Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

konu ile ilgili yorumları okuduktan sonra bende kullanmaya heveslendim. ama bir zararı olur mu diye de korkuyorum. sanırım internetten siparişle getirtirim. saçlarımın güçlenmeye ve uzamaya ihtiyacı var.
kullananlar hiç bir zararını gördümü arkadaşlar...

valla ben de heves ettim şimdi 2 ayda 4 parma süper bişey. acaba benimkini de öyle uzatır mı ki? neyse madem öyle pahalı filan da değil direk soracam ben de bizim burdaki parfümeriye.

İnternette gittigidiyor.com da falan var, eczane eczane dolaşacağınıza ordan sipariş ediverin işte...

yalnıs arkadaşlar dax normalde 20lira falan gittigidiyorda 25ytlye satılıor artı bide kargo parası size pahalıya patlar bence kendinis alın..ama siz bilirsinis tabe

arkadaşlar ne kdar surede sonuç aldığınızı
ve faydalarını yazarsanız seviniriz

ben kullanmaya başlayalı 10 gün falan oldu. haftada 2 kez yapıyorum şimdilik uzuyor gibi geldi bana arkadaşlarımda öyle diyor..görcez bakalım..

Ya ben de aldım ve saçıma uyguladım ama 7 kere şampuanladım gitmedi, en sonunda kükürtlü sabunla 2 kere yıkadım anca geçti. Saçtan çıkarması amma zormuş!

kızlar bende tesadüfen yazılarınızı okudum yerimde duramadım gittim aldım aslında ihtiyacım yoktu ama saç uzatıyo ve güçlendiriyosa kullanmak lazım ben bi kaç parfümeriye sordum gerçekten her yerde bulunmuyo o yüzden bulamayanlara hak verdim ama eczanelerde daha zor bulunuyo en son baktığım bi parfümeride buldum ama küçüğünü aldım 6.50 ytl ye inşallah ii sonuçlar alırız hadi hayırlısı

yok be canım hala bulamadım hobıdekıler bana soruo ne o dıe :d YA BORNOVA COK UZAK KI BANA+Kötü Kazen

kızlar dax'ın beyaz kutuda olanını hiç bilmiyorum ama kırmızı kutuda olanının saçları resmen koparttığını söyleyebilirim ayrıca saçtan çok zor arınıyo sanki kafanıza japon yapıştırıcısı sürmüş gibi oluyosunuz yağlı vıcık vıcık bişey.bu konuda izmirliii arkadaşa katılıyorum.beyaz kutuda olanı saç güçlendirmek içinmiş bi denemek lazım ama kırmızı kutudan sonra cesaret edemiyorum açıkçası:çok üzgünüm:

arkadaşlar kullananlar ayrıntılı yazsın nasıl kullandıklarını sonuçlarını bizde alalım ya..bu arada netten aratın muhakkak netten sipariş edebileceğiniz siteler var ben baktım...

yok be canım hala bulamadım hobıdekıler bana soruo ne o dıe :d YA BORNOVA COK UZAK KI BANA+Kötü Kazen

NERDE OTURUYOSUN?hataydaki hobbyde var geçen hafta gördüm.sen sana soranlara bakma saç bakım kremlerinin oraya bak hobbydeki kızların ne sattıklarından haberi yok daha.....hşçkal

Ya ben de aldım ve saçıma uyguladım ama 7 kere şampuanladım gitmedi, en sonunda kükürtlü sabunla 2 kere yıkadım anca geçti. Saçtan çıkarması amma zormuş!

cnm şampuanına çam terebentin koy 2 yıkamada çıkıyor sen nasıl 7 kere çıkaramadın şaştım.daxın beyazından bahsediyorsun demi?hem 7 kere yıkadımı faydası değil zararı olur saçlarını iyice kurutursun...hşçkal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…