Kesinlikle psikolog derim , İnan’ın bu davranışların bile geçmişle alakası çıkıyor ... çok iyi gelecek
Agresiflik icin destek almak iyi fikir veya iste o enerjiyi bi sekilde atmak, kardiyo yoga plates iyi gelebilir. Veya soyle dovus sporlari.
Bencillik icin tam olarak nedir problem. Bence insanlar bencil olmalilar isin dogali bu yani. Bencillik icermeyen iliskiler de nadirdir, anne bebek iliskisi veya yillanmis arkadaslik gibi.
Giderim tabiiki aklımda gitmek yoksa dile bile getirmem ama hani bazen bazı şeylere inanırsın öyledir ama size gelince faaliyete dökmek inancınız kırılır acaba olurmu olmazmı kadasına girersiniz ya onun kafa karışıklığı var kafamda.Psikolog yolları sizi bekler mühendis hanım.
Tabikiii hemde nasıl kolaylaştırır ahh ahh ama olumsuz olan huyummu yoksa olumsuz düşünmem miBilmiyorum huyunuz mudur bu olumsuzluklar ama değişmeyen tek şey değişimcilerdenim ben.
Uzman yardımıyla törpülenmek zor değil.
Aksine sizin hayatınızı kolaylaştırır.
Ayynıı benBende öyleyimagresiflii degil ki acik sözlülük birazda patavatsizlik
Evet bende kendimi yalan söylemis gibi kötü hisediyorum susuncaAyynıı benAnnem hep der bi doğrucu davut senmisin millet nasıl susup duymazdan geliyo boşver takma diye ama ben dururmuyum durmaaaammm içim içimi kemirir söylemezsem
Aynen ya sinir oluyorum saldırıyorum Allah ne verdiyseEvet bende kendimi yalan söylemis gibi kötü hisediyorum susuncaniyeyse güzel dillede laf sokamiyorum ... huyumuz kurusun :))
Aaa harika bi uygulamaKendinize kota koyun. Mesela önümdeki üç gün boyunca sivri dilli olmayacağım, laf sokmayacağım, agresif davranmayacağım, kendime hakim olacağım diye. Yani yapmaktan hoşnut olmadığınız her ne varsa kendinize üç gün boyunca bunları yapmamak için hedef koyun. Eğer hedefinizi tamamlamadan kuralı bozarsanız, günü baştan saymaya başlayın. Yani diyelim ikinci gün kuralı bozdunuz. Üç günü saymaya yeniden başlayın. Hedefinizi tamamladıkça günleri 3-5-7 diye arttırabilirsiniz. Bu uygulama ile farkındalık ve alışkanlık kazanacaksınız. Bazen gelişigüzel verdiğiniz bir tepkinin bile aslında sert olduğunuz görecek ve bu davranışların sizin karakterinize yapıştığını görecek farkındalık kazanacaksınız. Farkındalık kazandıkça düzeltme yoluna gidecek, bahsettiğim hedefleri tamamladıkça da sabrı alışkanlık haline getireceksiniz..
Ben de bunu evladıma karşı uyguluyorumAaa harika bi uygulamaama benim sinirlenince gözüm dönüyo inşallah yaparım
Ben de bunu evladıma karşı uyguluyorum
Zaren en çokta ona kızıyorum biliyorum ama engelleyemiyorumSıkıntının ne olduğunu biliyorsunuz bence herşey sizde bitiyor kendinizi sadece siz düzeltebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?