• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetsiz misafirler

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Selam kizlar canimi cok sıkıyo artik bu konu inanin. Kayinvalidemle ayni apartmanda oturuyorum cok sukur zaman icinde aramdaki seviyeyi belli bi duzeye getirdim ama malesef bu ailede herkesle tek tek ugrasmak gerekiyo ornegin esimin kucuk kardesi var anaokulu yeni bitti surekli kapima dayaniyo yumrukluyo resmen hergun onunla uyaniyorum okula gidiyorum bi yandan calisiyorum kapiyi acmiyorum kiziyorum buna ragmen yilmiyo kayinvalideme butun apartman tepkili cunku bi cok kisiyi rahatsiz ediyolar utaniyorum gercekten artik neyse cocugu gectim butun akrabalar ya istisnasiz biri bile musaitmisiniz diye aramaz pat diye gelirler kapiyi zir zir calarlar bikmadan acana kadar ya belki musait degilim bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz daha simdi biri kapiyi caldi iki saat sinirlendim ve acmadim yatiyorum evde haber verse tamam gel basimin ustune ama ben habersiz kontrole gelir gibi gelmelerinden nefret ediyorum bide heryeri inceliyolar laftanda anlamiyolar benimle ayni durumda olup care bulan varmi

Büyükler için haklısın da çocuğun suçu yok ailede ne gördüyse onu yapıyo
Annesi çocuğum hop nereye böyle demeli, çocuk ne bilsin yoksa..

kapı çaldığında direk bornozu al üstüne ,suratın beş karış aç kapıyı ve o kapı hep yarı olsun hani öyle buyrun dercesine değil,ne diyorsan söyle ve çık git gibisinden .. onlar utanmıyorsa sen hiç utanma ,bi gün bornoz al,bi gün bacağına ağda yapıştır vs vs

kapı çaldığında direk bornozu al üstüne ,suratın beş karış aç kapıyı ve o kapı hep yarı olsun hani öyle buyrun dercesine değil,ne diyorsan söyle ve çık git gibisinden .. onlar utanmıyorsa sen hiç utanma ,bi gün bornoz al,bi gün bacağına ağda yapıştır vs vs
:D Vay be

Selam kizlar canimi cok sıkıyo artik bu konu inanin. Kayinvalidemle ayni apartmanda oturuyorum cok sukur zaman icinde aramdaki seviyeyi belli bi duzeye getirdim ama malesef bu ailede herkesle tek tek ugrasmak gerekiyo ornegin esimin kucuk kardesi var anaokulu yeni bitti surekli kapima dayaniyo yumrukluyo resmen hergun onunla uyaniyorum okula gidiyorum bi yandan calisiyorum kapiyi acmiyorum kiziyorum buna ragmen yilmiyo kayinvalideme butun apartman tepkili cunku bi cok kisiyi rahatsiz ediyolar utaniyorum gercekten artik neyse cocugu gectim butun akrabalar ya istisnasiz biri bile musaitmisiniz diye aramaz pat diye gelirler kapiyi zir zir calarlar bikmadan acana kadar ya belki musait degilim bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz daha simdi biri kapiyi caldi iki saat sinirlendim ve acmadim yatiyorum evde haber verse tamam gel basimin ustune ama ben habersiz kontrole gelir gibi gelmelerinden nefret ediyorum bide heryeri inceliyolar laftanda anlamiyolar benimle ayni durumda olup care bulan varmi

medeniyetsizler..
ya kapıyı açmayın ya da kapıyı açıp 'ben de şimdi çıkıyodum, keşke haber verseydiniz' deyip içeri almayın..

Bende bu tarz bir problemi görümcemle yaşadım,gecenin bir vakti çıkıp geliyordu o da.Şuanda görüşmüyoruz.En nefret ettiğim şeydir benimde,uygunsuz zamanda ve haber verilmeden gelinmesi.Ayrıca kayınvaliden de çocuğuna sahip çıksın,niye uyarmıyor çocuğu.Ayıp yani sürekli kapına vurması.Kayınvalidene söyle,ben rahatsız oluyorum anne,lütfen dikkatli olun,uykumdan uyanıyorum de.

Bornozla açma fikri güzel bence de
Yarım açın. Ben de şimdi duş aldım, çıkmak üzereydim deyin.
Her defasında aynısını yapın.

kapiyi acmamaya devam et en iyi yontem duymadim kulagimda kulaklik var de yada acikca musait degilim de aslinda sizinkinlere musait degilim demek daha mantikli bir tanidigim vardi kayinvalidesi cok habersiz geliyordu cat kapi geliyordu.kadin 1 gun bi saat kapiyi caldi gelinide 1 saat boyunca inatla acmadi kayinvalidede zamanla habersiz gelmekten vazgecti.

En temizi taşınmak ama bu seçenekler arasında yok galiba. Evinize geldiklerinde nasıl davranıyorsunuz? Odaları kilitleyin, kusura bakmayın müsait değil odalar, malum habersiz gelince dağınıklık oluyor deyin. Oturtun salona, verin ellerine çayı, siz mutfakla falan uğraşın. Tabii tüm bunlar artık kapıyı açmak zorunda bırakacak kadar arsız olan akrabaya.

Minik görünce hanıma da kapıyı açmama konusunda istikrarlı olun. Çocuktur, pes eder sonuçta

Vardı öyle kisiler. Ansizin en musait olmadigim anlarda gelenler. Selami sabahi kesince yani arayip sormuyrm gitmiyorum bayram kutlamiyorum kurtuldum . Benim ki birazda iyi talih oldu. Baskalarinin kavgalari bana yaradı simdi esimin memkeletindeyim ne gelenim ne gidenim.var yanlizim rahatim. Saygisizlarla ugrasip strese girecegime sakin bi hayat yasarim az ve öz iliskiler kurarim daha iyi. Cocuktu okulumdu kpss di zaman anca bana yetiyor

Açma hiç kapıyı.
Sorduklarında müsait değildim,bir daha haber verirsiniz daha iyi olur deyin.
Açmamaya devam edin.

benim gorumcelerim boyleydi evlerde yakin degil ben avrupa onlar anadolu yakasinda...1 degil 2 degil 3 degil daha 20 gunluk evliyim , bi gun emrivaki olmasin haber verilsin diye eşime kizdim, esimde artik onlara nasil soylediyse birdaha gelmediler :))])

Kayinvalideniz çocuğunu uyarmiyorsa eşinize söyleyin kardeşini uyarsın
Bak yengen rahatsiz oluyor filan desin olmaz mi sonuçta abisi?

çocuğu başından atmak için annesi yolluyordur size. elalemin çocuğuna dadılık mı edeceksiniz yıksın kapıyı açmayın.

pat diye gelene de surat asın olsun bitsin. böyle insanlar bu dilden anlar anca

Back
X