Daveti iptal edeyim mi

Şimdi herkes bir sürü yorum yapacak ama konu sahibi diğer konularında olduğu gibi hiçbir mesaja geri dönmeyecek, bir zaman sonra yine konu acacak yine cevap yazmayacak.

Biz kendi kendimize yorum yapıp duracağız. Hiç gerek yok kendimizi yormaya aslında.

Şimdi size birsürü insan önem verip yorum yazar siz tek cvp yazmazsiniz. 1 - davet etmişsiniz artık ailelere yansımasın bence durumunuz iftarı yapın .
2- önceki konunuzu ne çabuk hallettiniz .Esiniz kendini affettirip canınıza okumaya başlamış ???
Evet konu sahibi de enteresan. Sürekli online ama tek kelime yok. Bence daha fazla yorumu hak etmiyor konu.

Son defaya mahsus sabret. Bundan sonra boşanmayı düşündüğün biri ile ev arkadasi gibi takil.
Sen corba pilav salata yap.
Disardan firin agzi, tatli börek icecek siparis et.
Paraya kiy disardan yemek temizlikci getirt. Gördüğün gibi adamlara iyilik yaramıyor.

Daha saat erken herşey yetişir.
Ben olsam hemen üstten temizliğimi yapar,yemeklerimi hazırlar davetimi iptal etmezdim.
Akşam yemekten sonra da ailelere boşanmak istediğimi açıklardım.
Eğer gerçekten boşanacaksam tabii.
Blöfse hiç girmeyin o topa, kavga ettiğinizi belli etmeyin bile.
Aileleri de boş yere üzmeye hakkınız yok.

Hanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.

Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.

Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.

Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim

Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi

Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki

İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum

Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam

Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız

Bundan önceki son mesajınız da şu:

Merhaba 7 aylık evliyim. Normalde ikimizin de telefonunda şifre vardır karıştırmayız yani birbirimizin telefonunu. Merak da etmeyiz güveniriz birbirimize. Dün akşam oyun oynuyordu eşim telden. lavaboya gitti telefonu masanın üstünde bıraktı.

Şeytan dürttü aldım telefonu watsapp kişi listesine girdim. Evlendiğimden beri ilk kez telefonunu elime aldım.

Behlül isimli biri kayıtlı açtım resmini sarışın açık saçık bir kadın. Açıklama da şu yazıyor. İstanbul Anadolu yakasında rezidansta buluşuyoruz.3 kızız.gecesi 500 tl hemen yaz. Beynimden vurulmuşa döndüm.

Hemen eşimi çağırdım. O da şok oldu görünce kem küm etti önce. Şimdi dün geceden beri yeminler ediyor hayatta en çok değer verdiği kişi annesinin üstüne yeminler ediyor.kurana el bastı. Sadece meraktan bakmak için şeytana uymuş numarayı eklemiş evlenmeden önce. Evlenince de silmeyi unutmuş. Watsap kişi listesine bakmamış aslında görse silermi. değil ilişkiye girmek tek kelime bile yazmamış kadına. Sadece merak dedi. Evlendiğimiz günden beri sana en ufak bir sadakatsizlik yapmadım yapmam dedi

Bağırdım çağırdım ağladım pazartesi boşanma davası açıyorum dedim.

Dün geceden beri yalvarıyor. Bir yok yere yuvamızı dağıtma gerçekten yapsam anında boşan sana hiç bi şey demem diyor kutsal gördüğü her şey üzerine yeminler etti gözleri dolu

Doğru söylüyorsun eklememem lazımdı dedi ama şeytana uydum resmine baktım. Özürler af dilemeler neler

Ne yapmalıyım kızlar daha önce hiç böyle bir şeyini yakalamadım. İnanamıyorum ama yine de boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Kendi erkek sinekle beni aynı ortamda barındırmaz şu yaptığına bakın

Numarayı evlenmeden önce eklemiş olsun ve hiç bir şey de yazmamış olsun yine de aldatma değil mi ya bu. Ben o zman da vardım bu adamın hayatında bir dargın bir barışık 5 yıllık bir mazimiz var.

Bu aldatma değil diyor sadece numarayı ekledim ve evlenmeden önce diyor şimdi bile karşımda ben boşanıcam dedikçe boynu bükük oturuyor

Ne yapmalıyım

O konuda ne yaptınız? Bu mesajı yazmışsınız, 10 sayfa yorum yapılmış ama cevap yazmamışsınız. O konuyu nasıl hallettiniz? Ona göre yorum yapalım.

Ben olsam kendi ailesiyle yemek yermis ya disarda gider en guzel restoranda yer aririm hem onun ailesini hem kendi ailemi arar planlar degisti sizi dışarda agirliyacaz daha guzel olur diye soylerdim ve ardindan esime mesaj atardim gelmek zorunda gelmezse eger kendisi kotu olur iki aile Gozunde o yuzden gelir yani 😊 geldigindede bi guzel restorant parasini oder al sana mecburiyet sen is yapmaya mecbursan oda para islerini halledecek 😂😂

Şimdi herkes bir sürü yorum yapacak ama konu sahibi diğer konularında olduğu gibi hiçbir mesaja geri dönmeyecek, bir zaman sonra yine konu acacak yine cevap yazmayacak.

Biz kendi kendimize yorum yapıp duracağız. Hiç gerek yok kendimizi yormaya aslında.
sinir oluyorum cevap vermeye tenezzul etmeyenlere En Büyük KK

Bundan önceki son mesajınız da şu:

O konuda ne yaptınız? Bu mesajı yazmışsınız, 10 sayfa yorum yapılmış ama cevap yazmamışsınız. O konuyu nasıl hallettiniz? Ona göre yorum yapalım.
Konu sahibi hobi olarak konu açıyor zaten çünkü hiçbir konusuna doğru düzgün cevap vermemiş, açmış konuları bırakmış, sorunuza cevap gelmeyecektir o yüzden.

Okuze hakaret olur okuz dersek.. hem kadinin parasini ye ama sksinca benim evim kadinsin herseyi sen yapacan de. Yemin ediyorum nefret ediyorum bunlardan nefret. Allahim sen kizimi boyle insanlardan koru hayirli nasipler ver.

Sanirim ben olsam yinede yapardim yemek aksama daha cok var. Evde malzemen varsa birsuru yemek yetistirirsin..

Geçen misafir ağırladım 15 kişi kadar. Temizliği eşim yaptı. Yemekte yardım etti. O olmasa ben yetiştiremezdim ve perişan olurdum. Ona rağmen belimin ağrısından uyuyamadım. Bence iptal edin hastayım diye. Sizin için nasıl olsa çağırır diye düşünüyor olabilir
Böyle konularda şu tarz cevapların hastasiyim yaaa (!)

Bir karar versin.
Ev isini elini surmeyecek kadar 'geleneksel errrrrkek' mi, disarida calisan karisinin maasi ile evini ortak gecindiren 'modern erkek' mi? Arada kalmis maymun suratli.
Dunyada en sevmediğim sey bu ataerkil zhniyet ya. Umarim su organizmaya ne kiz cocuk ne erkek cocuk verirsiniz de nesli tükenir
Adam ben calisirim kadın çalışmaz demiyor kadın hem evde hemde dışarıda çalışsın diyor oh ne güzel

İptal etme kocanın en sevmedigi yemekleri yap.
Ayrıca maaşından da 1 kuruş verme erkegin görevi evini gecindirmek benden kadınlık görevlerimi yapmamı tam bekliyorsan sende öyle yap de!!!!!

Konu sahibi hobi olarak konu açıyor zaten çünkü hiçbir konusuna doğru düzgün cevap vermemiş, açmış konuları bırakmış, sorunuza cevap gelmeyecektir o yüzden.

Bence de. 10 sayfa yorum yazılan konuya bir cevap yazılmaz mı? Konu sahibinin eşi adaletsiz ve kaba ama konu sahibi de pek kibar değil.

Son düzenleme:
Maaşınızı ev giderleri için kullanıyor musun? Eşiniz o zamanda ben erkeğim sen kadar al paranı diyor mu? Yoksa paralar eve geldiğinde harcayıp akli esince mi kadın oluyorsunuz?

Ben iptal etmezdim. Çünkü eşinize olan inadınız yüzünden iki aileyede ayıp olur. Ama bir daha ne ailesini çağırırım ne de yemek temizlik yapardım. Madem çalışıyorsunux eşnizle eşit şarlarda olmalısınız.

Biz yeni evliyken esimin arkadasi gelecekti esiyle. O gun gunduzden bir tartistik bana karsi saygisizlasti. Ben evi toplamadim temizligini yap hazirligini yap agirla misafirlerini demistim. Bi bahane bulup iptal etmisti.
Sen hazirligini yapip misafir agirlasan esin utanacagi yerde, kavga da etse yapiyor nasilsa der iyice yüz bulur. Bazen rezillik cikarmak gerekiyor

Kızımız zaten kendi icindeki çelişkileri bir çözse bizede cevap verebilir belki ...adamın açıköğretim sınavı olduğunu yani evde olmayacağını bildiği gün iki aileyi birden davet ediyor...ne olmasını beklediyse artık

Siz söyleyince farkettim. Çok ilginç

Hanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.

Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.

Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.

Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim

Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi

Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki

İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum

Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam

Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız
iPTAL bu saatten sonra cok ayıp olur.
Bi çorba fırına tavuk,salata tmm
Yabancı değilmiş gelenler zaten,aileler.
kozlarınızı misafirden sonra paylasın.

Back
X