Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

ya bisürü kırık vardı bende bugün kestirdim biraz kısaldı tabi ama uzamasını da istiyorum dax kullanıyordum ama kırık var die açıkçası uzama oldumu bilmiyorum değişiklik yok gibiydi şimdi kullanıp bakcaz kırık yada yanık saçı olanlar kestirsin bncce çok kötü görünüyo onlar saçta sonra uzatmasını yap daha iyi olur

ben 2 ay gayet düsenli kullandım ama usatmadı malesefama usatan kişiler olmuş kişiden kişiye göre deişio deneye deneye öğrences de deneme tahtasına döndüm resmen yaaşu saçımı usatan bişi çıkmadı((

bi de kuaföre dax die bi ürün kullanıyorum saç uzatmak için dedim o da ilk defa duymuş inanmayın kandırmak için yapıyolar dedi nolcak şimdi?

bi de kuaföre dax die bi ürün kullanıyorum saç uzatmak için dedim o da ilk defa duymuş inanmayın kandırmak için yapıyolar dedi nolcak şimdi?

canım,
bu ürün yurt dışında daha iyi bilinen bir ürün .
ben uzun süredir kullanıyorum.ilk kez de 2 sene evvel kullanmıştım.
ben çok memnunum.,içinde doğal yağlar var.neden kandırsınlar ki bizi.
ben uçlarına da sürüyorum kırıklar için çok iyi geliyor.
kuaförler ucuz ürünleri ve kendilerinin satmadıklarını pek sevmezler.
ben onları dinlememeyi öğrendim.
ama dürüst olanları da yok değil yani.onlar konumuzun dışında.
bence çok güzel bir ürün. ve ben çok memnunum.

kızlar yaa cosmetic çiye gıttım sordum.çalışan kız dediki bu saç uzatmaz hiçde saç uzatmak için kimseye vermedık dedi.ayrıca jöle dedi .uuuf yardım edın ltfn yaaaa

yazılanları baştan sona okudum kafam iyice karıştı laelaelaelaelae

sanırım bir kısmı memnun diğer kısmı memnun değil kullananların,
belki de cilt tipine saç tipine (yağlı,kuru,normal,boyalı vs.. ) göre değişiyordur.
benim de saç bakımına ihtiyacım var,alıp almamak arasında kararsız kaldım yazılanları okuyunca..

kızlar yaa cosmetic çiye gıttım sordum.çalışan kız dediki bu saç uzatmaz hiçde saç uzatmak için kimseye vermedık dedi.ayrıca jöle dedi .uuuf yardım edın ltfn yaaaa

tatlım,
daxın saç jölesi de var.
bu beyaz bir kavanozda ve üzerinde dax super gro yazıyor.
jöle ya da saç şekillendirici değil.
sana yanlış bilgi vermiş kız,herhalde ürünün özelliklerini tam bilmiyor.

ben de aldım ve gayet memnunum. sabah sürüp akşama doğru duşa giriyorum ve saçımın yavaş yavaş toparladığını hissediyorum. ayrıca biraz uzama da farkettim.

Kızlar ben geçen ay çok düzenli olmasa da kullanmıştım dax ı
ama bu ay 1 kere kullandım ve geçen ayın yarısı kadar uzadı saçım meğer farkediyomuş ben farketmemiştim bu kadar etkisi olduğunu.Şimdi Daxa devam etcem tekbi kötü yanı ver benim için saçların inca telli ve yağlı olduğu için daxtan sonra daha da çabuk yağlanmaya başladı

jöleside var briyantinide saç bakım yağı da var herkese inanmayın
ben kullanıyorum çok memnunum kızıldan kumrala döndürdüm saçlarımı o kurtardı hem diğer yağlar gibi akıp gitmiyor kokusuda güzel ayrıca uçlarına da dax mavi saç şekillendirici sürüyorum az miktarda parlak ve güzel oluyorlar herkese tavsiye ederim

ya satıcı kızlar dax değil, waxtan bahsediyorlar. ben de ilk dediğimde wax anlayıp jöle o saç uzatmaz dedi ama dax diye bastıra bastıra söyleyince anladı

kızlar dax saç için gerçekten çok iyi kuaförümde bana çok önerdi..ama ben bakım yağı olduğunu bilmiyordum..fön filan çektirdiğimde bana fönden sonra dax sürüyordu fakat onun ki maviydi..sonra bende yeşil kutuda olanı aldım..fakat saçlarımı yoldu resmen..bu şekillendirici olarak kullanılanı yalnız..ve kuafördekid şekillendiriciydi yalnızca..ama onun ki yurt dışından geliyormuş ve onunki daha jole kıvamındaydı benimki ise çok sert kullanamıyorum şuan..ama bu beyaz kutudaki bakım için olanı kesinlikle alıcam..saçlarım çok ama çok kuru çok merak ettim..zaten kuaförümde şiddetle dax kullanmamı öneriyor..saçı besliyormuş ve kırıkları onarıyormuş..

sık yıkamak şampuanının kalitesine bağlı ama saçın yıpranıksa ne olursa olsun fazla sık yıkamadan kaçınsan iyi olur bazı bakım yağları saç derine iyi gelmeye bilir saç tipine göre bakım yapabilirsin ben yumurta sarısı bakımını yapıyorum haftada iki kere ve saçımın uzaması hızladı gerçi ama bakım yönünden bi fark göremedim sadece uzaması hızlandı.

ben de eskiden kullanırdım..
bakım yaptığını dolayısıyla daha çabuk ve sağlıklı uzattığını düşünüyorum.

aynı benim problemim ve benim düşüncem...
bi süreliğine saçıma bakım yapıp sonra zarar gören yerleri yavaş yavaş kestirmek,

bana kuaförüm çok sık yıkama demişti,çok yıpranmış olduğu için saçlarım.
saçın kendi yağına da ihtiyacı varmış.

peki senin saçların kaç cm uzadı aydaa:uhm: bunu mu alsam entele mi kararsız kaldım,hem bakım yapmasını hem de uzatmasını istiyorum,bu daha ii olucak sankiCADIARZU

2 cm'e yakın uzamıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…