Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

hadi ya fiyatı ucuzlamış desene en son 1 sene önce 22 ye almıştım zam gelmeyi bırak ucuzlamış way be

ben haftada 2-3 kez yapsam diyorum daxı bi zararı olmaz demi. saçlarım zaten kuru bi saç.diğer yağ karışımlarını kullanmayı kestim sadece bu ay daxı kullanacağım. çam terebendide koydum şampuanıma hadi hayırlısı bakalım...saçla yatıp saçla kalkıyoruz .......hşçkl

haftada 3 çok fazla saçlarını yağlandırabilirsin
ama haftada 2 dene yağlanmıyorsa devam edersin

yhaa bende alcam ama erzurumda nerde bulcam offf sacim uzasin die kafama surmedigim kalmadi bundan da eksik kalmiim warmidir erzurumlu hatunlar aramizda nerde bulabilecegimi bilen??

ay kafayı yıcem kac gundur bulamadım gıttı ayh :d UZATIO DIMI YHA KIZLAR BEN ARASTIRMAYA DEVAM EDICEMsenağlama
laelaelaelaelae

ya herhangi bi kozmetik dükkanında da satılıyo bu..ben dün aldım mesela a.s
dax satılan yerde vardır mutlaka.17.5 YTL ye aldım.

bi de baktım içinde badem yağı varmış,kaşlarıma da sürdüm :dance: kuaförüm sadece badem yağı demişti ama ne biliim tatlicadiarzu bi yan etkisi olmaz umarım .

ya diplere masaj yapmamız gerek ama pek beceremedim ben onu çünkü üstlerde kalıyo yağ :S

klava:klava:ya delırcem kac gundur habı fılan butun parfumerılere eczanelere sordum kımsenın ole bısı duydugu yok bana soruolar one dıe ayh delırcemKötü Kazen

dax ın mavi olanını kullanmıştım ama saç dibime diil uçlarına sürüyodum fönden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…