Selam kizlar canimi cok sıkıyo artik bu konu inanin. Kayinvalidemle ayni apartmanda oturuyorum cok sukur zaman icinde aramdaki seviyeyi belli bi duzeye getirdim ama malesef bu ailede herkesle tek tek ugrasmak gerekiyo ornegin esimin kucuk kardesi var anaokulu yeni bitti surekli kapima dayaniyo yumrukluyo resmen hergun onunla uyaniyorum okula gidiyorum bi yandan calisiyorum kapiyi acmiyorum kiziyorum buna ragmen yilmiyo kayinvalideme butun apartman tepkili cunku bi cok kisiyi rahatsiz ediyolar utaniyorum gercekten artik neyse cocugu gectim butun akrabalar ya istisnasiz biri bile musaitmisiniz diye aramaz pat diye gelirler kapiyi zir zir calarlar bikmadan acana kadar ya belki musait degilim bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz daha simdi biri kapiyi caldi iki saat sinirlendim ve acmadim yatiyorum evde haber verse tamam gel basimin ustune ama ben habersiz kontrole gelir gibi gelmelerinden nefret ediyorum bide heryeri inceliyolar laftanda anlamiyolar benimle ayni durumda olup care bulan varmi