Davetsiz misafir

Eda1209

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
7
4
6
25
Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum

Ee kapıda baktıysanız gördüğünüzü fark ettiyse daha sıkıntı değil mi

Açmamakla iyi yapmışsınız. Söylerse, bi daha gelmeden bi alo dersin diye lafı da sokun. İnsanın anası gelmiyor çat kapı. Evin kirini pasını geçtim, evdemiyim orda mıyım burda mıyım ne cesaret aramadan gelmek.

Çat kapı bende hiç sevmem, ayıp olmamış müsait olacaksınız diye bir şey yok. Duşta olabilirsiniz, ağda yapıyo olabilirsiniz, hasta olabilirsiniz

Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum
yeni hamilesin ve dert ettiğin şey bu mu nolur yapmayın kendinize bunu ohh çok iyi yapmışsınız gelmeseymiş oda pat diye

Oh iyi yapmışsın. Yalnız bu duruma son vermek adına sohbet esnasında habersiz gelip gitmekten hoşlanmadığını mutlaka soyle...tavrını bilsinler...misal benim evime görümcem hariç hickimse catkapi gelemez ..görümcem kardeşim gbidir sadece o gelebilir

Çat kapı misafirlikten nefret ediyorum, ben olsam bende açmazdım.

İnsanların bu mana cı tavrı yüzünden kapımızı açamaz olduk oysa herkes bulduğunda yetinse kimse kimseden kaçmak zorunda kalmaz eskiden öyle çokta haber verilmez kimseden kapıdan dönmezdi ama kimsede mana bulmaya gitmezdi kendi kendimize yok sunum yok uyum derken yozlaştık

Iyi yapmışsın açsaydın evin halini görecek belkide dedikodusunu edecekti.yakin zamanda bende habersiz gelen iki kişiye kapiyi açmadım pisman değilim 😂 hem ben darma dağınıktım hem de ev insanlara gelmeden önce telefon etmek çok zor olmasa gerek.

Hamile olduğunu biliyorsa ve sorarsa uyuduğunu söylesende sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence o kadar takma kafana

Back
X