şehir dışında yaşayan eltiniz sizin bulunduğunuz şehire akraba ziyaretlerine gelirken
yanına kendi bayan akrabalarını almayı onlarla birlikte kalmaya gelmeyi alışkanlık haline getirmişse...
ve siz bu eltiden hiç hoşlanmıyor sadece eşinizin hatırına evinize misafir ediyorsanız
oda alışkanlığını sürdürüp birgün tanımadığınız bayan bir akrabasıyla birlikte sizin evinize kalmaya gelse ne yapardınız?
benim için önemli kk bayanları hadi buraya yorum lütfen:)
evlendinmi sen düğüne yokmuydu dahaşehir dışında yaşayan eltiniz sizin bulunduğunuz şehire akraba ziyaretlerine gelirken
yanına kendi bayan akrabalarını almayı onlarla birlikte kalmaya gelmeyi alışkanlık haline getirmişse...
ve siz bu eltiden hiç hoşlanmıyor sadece eşinizin hatırına evinize misafir ediyorsanız
oda alışkanlığını sürdürüp birgün tanımadığınız bayan bir akrabasıyla birlikte sizin evinize kalmaya gelse ne yapardınız?
benim için önemli kk bayanları hadi buraya yorum lütfen:)
Gelen kişinin isminin Sedef olup olmadığına bağlı.....
Yav bitmedi mi sizin teziniz?
Hangi bölümü bu?
Sedef sonuna kadar haklı.
saçma sapan ilgi çekmeye çalışan yeni üyeleri dışlayan şahıslar cevap vermesin lütfen gidin başka topiklerde takılın cevap yazın diye silah dayamıyorum ben sizin kafanıza bırakın yardımcı olcak arkadaslar yazsın
siz evlendiniz mi ya?? en son nişanlıydınız... hala nişanlıysanız, sedef ve akrabaları kayınvalidenizin evine geliyorsa size susup oturmak düşer. ha yok evlendiyseniz ve sizin evinize geliyorsa müsait olmadığınızı söyleyin olsun bitsin.
saçma sapan ilgi çekmeye çalışan yeni üyeleri dışlayan şahıslar cevap vermesin lütfen gidin başka topiklerde takılın cevap yazın diye silah dayamıyorum ben sizin kafanıza bırakın yardımcı olcak arkadaslar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?