Şampuan ve Saç Kremleri Davines Şampuan, Otacı ya da hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar merhaba,
Bu iki şampuan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Memnun musunuz ya da hiç bir özelliği yok,sıradan şampuan işte mi dersiniz? Saçı parlatan,mükemmelleştiren,elektriklenmeyi önleyen bir şampuan arıyorum açıkçası.

Kızlar merhaba,
Bu iki şampuan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Memnun musunuz ya da hiç bir özelliği yok,sıradan şampuan işte mi dersiniz? Saçı parlatan,mükemmelleştiren,elektriklenmeyi önleyen bir şampuan arıyorum açıkçası.
Otacı benim şampuanım. İcim rahat bi sekilde kullaniyorum. Memnunum.

Otacı benim şampuanım. İcim rahat bi sekilde kullaniyorum. Memnunum.
Otacının keratinli olanını kullandım bir ara,senin memnun kaldığın hangisi canım? Yine aynısından mı alsam ki? Şu Davinese çok fena aklım takıldı,fiyatı da 150-160 civarı değer mi bilemedim

Otacının keratinli olanını kullandım bir ara,senin memnun kaldığın hangisi canım? Yine aynısından mı alsam ki? Şu Davinese çok fena aklım takıldı,fiyatı da 150-160 civarı değer mi bilemedim
150 ne ya bir sampuana cok pahalı. Benimki limonlu-zeytinyagli. Ama keratinli sampuani da cok övülüyor.

150 ne ya bir sampuana cok pahalı. Benimki limonlu-zeytinyagli. Ama keratinli sampuani da cok övülüyor.
Ya bu dediğimi işyerinden arkadaşım soktu aklıma,saçlarına bayılıyorum Daviness kullanıyormuş tesadüfen öğrendim.
Tek sorun onun saçı ince telli kısa,benimse kalın telli. Yani onda iyi gelen ürün bende nasıl durur emin olamadım.İyi geleceğini bilsem fiyat önemli değil,önemli olan alıp da hayal kırıklığına uğramamak

Ya bu dediğimi işyerinden arkadaşım soktu aklıma,saçlarına bayılıyorum Daviness kullanıyormuş tesadüfen öğrendim.
Tek sorun onun saçı ince telli kısa,benimse kalın telli. Yani onda iyi gelen ürün bende nasıl durur emin olamadım.İyi geleceğini bilsem fiyat önemli değil,önemli olan alıp da hayal kırıklığına uğramamak
Benimki de ince telli :) ama bu normal-kuru saclar icin. Fakat her sac tipi icin cesitleri var.

Sen kendı saçına uygun olanı alırsan sıkıntı olmaz.profesyonel ürünler pahalı tmm ama az az kullanıldığı için uzun süre yetiyor ve gerçekten parasinin hakkını veriyor bu ürünler.bende matrix keratindose kullanıyorum aşırı memnunum saç tipim kalin telli dalgalı kuru.ama artık kuru değil

sevdabuzer sevdabuzer tskler oneri için. Simdi google dan arastirirken senin konunu gordum.Organic sampuani deneme sansin oldumu?

Aradığım şampuanı buldum sonunda, Hask keratinli şampuan:KK200:

Aradığım şampuanı buldum sonunda, Hask keratinli şampuan:KK200:
Her saça farkli urunler iyi geliyor demek ki sevindim. hemde fazla para vermezsin. Ben kendiminkinin kokusuna bayiliyorum. :) ama sac kremi bitince elseve mucizevi yaga gecmeyi dusunuyorum. Krem zor oluyor. :( cok ovuluyor elseve kurutmadan once sıkarım saca. :) bakalim.

Her saça farkli urunler iyi geliyor demek ki sevindim. hemde fazla para vermezsin. Ben kendiminkinin kokusuna bayiliyorum. :) ama sac kremi bitince elseve mucizevi yaga gecmeyi dusunuyorum. Krem zor oluyor. :KK43: cok ovuluyor elseve kurutmadan once sıkarım saca. :) bakalim.
Ben onu kullanmıştım canım,kokusu çok iyi. Ama saçıma keratin ve argan yağı istiyordum o yüzden ilk şişeden sonra almamıştım.Nashi argan yağı kullanıyorum,keratinli şampuanı da buldum :) Şimdi bir de biotin ve çinko takviyesi araştırıyorum,sanırım eczacı yardımcı olur. Saç için bunlar önemli,bende çinko eksikliği var.
Gerçekten herkesin saçına farklı ürünler iyi geliyor,başka şampuanlar araştırırken daha farklı bir üründe karar kıldım :)

Ben onu kullanmıştım canım,kokusu çok iyi. Ama saçıma keratin ve argan yağı istiyordum o yüzden ilk şişeden sonra almamıştım.Nashi argan yağı kullanıyorum,keratinli şampuanı da buldum :) Şimdi bir de biotin ve çinko takviyesi araştırıyorum,sanırım eczacı yardımcı olur. Saç için bunlar önemli,bende çinko eksikliği var.
Gerçekten herkesin saçına farklı ürünler iyi geliyor,başka şampuanlar araştırırken daha farklı bir üründe karar kıldım :)
Peki mucizevi yagdan memnun kalmis miydin?

Argan yağı kadar değil ama memnun kalmıştım. Şimdi sen söyleyince direk kokusu geldi burnuma,kokusu çok hoşuma gidiyordu da :)
Ben durulanmayan banyo sonrasi urun istedigim icin bana uygun geldi bir de. Denemek istiyorum ya.

Lee stafford-poker straight şampuan ve krem hala tek aşkım.Matrix keratindose şampuan ve krem aldım ama sonuç hayal kırıklığı.Tarak girmedi saçıma resmen.

Selamlar, ben konuyu açtığım dönemlerde hasktan memnun kaldığımı yazmışım,sonradan düzeltme yapmamışım; berbat bir şampuan sakın denemeyin bile. Saçımda kepek yaptı, 2. yada 3.yıkamamda çöpe attım. Preology ve davines şampuanla kremini kullanıyorum uzun zamandır.

Selamlar, ben konuyu açtığım dönemlerde hasktan memnun kaldığımı yazmışım,sonradan düzeltme yapmamışım; berbat bir şampuan sakın denemeyin bile. Saçımda kepek yaptı, 2. yada 3.yıkamamda çöpe attım. Preology ve davines şampuanla kremini kullanıyorum uzun zamandır.
davınesın hangi serisini denedın canım bende elimdekı keratherapy bıttıkten sonra momo almayı düşünüyorumda

davınesın hangi serisini denedın canım bende elimdekı keratherapy bıttıkten sonra momo almayı düşünüyorumda
Nounou almıştım canım,kremiyle beraber tavsiye ederim.Sadece şampuandan çok iyi sonuç alamayabilirsin
Bir tane de purifying almıştık,eşimde kepek sorunu vardı ve aşırı memnun. 1-2 kez ben de denedim,köpürmüyor ama nounoudan aşağı kalır yok yani hatta daha da parlattı saçımı. Bunlardan önce de oi/oil almıştım.Ben kafaya koydum,250 lik boyların saçıma uygun tüm serileri deneyip ona göre düzenli kullanıma geçeceğim. Sırada love ve mellow olanlar var:KK48:
Sen de momo yu kullanırsan yorumlar mısın? Unutma ama dönüş yap mutlakaHoppa

Back
X