Davranışlarımın ayarı yok

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Kızlar dün yakın bir arkadaşımla konuştuğumuz bir konu yüzünden kendimi ve davranışlarımı sorgulamaya,kendimi eleştirmeye başladım ve kendimi de değiştirmek istiyorum.
Dışarıdan beni hiç tanımayan biri beni çok antipatik,soğuk,resmi ve tuhaf buluyor.Konuşacak bir şey bulamıyorum. Hatta diyorlar ki niye hiç konuşmuyorsun,bir problem mi var da böyle duruyorsun?
İnsanlarla tanıştıktan,biraz samimi olduktan sonra mesafeli davransam bile hareketlerim ve tepkilerim bana çok çocuksu geliyor. İyice samimi olduktan sonra bunun dozunu iyice kaçırıyorum. Arkadaşlarım bunun kötü bir şey olmadığını söylüyor ama ben kendimden bu konuda rahatsızlık duyuyorum.
Bazı şeylere aşırı olumlu olumsuz tepki veriyorum,sonra düşününce nasıl böyle saçma bir tepki veriyorum diyorum. Çok komik olmayan bir şeye bir anda gülmeye başlıyorum mesela.
Bu konuda rahatsız olmakta haksız mıyım?Sizce kendimi değiştirmeli miyim bu yüzden? Nasıl değiştirebilirim,yapmalıyım bu konuda?

kendini değiştirme. millet mükemmel mi sanki. senin arkadaşların seni olduğun gibi sevecektir. anlaşmak istemeyen de ne yaparsan yap arkadaş olmaz zaten

Sanki o fazladan yersiz gülmeler ; bir müddet sonra fazladan ve seni rahatsız eden konuşmalar ...

Hep o ilk imajı yıkmak ( soğuk ve resmi durduğun ) için olabilir mi ?

Kendini kasarak zorla yaptığın içinde , rahatsız oluyorsun , yakıştırmıyorsun kendine .

Az konuşuyorsan az konuşuyorsundur , antipatik geliyorsa birilerine sempatikler az ilerde :)

Tepkilere göre kendini değiştirince , bu seferde kendinden hoşlanmama durumun var bence .

Son düzenleme:
gülme konusunda beni geçemezsin sanırım.
özellikle tek başıma bi yerdeysem aklıma bişi geldiğinde gülerim, ya da tele baktıgımda
o anda herkes dönüp bana bakar
çok mu umurumda? tın yani
komık geldıyse gülerim :KK14::deli::KK53:
ben bir de bi pis gülerim ki sorma :D

1.Normal halinin bu oldugunu duşünsem bırak degisme derdim.

2.Anlattıklarından başkalarının yanında rahat davranamadıgını, gösterdigin bu davranısların da rahatsız hissetmenin dışa vurumu oldugunu düşünüyorum.

3.Rahat hissedememenin sebebi özgüvensizlik..ve sürekli insanlar hakkımda ne düşünüyo olayına kafa patlatman...bu da sevilme ihtiyacından kaynaklanıyo...bu ihtiyaçtan kurtulmalısın....bunları düşünmekten bazen konusmaya fırsatın olmuyo dalıp gidiyosun...bu halini gorenler tuhaf karşılıyo dogal olarak..

Bunlar benim teşhisim...tedavi ise özgüvenini artıracak biseyler yapmak...kendinde eksik gördügün biseyleri gelistir...fizikselse git ameliyat ol..degilse o yönünü gelistir...ayrica bence doktora da gitmelisin...belki de bu durum ilac kullanmanı gerektirecek biseydir...

Sanki o fazladan yersiz gülmeler ; bir müddet sonra fazladan ve seni rahatsız eden konuşmalar ...

Hep o ilk imajı yıkmak ( soğuk ve resmi durduğun ) için olabilir mi ?

Kendini kasarak zorla yaptığın içinde , rahatsız oluyorsun , yakıştırmıyorsun kendine .

Az konuşuyorsan az konuşuyorsundur , antipatik geliyorsa birilerine sempatikler az ilerde :)

Tepkilere göre kendini değiştirince , bu seferde kendinden hoşlanmama durumun var bence .
:KK9:
Cuk diye buna denir

Doğal davran kimse için çok greksiz gülme yada boşuna konuşma bunlar çok itici gösteriyor karşıdakine devamlı kendinden konuşanları abuk sabuk şeylere gülme krizi tutarsız hareketleri olanlarla aynı ortamda olmayı şahsen istemem

Hayat "millet ne düşünür" demek için çok kısa.
Kendin olmak gibisi var mı yaa.

eşimle yıllar önce tanıstıgımızda babası bana garip bakıyordu güldüğüm zaman.
allah aşkına söyleyın, kahvaltı da osmanlı motifli röpteşambır giyen bi adam görseniz karsınızda
gülmez misiniz? :KK53: ne zaman görsem üzerinde değişik şeyler oluyordu
ben ve kendim gülüyorduk işte :KK53: :KK70:
görümceme de dönüp benım için deli işaretı yaparmıs.

allah rahmet eylesın topragı bol, mekanı cennet olsun. kötü başladık ama sonunda beni belkı kızından daha çok sevmişti son zamanlarda.

Back
X