- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Haklısınız ama yaşadığım olay ve çevremde ki insanlar bana hep bu tür konuşuyor, engelli biriyle sağlıklı biri olamaz diye eskiden bende neden olmasın diye herseye pozitif bakan biriydim.Eski konularını hatırlıyorum eski eşinin ailesi hastalıklı insanlardı. Eski kv Boşanmanıza rağmen sana mesaj atıp uğraşıyordu. Böyle hastalıklı insanları baz alarak umutsuzluğa düşme. Fiziksel engelin olmasaydı da sorun çıkarırdı onlar. Kendini ille fiziksel engeli olan insanlarla birlikte olabilirim diye kısıtlama
İnşallah, teşekkür ederimRuhsal engeliniz olmasin.
Kalbiniz engelli olmasin.
Herkes ektiğini biçer.
Bundan sonra yüzünüz hep gülsün inşallah
Çevredeki insanlara bakarsak depresyondan çıkamayız. Burda başlıklar açılıyor 35 yaşındaki kadına 50 yaşındaki adamı yapmaya çalışıp kendi yaşıtların sana bakmaz diyenler vs. de var.Haklısınız ama yaşadığım olay ve çevremde ki insanlar bana hep bu tür konuşuyor, engelli biriyle sağlıklı biri olamaz diye eskiden bende neden olmasın diye herseye pozitif bakan biriydim.
Herkesin bir "rahatsızlığı" var.. Bedensel, zihinsel, ruhsal.. Bazen kalıcı, bazen dönemsel.. Kendinizi başkalarının size olan bakışlarıyla tanımlamayın. Umarım karşınıza korkusuz, yürekten seven bir Adam! çıkar :)zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum
Üzuldüm ne cok sey yaşamışsıniz.Ama lutfen üzülmeyin.Sizi begenmemesi o insanın kendi eksikliğidir unutmayin.Hepimizin yarina degilki bes dk sonra bir araç çarpıp sakat kalmayacagimiz garantisi yok.Mücadele edin birakmayin kendinizi.Deymez uzülmeye.Kalbinizi güzelmiş onu koruyun kirtletmeyin kirli insanlarla.Başlık tuhaf gelebilir ama ne yazıcağımı bilemedim, bu aralar robot gibi duygusuzum hani derler ya vursalar sanki bir damla kanım akmıcak öyle , ben 1 sene önce eşimden ayrıldım çok zor günler yaşadım psikolojim çöktü ama şuan o yogun duygulardan birden çıktım hiç birini hissetmiyorum, içimde sanki bişeyler koptu ve duygusuz bir insan gibi yaşıyorum, bu süreç içinde ciddi birşey düşünmüyorum konuşup sohbet ettiğim kişiler oldu ama ben istemediğimi söyledim zaten özet geçmek gerekirse ben fiziki engeli olan biriyim, eski eşimin hiçbir rahatsızlığı yoktu beni olduğum gibi sevmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım, aileside beni öyle kabul etmişti başta ama sonradan bunu hep problem ettiler çok olaylar, iftiralar yasadım, ailesi istemedi eski eş bir süre direndi ve oda benden vazgeçti ayrıldık, bana ailem hep söylemişti kızım yarın birgün seni beğenmez üzülürsün ailesi birşey der olmaz seninle kendi denginde birini bul vazgeç demişlerdi ama ben sevginin herseyi düzelteceğine inandım, gerçekten davul bile dengi dengine çalarmış bunu öğrettiler bana sonradan pişman olmamak için ailenizi dinleyin mantıklı olun, şimdi ben bunları yaşadıktan sonra kimseye güvenmiyorum, zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum, karşı cinsten kaçıyorum öyle bir içimi dökmek istedim rahatça konuşabileceğim kimsem yok .
bnde bedensel engelliyim yürüyemiyorum çok sevdiğim bir çocuk vardı epilepsi hastasıydı ailem istemedi evlenmemi hic kimsyle istemiyorlar bnde ayrıldım maalesef iki seneyi geçti nişanlandı ayrıldı bir daha peşime düştü bn yine istemedim kalbim onu hala istiyor ama ailem hakli çıkar mahcup olurum diye yaklaşamıyorum senin nasibinde evlenmek varmış çekeceklerin varmış RABBİM daha beterinden korusun malesef davul bile dengi dengineymisBaşlık tuhaf gelebilir ama ne yazıcağımı bilemedim, bu aralar robot gibi duygusuzum hani derler ya vursalar sanki bir damla kanım akmıcak öyle , ben 1 sene önce eşimden ayrıldım çok zor günler yaşadım psikolojim çöktü ama şuan o yogun duygulardan birden çıktım hiç birini hissetmiyorum, içimde sanki bişeyler koptu ve duygusuz bir insan gibi yaşıyorum, bu süreç içinde ciddi birşey düşünmüyorum konuşup sohbet ettiğim kişiler oldu ama ben istemediğimi söyledim zaten özet geçmek gerekirse ben fiziki engeli olan biriyim, eski eşimin hiçbir rahatsızlığı yoktu beni olduğum gibi sevmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım, aileside beni öyle kabul etmişti başta ama sonradan bunu hep problem ettiler çok olaylar, iftiralar yasadım, ailesi istemedi eski eş bir süre direndi ve oda benden vazgeçti ayrıldık, bana ailem hep söylemişti kızım yarın birgün seni beğenmez üzülürsün ailesi birşey der olmaz seninle kendi denginde birini bul vazgeç demişlerdi ama ben sevginin herseyi düzelteceğine inandım, gerçekten davul bile dengi dengine çalarmış bunu öğrettiler bana sonradan pişman olmamak için ailenizi dinleyin mantıklı olun, şimdi ben bunları yaşadıktan sonra kimseye güvenmiyorum, zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum, karşı cinsten kaçıyorum öyle bir içimi dökmek istedim rahatça konuşabileceğim kimsem yok .
Sorun eski eşinde ve ailesinde. Hiçbir sağlık sorunum yok. Maddi durumu gayet iyi bir aileden gelen egitimli ve kariyer sahibi bir kadınım. Eşim iki bacak ampute ve harika bir evliliğimiz var. Çevremde de bizim gibi pek çok çift var. Sen engelini sorun etme herşeyden önce. Eski eşin ve ailesinin engeli çok vahimmis. Kalp engelli diyorum ben böylelerine.Başlık tuhaf gelebilir ama ne yazıcağımı bilemedim, bu aralar robot gibi duygusuzum hani derler ya vursalar sanki bir damla kanım akmıcak öyle , ben 1 sene önce eşimden ayrıldım çok zor günler yaşadım psikolojim çöktü ama şuan o yogun duygulardan birden çıktım hiç birini hissetmiyorum, içimde sanki bişeyler koptu ve duygusuz bir insan gibi yaşıyorum, bu süreç içinde ciddi birşey düşünmüyorum konuşup sohbet ettiğim kişiler oldu ama ben istemediğimi söyledim zaten özet geçmek gerekirse ben fiziki engeli olan biriyim, eski eşimin hiçbir rahatsızlığı yoktu beni olduğum gibi sevmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım, aileside beni öyle kabul etmişti başta ama sonradan bunu hep problem ettiler çok olaylar, iftiralar yasadım, ailesi istemedi eski eş bir süre direndi ve oda benden vazgeçti ayrıldık, bana ailem hep söylemişti kızım yarın birgün seni beğenmez üzülürsün ailesi birşey der olmaz seninle kendi denginde birini bul vazgeç demişlerdi ama ben sevginin herseyi düzelteceğine inandım, gerçekten davul bile dengi dengine çalarmış bunu öğrettiler bana sonradan pişman olmamak için ailenizi dinleyin mantıklı olun, şimdi ben bunları yaşadıktan sonra kimseye güvenmiyorum, zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum, karşı cinsten kaçıyorum öyle bir içimi dökmek istedim rahatça konuşabileceğim kimsem yok .
Düşmez kalkmaz bir Allah. Neyin ne olacağını hiç bilemeyiz bugün ayakta durabiliyosak yarına sağ çıkıcağımızın garantisi yok. Hiç kendinizi üzmeyin tabi ki söylemesi kolay bazı şeyleri insan yaşamadan bilemez ama siz güçlü bir insansınız belli sizin yerinizde olup ben böyle dik durabilen bir insan daha tanımıyorum. Herşey gönlünüzce olsun inşallahBaşlık tuhaf gelebilir ama ne yazıcağımı bilemedim, bu aralar robot gibi duygusuzum hani derler ya vursalar sanki bir damla kanım akmıcak öyle , ben 1 sene önce eşimden ayrıldım çok zor günler yaşadım psikolojim çöktü ama şuan o yogun duygulardan birden çıktım hiç birini hissetmiyorum, içimde sanki bişeyler koptu ve duygusuz bir insan gibi yaşıyorum, bu süreç içinde ciddi birşey düşünmüyorum konuşup sohbet ettiğim kişiler oldu ama ben istemediğimi söyledim zaten özet geçmek gerekirse ben fiziki engeli olan biriyim, eski eşimin hiçbir rahatsızlığı yoktu beni olduğum gibi sevmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım, aileside beni öyle kabul etmişti başta ama sonradan bunu hep problem ettiler çok olaylar, iftiralar yasadım, ailesi istemedi eski eş bir süre direndi ve oda benden vazgeçti ayrıldık, bana ailem hep söylemişti kızım yarın birgün seni beğenmez üzülürsün ailesi birşey der olmaz seninle kendi denginde birini bul vazgeç demişlerdi ama ben sevginin herseyi düzelteceğine inandım, gerçekten davul bile dengi dengine çalarmış bunu öğrettiler bana sonradan pişman olmamak için ailenizi dinleyin mantıklı olun, şimdi ben bunları yaşadıktan sonra kimseye güvenmiyorum, zaten baktığımda hiç rahatsızlığı olmayan kişiyi baştan eliyorum, karşı cinsten kaçıyorum öyle bir içimi dökmek istedim rahatça konuşabileceğim kimsem yok .
Sağolun, teşekkür ederim.Düşmez kalkmaz bir Allah. Neyin ne olacağını hiç bilemeyiz bugün ayakta durabiliyosak yarına sağ çıkıcağımızın garantisi yok. Hiç kendinizi üzmeyin tabi ki söylemesi kolay bazı şeyleri insan yaşamadan bilemez ama siz güçlü bir insansınız belli sizin yerinizde olup ben böyle dik durabilen bir insan daha tanımıyorum. Herşey gönlünüzce olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?