- Konu Sahibi yarennn_21
-
bi de kuaföre dax die bi ürün kullanıyorum saç uzatmak için dedim o da ilk defa duymuş inanmayın kandırmak için yapıyolar dedi nolcak şimdi?
kızlar yaa cosmetic çiye gıttım sordum.çalışan kız dediki bu saç uzatmaz hiçde saç uzatmak için kimseye vermedık dedi.ayrıca jöle dedi .uuuf yardım edın ltfn yaaaa
kızlar yaa cosmetic çiye gıttım sordum.çalışan kız dediki bu saç uzatmaz hiçde saç uzatmak için kimseye vermedık dedi.ayrıca jöle dedi .uuuf yardım edın ltfn yaaaa
daxı alıcam bu hafta sonuçlarını size yazarım,saçlarım röfleden hasar gördü hızlı uzaması be o bölümleri kestirmem lazım başka neler önerirsiniz,sık yıkamak mı iidir yoksa biraz yağlandırmak mı mesela?
Evet ben de iki kez kullandım. Sonuç çok iyi ama iki gün kaynar suyla saç yıkamak zorunda kaldım. Saçtan çooook zor çıkıyor.Ya ben de aldım ve saçıma uyguladım ama 7 kere şampuanladım gitmedi, en sonunda kükürtlü sabunla 2 kere yıkadım anca geçti. Saçtan çıkarması amma zormuş!
peki senin saçların kaç cm uzadı aydaa:uhm: bunu mu alsam entele mi kararsız kaldım,hem bakım yapmasını hem de uzatmasını istiyorum,bu daha ii olucak sankiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?