- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
bir de ben konu başlığını anlamadım..kadın aramış konuşmuşsunuz,neden davetsiz misafir oldu anlamdım..sanırsın çat kapı geldi...
ayrıca kadın bulunduğunuz şehri bilmioysa ne bilsin evle terminal arası uzak olduğunu,sizin konuşmanız lazımdı.ama görünüşe göre gönülsüzmüşsünüz zaten..
Yok canım gayet normal bunlar, dünyanın hali malum, neler oluyor. Hemcinslerimiz de haklı olarak önlem alıyorlar kendilerince eşleri bir yanlışa düşmesinler diye çünkü erkek aklıyla kadın aklı bir çalışmaz, erkekler kendilerini tutamaz bla bla bla..
Kocayı bulup arkadaşını, dostunu bekar evli diye katagorize edip bekarlarla iletişimini kesip ya da potansiyel suçlu gibi görenlere Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyelim..
Çok aşağılayıcı bir durum, ne yani bekar evimde kalmasın neler duyuyoruz ne olur olmaz diye düşünüp sonra da o arkadaşlarının yüzüne bakmaya devam mı ediyorlar. İnsanlık ne hale geldi
Çok aşağılayıcı bir durum, ne yani bekar evimde kalmasın neler duyuyoruz ne olur olmaz diye düşünüp sonra da o arkadaşlarının yüzüne bakmaya devam mı ediyorlar. İnsanlık ne hale geldi
Niye bekar asagilanmis olsun ki?!
Bu sekilde dusunup evliliklerindeki guven sorunu nedeniyle insanlari sokakta birakmayi kendine yakistiranlar utansinlar.
Ozel bir durum olur usturupluca karsi tarafa soylenir, insanlar da ona gore davranir.
Kisi kendinden bilir isi derler,
evlenince degisen insanlar icin boyle dusunuyorum artik...
Bazen de koca delisi denen tipler vardır onlardan oluyorlar kimseyi de tınlamıyorlar canım, kimisine göre arkadaşlık basit, arkadaş her yola sürükleyen bir etken ama benim şansım mıdır nedir? Arkadaşlarımı kardeşim gibi görüyorum, 3 tane samimi arkadaşım var 3 tanesiyle de geçmişim en az 10 yıl, şuan bu kadar samimi iken evlenince ne koparacak beni onlardan? Düşününce tek koparabilecek şeyin '' kıskançlık '' olduğu kanısına varıyorum. Allah korusun.
Benimde arkadaşım gelse eşim evden gidip başka bi yerde kalsa eşimi tebrik ederimm...
nedennnn...
çünkü demek ki karşıdaki bayanı düşünüp evde rahat hareket etmesini daha rahat davranmasını istemiş derim..
bence bu bir nezakettir..
ne kadar fesatsınız ya hemen farklı yorumlamışsınız...
biri bi şey diyor herkes o düşüncede oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?