- Konu Sahibi yarennn_21
-
eet bende duymuştum çok hıslı usattıını peki de harman ne kadar sürede ne kadar usattı?
ben kullandım daha hızlı uzadı saçlarım tavsiye edilir
ben kullandım daha hızlı uzadı saçlarım tavsiye edilir
nası yane saçlarnı koparmış nası koparabilşir ki saçlarını hangisi peki tam olarak adı neymiş?
d harman nası kullanıosun peki onu haftada kaç kes yapıosun?
yaklaşık 1,5- 2 ayda 4 parmak kalınlığında uzadı.bence entele gibi zararlı otları kullanmaktansa bu tarz bakım yağları daha iyi. hem saçı besliyo hemde sağlıklı ve hızlı uzuyo.katı bir yağ kıvamında.kullanın pişman olmayacaksınız.
d.harmancım dün aldım daxımı beyaz kutuda olanını.hemen yaptım öyle zor falan arınmadı. üzerinde 20 dk. bekletin diyor.ama ben 2 saat falan beklettim. sen nekadar bekletiyordun? bide pamukla diplerine sürün diyor ben elimle sürdüm sen nasıl sürdün?? haftada kaç gün kullandın? streçledinmi saçını? amma çok soru sordum demi..inşallah benimde senin saçlarını uzattığını kadar çok uzatır. cevapların için şimdiden teşekkürler hşçkal
ben de 2 saat civarı tutuyordum bazende 20 dk. sonra giriyordum elimle sürdüm iyice saç diplerine masaj yaparak haftada 1 kez kullandım saçlarımı yağlandırmasından korktum açıkçası
streç falanda kullanmadım zor arınmıyo zaten sürümüde çok kolay ama bildiğimiz bakım yağları gibi akışkan değil ben memnun kaldım umarım sizde farkı görürsünüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?