aslında cok okuyorum , video izliyorum bunlarla ilgili ama coğu zaman uygulamada sorun yaşıyorum belli kişilere karşıorasını bilmem de manipule edebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında cok okuyorum , video izliyorum bunlarla ilgili ama coğu zaman uygulamada sorun yaşıyorum belli kişilere karşıorasını bilmem de manipule edebilirsiniz.
Birde işin kötü yanı evime gelmek istiyormuş ben cagirmadan... Ne yapacak evime gelip?Ya hastayim ben bu heryerinden zeka fiskiran yurdum insanina. 1.yi zar zor akil ettik deseydiniz.
Nisanlinizin doğum tarihi ve saati hakkında bilginiz varmı. Ben size karakter analizi yapıym davranış, konuşma, hayata bakışı hakkında detaylı bilgi edinin . Belki içiniz rahatlar. Adamın elinde değildir ben bunu eşim için yaptığımda bıraktım değiştirmeyi onu öyle sevdim...Okudum tum yazdiklarinizi.Arkadaslariniz sorunlu nisanliniz degil.
Sizden yuz bulmuslar istedikleri gibi elestiriyorlar.
KIskaniyorda olabilirler.dikkatli olun.
Cunku gereksiz elestiri yapmislar.
Nisanlinizin arkasinda durun.bir daha boyle bir konusma gecerse arkadaslarinizla "sadece saka yapmisti" diyerek gozunuzu devirip sert bir tondan uyarabilirsiniz
Yanlis alintilamissiniz konu sahibi ben degilim ama banada bir analiz yapin mumkunse:)Nisanlinizin doğum tarihi ve saati hakkında bilginiz varmı. Ben size karakter analizi yapıym davranış, konuşma, hayata bakışı hakkında detaylı bilgi edinin . Belki içiniz rahatlar. Adamın elinde değildir ben bunu eşim için yaptığımda bıraktım değiştirmeyi onu öyle sevdim...
Birde işin kötü yanı evime gelmek istiyormuş ben cagirmadan... Ne yapacak evime gelip?İstemiyorum moralimi bozuyo daha cok
Öğrenilmiş davranışlar değişmez ama belki biraz olsun törpülenebilir diye düşünüyorum yani %100 değişim olmaz
Galiba sizin rahatsız olduğunuzu farkedip yüz bulmuş o iş arkadaşları. Yoksa ne münasebet yani? Nişanlınızın sizinle alakalı şaka yapıp yapmayacağı ile ilgili yorum yapabilme hakkını nasıl kendilerinde görebilmişler anlamadım.
Kesinlikle tavrınızı şakayla belli etmelisiniz. Sizden yüz bulmuşlar, sizin yanınıza nişanlınızı gömüyorlar. Siz de utanıyorsunuz. Yok artık!!!![]()
Okudum tum yazdiklarinizi.Arkadaslariniz sorunlu nisanliniz degil.
Sizden yuz bulmuslar istedikleri gibi elestiriyorlar.
KIskaniyorda olabilirler.dikkatli olun.
Cunku gereksiz elestiri yapmislar.
Nisanlinizin arkasinda durun.bir daha boyle bir konusma gecerse arkadaslarinizla "sadece saka yapmisti" diyerek gozunuzu devirip sert bir tondan uyarabilirsiniz
Konu sahibi uslubunuz çok naif geldi masal okuyor gibi okudum neden böyle oldu :) öncelikle şahsen kimsenin yüzde yüz değişmediğine ve bir insanı değiştirme çabasına girmenin mutlaka kırgınlıklarla sonuçlanacağına inanan biriyim. Bu tabiiki uyarmayacaksınız anlamına gelmiyor. Özellikle ciddiye alınmıyoruz dediğinz kısımda tam olarak sorununuzu anladım. Nişanlınızı seviyorsunuz ve haliyle başkalarının gözünde bu duruma düşmesini istemiyorsunuz. Nişanlınız büyük ihtimalle art niyetli değil. Ama ortak bir karar varsa tüm arkadaşlar tarafından onaylanan , biryerlerde yanlış yapıyor bu da gerçek. Ayrıca akıllı bir insanın da kendini bu duruma düşürmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz.Bunu eğer farkına vardıysa ve düzeltmeye çalışıyorsa zaten söylenicek bir söz yok. Anlayamadığım arkadaşlarının neden tölerans gösteremediği. O kadar ağır sözler de söylenmemiş. Bence hepimiz tahammül edebildiğimiz ölçüde arkadaşız. İllaki dostlarımızın bile sevmediğimiz huyları var, sadece oldukları gibi kabulleniyoruz. Kimse dört dörtlük değilken arkadaş çevrenizin tutumu bana yanlış geldi. Dediğiniz gibi kendileri çok mu mükemmeller.