davetsiz misafir düşüncesizlik:(

Bu kadar dert edicek birşey bulamadım ben . Mdem sadece uyumaya geliyor sabah kalkıp işe gidicel kalsın otelinde . Hem hamilesin hem eviniz uzak zaten doğru olanda bu

bence yorumlarımı daha dikkatli okumalıydınız bu şekilde ön yargılı bir yorum yapmamalıydınız hiç hoş değil

açtığınız konuya ilgi gösterip bunları yazmış olsaydınız konu buralara gelmezdi..ya ilk konu açtığınıda yazsaydınız keşke..ne bilelim biz arkadaşının talebi olduğunu??
şimdi durum değişir o zaman...eşinin iş arkdaşı alsın ne demek yahu? o nasıl mantık??
ben olsam arkdaşınıza o saatte bir organizasyon yapamayacağınızı ,bir otelde kalmasının daha iyi olacağını belirtin..taksi bedelini ödemek ne demek,snaki siz ısrra çağırdınız arkdaşınızı misafir ediyosunuz??

bence yorumlarımı daha dikkatli okumalıydınız bu şekilde ön yargılı bir yorum yapmamalıydınız hiç hoş değil

ilk yazdığınızla şuan yazdıklarınızı rica etsem karşılaştırır mısınız?Aralarında bir benzerlik var mı?
Bunu da hiç anlayamıyorum.Bir hikaye anlatılıyor,üstünde pek çok yorum dönüyor ama bunlar negatif anlamda eleştirel oldu mu hemen hikaye başka bir boyut kazanıyor.En başında yazsaydınız o zaman arkadaşım eşimi evde istemedi,arkadaşına aldırsın beni dedi,ben taksiye bin parasını ödiyim dedim ama yok o binmem dedi falan.Böyle anlatsaydınız acaba bu yorumları alır mıydınız?Dikkatli okumaktan bahsetmişsiniz,gördüğünüz gibi eğer yazarsanız ben gayet dikkatle okuyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

arkadaşlara katılıyorum.ilk yazdığınla bunlar aynı değil.eşinin evden gitme nedeni olarak daha yeni,
arkadaşım istediği için diyorsunuz.taksiyle gel al demiş felan.
bunları konu açarken yazmadınız,sonrada yorumlarımı neden dikaktli okumadınız diyorsunuz.
hangi yorum?sadece bir kere yazıp çıkmışsınız.:18:

Arkadaşınız eşinizden çekiniyor,kendisini almasını istemiyor ama iş arkadaşlarından birinin almasından çekinmiyor.yani hadi madem evde istemedi (ki buna asla hakkı yok kabul ettiyseniz siz de yanlış yapmışsınız)neden kendisi değil de iş arkadaşı alsın?ilginççç...

Evli bayanın evinde niye kalınmasın yahu kocanıza arkadaşınıza hiç mi güvenmiyosunuz, güvenmyosanız aynı yatakta nasıl yatıyosunuz. Ben mi acayibim ya arkadaşım gelicek yakındaki bi ile inicek uçağı oray gidicez almaya, ameliyat olucam arkadaşım gelicek bana bakmaya on gün de evimde kalıcak aklımın ucundan geçmedi bile kötü bişey. Zaten bu kadar sıkıntı ediyosanız arkadaşlık bağınız pek de kuvvetli değil.

Arkadaş da pek bi acayip doğrusu,kocaı evden göndrr yok beni arkadaşı almaya gelsin filan. Arsız insandan da hiç hoşlanmam.

ne yorumu sadece konuyu açmışsınız sonra çıkıp gitmişsiniz.ilk anlattğınız durumla son anlattığınız durum çok farklı ve tepkilerden sonra olayı yanlış aktardığınızı düşünüyorum.

Hayırda eşinize telefon edip sonradan biz alacağız deseniz yani esinIz evden gidiyor tamamda çağırsan gelmeyecek yerde mi ?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Valla bence de oyle ya. Ben de arkadasim gelse esimi gonderirim. Guvenle de hic alakasi yok. Kizcagiz rahat etsin. Rahat rahat giyinsin, dusunu alsin, tuvalete gitsin Evde erkek olunca, ne kadar samimi de olsan rahat edilmiyo.

'eşinin evden göndertmem' cümlesi aslında konu sahibinin diğer yorumunda belirttiği arkadaşının kocasını istemediğini doğrular nitelikte..
konu sahibi yazarken son cümlelerinde;

ben olsam evli arkadaşımın evinde kalmam , kocasını da göndertmem demiş...

ki doğru mantıktır, madem kocaya takıntın var o zaman evli arkadaşının evinde kalmasın bir zahmet...

ben konu sahibinin de misafir perver olmadığına inanmadım...
yazdığı güzel cümleler de var. çaresizliği belirtmiş..

yorum yapan arkadaşlar da maalesef ki yanlış anlamış olabilir...evet konu sahibi daha açık yazabilirdi.. ama anlamadık demek yerine herkes hatalı görmeye başlamış....
kii bu da '''''fikri neyse zikri o dur''''''' cümlesini doğruluyor
yalnız kimin fikri kimin zikri orası muamma

herkes hemen saldırmaya hazır, eş meraklısı demeye hazır...

Son düzenleme:
Anlamadan dinlemeden resmen saldırmıssınız...

bu sitede konu açarken hep bi korku oluyor zaten içimde mutlaka ön yargılı biri çıkar bilmiş bilmiş konuşur kendisi mükemmel ya...

yorum yapamamıs olmam sebebi ile pek cok arkadas kötü sözlerle itham etmiş.bir şey demiyorum....

Zaman ayııran arkadaşlarım için söylüuorum bayanı eve kabul etmedim.iyiki etmemişim.meğer dostlar eskisi gii kalmıyormuş bayan eski sevgilisi ile geldi iş yerime ben şok oldum evli bir bayan ve eski sevgilisi de evlenmiş barklanmış ikisi bir arabaa atlamış gelmişler benim yanıma gelme isteği ise ,eşindeki o arada geçen yolda gelme sürecine ilişkin şüpheleri kaldırmak...

konu sahıbı kadının ne yaptıgına bakana kadar, arkadasını taksı parasını bahane edip ortada bıraktın, bu konuda bir düşün. Herkes kendi vicdanından sorumlu olsa ne guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…