ne demek senin ailen benim ailem...

yemeğe çağır evi üstün körü bi temizle süpür vileda at oruç bu insan bi çorbayla bile doyuyor çorba salata pilav birde et sote yaparsın en fazla 2 saatını alır temizlikte 2 saat de yemeğin ortasında ben boşanıyorum de öküzle evlenmişim afedersiniz afiyet olsun deyip gülümse

Daha saat 10.30.
İsterseniz her şeyi gayet güzel geliştirebilirsiniz diye dusunuyorum.
Ama içinizden gelmiyor muhtemelen.
Benim de gelmezdi açıkçası, bu yüzden iptal ederdim.

Hanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.

Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.

Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.

Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim

Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi

Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki

İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum

Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam

Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız
Eğer kabul etmeyecekseniz arayıp söyleyin. Oruç insanlar yazıktır. En azından kendi yemeklerini yaparlar.
Ev işinin size ait olduğunu gören eşiniz maaşınızı ne olarak görüyor peki?
Hani hayat müşterekti ya.

Herkes tecrübesine göre yardımcı olacak ama, ben olsam dört dörtlük soframı kurardım. Yapmasanız iyice gerilecek ortam. Ama yaparsanız eşiniz çok kötü hissedecek kendini. Yüz vermenize de gerek yok, siz karakterinizi koyun ortaya.

Back
X