Ben sakinliklede yakamam canlarını ya susuyorum ya da iöimden geçenle dilimden dökülen arasında saniye fark olmaksızın saydırıyorum beni kızdıranları sürekli iğneşeyerek konuşuyorum en yakınlarım dahilben de öyleyim, o yüzden agrasif sanılıyorum, haksızlık karşısında sakin kalamıyorum. halbuki sakin bi şekilde canlarını yakabilirim ama nedense hemen patlıyorum kendimi frenlemem lazım :)
Kolay olmuyor katılıyorum bu konuda bende kendimi düzeltmeye çalışıyoru:)Zaren en çokta ona kızıyorum biliyorum ama engelleyemiyorum
Aslında haklılığımızı savunurken haksız oluyoruz çoğu zaman çünkü biçim herzaman özün önüne geçiyor ve buda malesef çirkin gösteriyor bizleriben de öyleyim, o yüzden agrasif sanılıyorum, haksızlık karşısında sakin kalamıyorum. halbuki sakin bi şekilde canlarını yakabilirim ama nedense hemen patlıyorum kendimi frenlemem lazım :)
Gerçekten tam olarak işin özeti bu kendime çok kızıyorum böyle olduğundaAslında haklılığımızı savunurken haksız oluyoruz çoğu zaman çünkü biçim herzaman özün önüne geçiyor ve buda malesef çirkin gösteriyor bizleri
Ama uysal ve tatlı bi şekilde yapmak istiyorum bunu bu davranışların bana yapışmasını istemiyorum çünkü agresiflikten hiç hoşlanmıyorum kaçmak istiyorum ortamdanBoşverin bence.böyle olmak en iyisi.durduk yere de yapmıyorsunuz.insanlara tepki olarak cevap olarak bu davranışlarınız
Profesyonel bi yardım en mantıklı çözüm sanırım içinden kendim çıkamıyorum çünkü. ondada ne kadar bi fayda görürüm şüphem var artık o kadar umutsuz bakıyorum ki kendime hep böyle fevri, sivri dilli olacakmış gibi hissedip bir de üstüne hüzünleniyorumUzman desteği almanızı öneririm, ayrıca sizi beden ve ruhsal olarak rahatlatacak aktivitelere yonelmenizi ,dinlendirecek ortamlarda bulunmanızı da.
Sanırım bunu kendime her saat başı hatırlatıp unutmamam gerek durup bi nefes almak kendime getirir eminim kiSonradan başını ağrıtacak Bişey söyleyeceğinde bi derin nefes al bi yutkun. Sakince ortamını değiştir
Emin olun bozanda oluyor alemin bi laf sokanı ben miyim sankibikaç kişi bozsa szi bişeyiniz kalmaz gibi :)
şaka tabiki hormonlarınızla alakalı bi sıkıntı yada triodiniz olabilir mi
Bazı rahatsızlıklarda insanı sinirli yapıyor
Tabiki oluyor dengesiz hareketler aşırı tepkiler aşırı sinir ve duygusallık vsEmin olun bozanda oluyor alemin bi laf sokanı ben miyim sankiama bana pek faydası olmuyor çünkü anlık bir şey, 3 saniye sussam olacak işte ama ne geliyorsa çenemden. Tiroidden oluyor mu acaba bak bi ara gideyim doktora ben inşallah giderim tabi
Bende tam tersini yapmak istiyorum artık.insanları kırmak istemediğim için fazla bişey diyemiyorum.ama onlar çok güzel söylüyor,kırıyorlar.çenelerini kaparlar belki agresif tepki verince,bir daha bisey diyemezlerAma uysal ve tatlı bi şekilde yapmak istiyorum bunu bu davranışların bana yapışmasını istemiyorum çünkü agresiflikten hiç hoşlanmıyorum kaçmak istiyorum ortamdan
Hoşlanmadığın bir şey için net tepki vermelisin tabi ki. Ama çok agresif olmak iyi değil çok özenme benceBende tam tersini yapmak istiyorum artık.insanları kırmak istemediğim için fazla bişey diyemiyorum.ama onlar çok güzel söylüyor,kırıyorlar.çenelerini kaparlar belki agresif tepki verince,bir daha bisey diyemezler
Dövüyorum dermişiminsanın belli bir sabır kotası var onu aştıkları zaman bence patlıyorsunuz bu da normal bence çünkü böyle davranmazsanız içinize atarsanız da kötü. öfkelenmekte bana göre normal bir davranıs insanice bir davranış. bence bazen öfkelenmek gerekiyor. etrafınızdakilere şiddet uygulamıyorsanız ve haklıysanız öfkelenmek gayet normal. kalkıpta birini dövmedikten sonra bir problme olacagını dusunmuyorum :) hahaha
Normalde bende sevmem agresif olmayı ama insanlardan çok sıkıldım artık,bazılarına dur demek istiyorum hak ediyorlar.her zaman iyilikle olmuyor gibiHoşlanmadığın bir şey için net tepki vermelisin tabi ki. Ama çok agresif olmak iyi değil çok özenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?