- Konu Sahibi yarennn_21
-
selam arkadasllar..bnnde bu güne kadar entele entele die ölüyordum mersinde oturuyorum pozcudaki kör yusufa sordum kalmadı dedi.badem yağı,hint yağı ve yılan yağı karışımı werdi..kullandım ama uzatma konusunda pek bi etkisini göstermediği için artık kullanmıyorum..etkisi war ama uzatmıyor..neyse konumuza dönelim bugün araştırırken gördüm dax ıı ve uzattığını söylüyorsunuz lütfen bununla ilgili kesin bilgi werebilir misiniz?? bi arkadaş entele kullanmayın yazmışş..aklım çok karışık LÜTFENN İKİSİNİN ARASINDA BİR SEÇİM YAPMAMA YARDIMCI OLUNN...bi de çok önemli mersinde enteleyi bulabileceğim ve dax ı bulabileceğimm bir yer söylerseniz çok sewinirim her gün aramaktan ayaklarım göçtüü lüttfenn..cewabınızı bekliyorum..konuyu takip edicemm..
Ankarada Kızılay 'da veya diğer büyük alışveriş merkezlerinde bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar?[/COLO
kızılayda SGM var bu ürünü bulabilirsin canım. onur çarşısının ilerisinde hementurkbayragi...
Ankarada Kızılay 'da veya diğer büyük alışveriş merkezlerinde bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar?[/COLO
kızılayda SGM var bu ürünü bulabilirsin canım. onur çarşısının ilerisinde hementurkbayragi...
teşekkürler arkadaşım aldım ve kullanıyorum şuan çok da memnunum ama düzenli kullansam asıl o zaman gorucem faydasını..
hatta ben aldım 2 gün önce dün de denedim nasıl olucak bakalım diye ama bazı arkadaslar sac derisinde karıncalanma falan yapıo yazmıslar bende öyle birşey olmadı 30dk beklettim kutunun üzerinde öyle yazıyodu cnkü.snra da yıkadım smdilik daha yeni oldugu için pek yorum yapamıyorum ürün hakkında ama ilerleyen günlerde paylasıcam sizlerle :)
bu daxı sıvılastırarak suremiyomuyuz yaa? ben bööle vazelin kıvamında cok zorlanıyorum
teşekkürler arkadaşım aldım ve kullanıyorum şuan çok da memnunum ama düzenli kullansam asıl o zaman gorucem faydasını..
rica ederm canım a.s.
canım baya zaman geçmiş aradan nasıl menun kaldın mı bi etkisini gördün mü??
sıvı şekilde de sürebilirsin...nasıl sir ağdayı kaynatıyorlar ve sıvı oluyor daxı da bu şekilde kaynatabilirsin...küçük bir kabın içine su koy daxı yerleştir kaynasın bir süre çıkardığında zaten sıvı olacak o şekilde rahatlıkla kullanabilirsin...ağda kaynatır gibi kaynat yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?