• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış şekli

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
3 senedir sevgili olduğum bir çocuk var hemen alt katimizda dükkanı var. Bana 1 hafta önceden cuma gecesi gidicegini söyledi (bu cuma) karşı yakada iş yeri acicakmis PlayStation. Yerini bana söylemiyor tabi sebebini sorduğumda uzak bı yer oraya gelmeni istemiyorum diyor. Benim kirildigim nokta ise son günlerini benimle geçirmemesi aylarca goremicem çünkü sabah akşam hep calisicak bende gitmeden önce görüşelim cuma günü dedim oda 5 dakika görüşürüz anca dedi. Ama 5 dakika kime yeter ki yani? Ben kızdığım zaman oda bana kızıyor çok sinirlerim bozuldu 1 hafta içinde 2 kez buluştuk çok yakın olduğumuz halde ama hiç düşünmüyor son günlerim sevgilimle gecireyim diye tam tersi arkadaşlarım burda olmaz diyor

Senden utanıyor sanki. Yani utanmıyordur belki başka sebeb vardır ama bilemiyoruz tabi... İş yerine gelmeni istememesi, arkadaslarım burada dıye görüşmemesi filan ne bileyım ya gizli bir iş var yada sende utanıyor gibi geldi.

Edit: İlişki üç senelikmiş muhtemelen utanma yoktur. Ben orayı yanlış okumuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz kendini geri çek arama msj atma buluşma isteğini dile getirme illaki dikkatini çeker tavrın o zaman anlatırsın derdini şimdi 40 takla atsan yine anlamayacak seni yine kavga gürültü boşver o düşsün senin peşine sen onun degil

Bu erkek arkadaşınla ayrılmıştınız sana eski sevgilimi unutmak için seninle oldum yara bandı oldun gibi birşeyler zırvalamıştı.
Şayet o işen; yaşın küçük ve bu dengesiz seni kullanıyor. Gelgitleriyle dengeni bozuyor.
Sanırsın sevgilin Koç'un, Sabancı'nın CEO'su olacak beş dakika ayıracakmış.Bulmuş yeni birini seni uyutacak . Yeme kuzum, yeme evladım:KK70:

En kısa zamanda kurtul.

Bu erkek arkadaşınla ayrılmıştınız sana eski sevgilimi unutmak için seninle oldum yara bandı oldun gibi birşeyler zırvalamıştı.
Şayet o işen; yaşın küçük ve bu dengesiz seni kullanıyor. Gelgitleriyle dengeni bozuyor.
Sanırsın sevgilin Koç'un, Sabancı'nın CEO'su olacak beş dakika ayıracakmış.Bulmuş yeni birini seni uyutacak . Yeme kuzum, yeme evladım:KK70:

En kısa zamanda kurtul.
Evet tamda o söyledigin kişi. O laflardan sonra barışmak istedi baya yalvardı ailemle konuştu sürprizler falan öyle barıştık ama evet tamda arkadaşlarımın söylediği kelimeyi kullandin

Bu iliski bitiyor sanki ,adam tasi taragi topluyor ,is yeri tasininca numarasida degisirse hic sasirmam
Öyle bişey yapacağını sanmam çünkü ailesini tanıyorum çok ortak arkadaşımız var işyerini söylemiyor ama öğrenmem 5 dakikami bulmaz sözde orası uzak oraya kız başıma gitmeyeyim diye söylemiyor

Biraz kendini geri çek arama msj atma buluşma isteğini dile getirme illaki dikkatini çeker tavrın o zaman anlatırsın derdini şimdi 40 takla atsan yine anlamayacak seni yine kavga gürültü boşver o düşsün senin peşine sen onun degil
Yarın gece gidicek son kez dükkana gelecek bakalım hiç mesaj atıp aramicam bakalım o arayıp buluşmak isteyecek mı.

Evet tamda o söyledigin kişi. O laflardan sonra barışmak istedi baya yalvardı ailemle konuştu sürprizler falan öyle barıştık ama evet tamda arkadaşlarımın söylediği kelimeyi kullandin
Bence sana daha cok surpriz yapacak.

Size değer vermeyeni kendi değeriyle başbaşa bıraksanız ne iyi olur.
Yalvaran yakaran adam hemen rengi değiştiriyor siz de halen taviz veriyorsunuz.
Biraz da o istesin görmeyi kardesim hep sen, hep sen nereye kadar...

Sizi istemiyor.
Size değer verenlere zaman ayırsanız keşke.
Ayrılınca geri dönmek ister tabii ki. Gururuna yediremiyordur bir kız tarafından terkedilmek.
Uzağa gidecekmiş ne güzel fırsat size. Arayıp sormayın unutun.

o istesin seni görmeyi. bana 5 dk diyen adama 1 saniye göstermem kendimi. taviz verme geri çek kendini

O barismak istedi sende baristin mi onca laftan sonra?

Yapmamak lazim boyle. Hicbir ask hiçbir sevgi senden, senin kadinlik onurundan daha kiymetli değil. Kendini bu kadar dusurme...
Biraz daha büyüdüğünde bunu pişmanlıkla hatirlayacaksin eminim.

Öyle bişey yapacağını sanmam çünkü ailesini tanıyorum çok ortak arkadaşımız var işyerini söylemiyor ama öğrenmem 5 dakikami bulmaz sözde orası uzak oraya kız başıma gitmeyeyim diye söylemiyor
Hayranım şu iyi niyetli saf düşüncelerinize nasıl bu kadar görmüyorsun adamın gözüne soktuğu şeyi ? Değil 3 senelik sevgilim bi kaç günlük biri bile olsa anca 5 dakika görüşürüz diyemez burdan çıkar değerini ! Adam senden kaçıyor bacım

Alıştırın kendinizi.

Yarabandısın diyen adamı hangi sürpriz affettirir merak içindeyim ayrıca.
İnsan aşkından ölse gururu izin vermez tekrar yüzünü görmeye.

Back
X