Davranış Kontrolsüzlüğü

ben de öyleyim, o yüzden agrasif sanılıyorum, haksızlık karşısında sakin kalamıyorum. halbuki sakin bi şekilde canlarını yakabilirim ama nedense hemen patlıyorum kendimi frenlemem lazım :)
Ben sakinliklede yakamam canlarını ya susuyorum ya da iöimden geçenle dilimden dökülen arasında saniye fark olmaksızın saydırıyorum beni kızdıranları sürekli iğneşeyerek konuşuyorum en yakınlarım dahil zaten beni zen kosmı bu yoksa benim için diğerleri kısmına giren insanların düşüncelerini pek önemsemiyorum açıkçası. Ben elalem ne der diye yaşayanlardan değilim

ben de öyleyim, o yüzden agrasif sanılıyorum, haksızlık karşısında sakin kalamıyorum. halbuki sakin bi şekilde canlarını yakabilirim ama nedense hemen patlıyorum kendimi frenlemem lazım :)
Aslında haklılığımızı savunurken haksız oluyoruz çoğu zaman çünkü biçim herzaman özün önüne geçiyor ve buda malesef çirkin gösteriyor bizleri

Boşverin bence.böyle olmak en iyisi.durduk yere de yapmıyorsunuz.insanlara tepki olarak cevap olarak bu davranışlarınız

Uzman desteği almanızı öneririm, ayrıca sizi beden ve ruhsal olarak rahatlatacak aktivitelere yonelmenizi ,dinlendirecek ortamlarda bulunmanızı da.

Sonradan başını ağrıtacak Bişey söyleyeceğinde bi derin nefes al bi yutkun. Sakince ortamını değiştir

Boşverin bence.böyle olmak en iyisi.durduk yere de yapmıyorsunuz.insanlara tepki olarak cevap olarak bu davranışlarınız
Ama uysal ve tatlı bi şekilde yapmak istiyorum bunu bu davranışların bana yapışmasını istemiyorum çünkü agresiflikten hiç hoşlanmıyorum kaçmak istiyorum ortamdan

Uzman desteği almanızı öneririm, ayrıca sizi beden ve ruhsal olarak rahatlatacak aktivitelere yonelmenizi ,dinlendirecek ortamlarda bulunmanızı da.
Profesyonel bi yardım en mantıklı çözüm sanırım içinden kendim çıkamıyorum çünkü. ondada ne kadar bi fayda görürüm şüphem var artık o kadar umutsuz bakıyorum ki kendime hep böyle fevri, sivri dilli olacakmış gibi hissedip bir de üstüne hüzünleniyorum

bikaç kişi bozsa szi bişeyiniz kalmaz gibi :)
şaka tabiki hormonlarınızla alakalı bi sıkıntı yada triodiniz olabilir mi
Bazı rahatsızlıklarda insanı sinirli yapıyor

bikaç kişi bozsa szi bişeyiniz kalmaz gibi :)
şaka tabiki hormonlarınızla alakalı bi sıkıntı yada triodiniz olabilir mi
Bazı rahatsızlıklarda insanı sinirli yapıyor
Emin olun bozanda oluyor alemin bi laf sokanı ben miyim sanki ama bana pek faydası olmuyor çünkü anlık bir şey, 3 saniye sussam olacak işte ama ne geliyorsa çenemden. Tiroidden oluyor mu acaba bak bi ara gideyim doktora ben inşallah giderim tabi

Tabiki oluyor dengesiz hareketler aşırı tepkiler aşırı sinir ve duygusallık vs
Hormon testide yaptırın belki bi hastalıgınız var ve farkında değilsiniz

Ama uysal ve tatlı bi şekilde yapmak istiyorum bunu bu davranışların bana yapışmasını istemiyorum çünkü agresiflikten hiç hoşlanmıyorum kaçmak istiyorum ortamdan
Bende tam tersini yapmak istiyorum artık.insanları kırmak istemediğim için fazla bişey diyemiyorum.ama onlar çok güzel söylüyor,kırıyorlar.çenelerini kaparlar belki agresif tepki verince,bir daha bisey diyemezler

insanın belli bir sabır kotası var onu aştıkları zaman bence patlıyorsunuz bu da normal bence çünkü böyle davranmazsanız içinize atarsanız da kötü. öfkelenmekte bana göre normal bir davranıs insanice bir davranış. bence bazen öfkelenmek gerekiyor. etrafınızdakilere şiddet uygulamıyorsanız ve haklıysanız öfkelenmek gayet normal. kalkıpta birini dövmedikten sonra bir problme olacagını dusunmuyorum :) hahaha

Hoşlanmadığın bir şey için net tepki vermelisin tabi ki. Ama çok agresif olmak iyi değil çok özenme bence

Dövüyorum dermişim ama yok fiziksel bir şey yok sadece sakin olup isteğim doğrultusunda patlamak isterdim. En azından böyle tepki verdiğine göre gerçekten kızmış olmalı derler. diğer türlü nasılsa hep böyle amaaannn boşver derler ki bunuda geçtim kırmadan uyarmak isterim. Çünkü önemsediğim en yakınlarımada fevri çıkışlar yapıyorum

Farkındalığınizin olması yolun yarısı demek. Bu çok güzel bişey psikoterapi alın kendinize yatırım yapın. Pişman olmazsın iz ilişkileriniz düzelir kendinizi ve davranislarinjzi tanır ve çözümlersinjz. Zamanlada olumsuz davranışları olumlularla değiştirmeyi öğrenebilirsiniz. Bilişsel davranışçı terapiler var arastirmanizi öneririm.

Hoşlanmadığın bir şey için net tepki vermelisin tabi ki. Ama çok agresif olmak iyi değil çok özenme bence
Normalde bende sevmem agresif olmayı ama insanlardan çok sıkıldım artık,bazılarına dur demek istiyorum hak ediyorlar.her zaman iyilikle olmuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…