Evet tamda o söyledigin kişi. O laflardan sonra barışmak istedi baya yalvardı ailemle konuştu sürprizler falan öyle barıştık ama evet tamda arkadaşlarımın söylediği kelimeyi kullandinBu erkek arkadaşınla ayrılmıştınız sana eski sevgilimi unutmak için seninle oldum yara bandı oldun gibi birşeyler zırvalamıştı.
Şayet o işen; yaşın küçük ve bu dengesiz seni kullanıyor. Gelgitleriyle dengeni bozuyor.
Sanırsın sevgilin Koç'un, Sabancı'nın CEO'su olacak beş dakika ayıracakmış.Bulmuş yeni birini seni uyutacak . Yeme kuzum, yeme evladım
En kısa zamanda kurtul.
Öyle bişey yapacağını sanmam çünkü ailesini tanıyorum çok ortak arkadaşımız var işyerini söylemiyor ama öğrenmem 5 dakikami bulmaz sözde orası uzak oraya kız başıma gitmeyeyim diye söylemiyorBu iliski bitiyor sanki ,adam tasi taragi topluyor ,is yeri tasininca numarasida degisirse hic sasirmam
Yarın gece gidicek son kez dükkana gelecek bakalım hiç mesaj atıp aramicam bakalım o arayıp buluşmak isteyecek mı.Biraz kendini geri çek arama msj atma buluşma isteğini dile getirme illaki dikkatini çeker tavrın o zaman anlatırsın derdini şimdi 40 takla atsan yine anlamayacak seni yine kavga gürültü boşver o düşsün senin peşine sen onun degil
Bence sana daha cok surpriz yapacak.Evet tamda o söyledigin kişi. O laflardan sonra barışmak istedi baya yalvardı ailemle konuştu sürprizler falan öyle barıştık ama evet tamda arkadaşlarımın söylediği kelimeyi kullandin
Öyle bişey yapacağını sanmam çünkü ailesini tanıyorum çok ortak arkadaşımız var işyerini söylemiyor ama öğrenmem 5 dakikami bulmaz sözde orası uzak oraya kız başıma gitmeyeyim diye söylemiyor
Evet tamda o söyledigin kişi. O laflardan sonra barışmak istedi baya yalvardı ailemle konuştu sürprizler falan öyle barıştık ama evet tamda arkadaşlarımın söylediği kelimeyi kullandin
Hayranım şu iyi niyetli saf düşüncelerinize nasıl bu kadar görmüyorsun adamın gözüne soktuğu şeyi ? Değil 3 senelik sevgilim bi kaç günlük biri bile olsa anca 5 dakika görüşürüz diyemez burdan çıkar değerini ! Adam senden kaçıyor bacımÖyle bişey yapacağını sanmam çünkü ailesini tanıyorum çok ortak arkadaşımız var işyerini söylemiyor ama öğrenmem 5 dakikami bulmaz sözde orası uzak oraya kız başıma gitmeyeyim diye söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?