Davetsiz misafir

İyi yapmışsın, ben de olsam aynısını yapardım. Çat kapı gelinmez artık bu devirde, iletişim çağındayız yani. Kaldı ki samimiyetiniz de yok anladığım kadarıyla. Çünkü samimiyet olsa laf edecek diye endişelenmezdiniz. yeni evlendiğimde eşimin kuzeni aradı, erkek bu arada, ceku evde misin dedi evet dedim , tamam dedi kapattı. Sonra bi de baktım kapı çaldı , açmadım ben de çünkü hiç müsait değildim, işten gelmişim, üst baş o biçim 🤣 sonra söyledi tabii, açmadın diye, e dedim evde misin dedin, müsait misin demedin ki? Kapıdan bir şey bırakacakmış da, ne bileyim ben 💁‍♀️

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum
Valla bende açmam. Kimsenin evine de anı gitmeyi sevmem

ev sizin kapı sizin istemiyorsanız açmazsınız vay efendim bana kapıyı açmadı deme hakkı bile yok kimsenin , bir zahmet birdahakine arasın uğrayacağım sana diye kapıda kalmamak için

Olduğunuz gibi görünün takmayın. Laf söz nedir benim evime gelip oturacak yicek içecek bı de evi dağınık diye orda burda laf yapacak ağzını yırtarım aleme ibret olur 😅

Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum
Bende yapıyorum aynısını valla.
Aramadan gelmek nedir ya.
Ben 12 yıllık evliyim değişen birşey olmuyor 😂😂

Ben de acmazdım, öyle pat diye gelinmez belki kocam evde ve is üstündeyiz , ben esime de dedim annesi olsa dahi önce arasin sonra gelsin

Back
X