Deniz ve Kum Sevdamızı kimse sorgulamasın Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2007 11.604 10.121 823 Adana 31 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurmtn #41 Nurmtn .!.: Muhakkk çünkü kendim tam anlamıyla çözemiyorum. Neden böyle bu öfke anlamıyorum çok agresif biriyim lafım dilimin ucunda hep. Birde bu aralar bencil olmaya başladım çok mutsuzum bu durumdan Genişletmek için tıkla... Canım burcun ney çok merak ettim
Nurmtn .!.: Muhakkk çünkü kendim tam anlamıyla çözemiyorum. Neden böyle bu öfke anlamıyorum çok agresif biriyim lafım dilimin ucunda hep. Birde bu aralar bencil olmaya başladım çok mutsuzum bu durumdan Genişletmek için tıkla... Canım burcun ney çok merak ettim
Deniz ve Kum Sevdamızı kimse sorgulamasın Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2007 11.604 10.121 823 Adana 31 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurmtn #42 Bende insanlari kirmamak için soyliyeceklerimi içimde tutmaktan sıkıldım keşke bende moralimi bozan insanlara laf sokabilseydim
Bende insanlari kirmamak için soyliyeceklerimi içimde tutmaktan sıkıldım keşke bende moralimi bozan insanlara laf sokabilseydim