Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

Dax supergro aldim kutu bitti gibi bişi son kullanımlık kaldi. Saçım hiç dokulmuyordu ama kullandıktan sonra çok dökülmeye başladı. Aldığım yere sordum sıkıntı yok zayıf olanları döküyor diyo ama hiç durmadan devam etmesi gözümü korkuttu bilgisi olan varmı sonradan dururmu dökülme yoksa bırakmalı mıyım bu ürünü?

ilk bugün kullandım yaklaşık 4 saat beklettim saçımda.ama saçımdan çıkartmak çok zor oldu 6 defa şampuan 2 defa kremleme yaptım saçlarıma ama hala tertemiz olduğu söylenemez.kremin yapısından kaynaklımıdır yoksa benim hırsımdan mıdır bilemem.biraz fazla sürmüşte olabilirim yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem çok fazla sürmeyin.

ben de üstüme başıma akan bulaşan yağlardan sinameki suyundan bunaldığım için denemeye karar verdim supergro yu. dax sulphur u tırnaklarıma kullanmıştım ve acayip memnun kalmıştım inşallah bunda da aynı sonucu elde ederim :) bugün 4. kullanışım dökülmeyi azalttığını düşünüyorum özellikle saç bakım maskeleri oluk oluk döker saçımı ama dax ı kullandığımdan beri o da azaldı. benim gözüm doymaz bol bol kullanırım her şeyi :) dax ı da bolca sürdüğümü düşünüyorum fakat 3 şampuanla çıkardım saçımdan o konuda sıkıntı yaşamadım. uzama konusunda konuşmak için daha çok erken ilerleyen zamanda o konuda da bilgi veririm :)

dax supergro beyaz kutuda olanını yaklaşık 6 yıl önce kullanmıştım kullandığım zaman gayet memnun kalmıştım dökülme açısından öyle bir sorunum olmadığı için etkisi olup olmadığını söyleyemem ama saçlarım daha hızlı uzamıştı ve saçlarım çok parlak olmuştu. 1 kutu epey uzun bi süre gitti sanırım 2 yıl kadar aynı kutuyu kullandım ama ben çok fazla miktafrlarda sürmedim saçıma çünkü fazla kullanıp sonra da saçtan çıkarmak için defalarca şampuan yapıp saçı daha da yıpratmaya gerek yok. bir de hangi ürünü kullanırsanız kullanın lütfen düzenli kullanın iki kere kullanıp da fayda görmedim derseniz haksızlık etmiş olursunuz benden söylemesi :)

Bence uğraşmaya değmez saçtan çıkarması zaten eziyet.Hiç o eziyete girmeyin diğer saç masklerinden pek bi farkı yok.En azından bana yaramadı

Bence uğraşmaya değmez saçtan çıkarması zaten eziyet.Hiç o eziyete girmeyin diğer saç masklerinden pek bi farkı yok.En azından bana yaramadı

Saçtan çıkartması hiç eziyet değil, bazen tek şampuanda bile arındırabiliyorum ama kullandığınız miktar önemli. Önce bir parça katı yağı cam bir kaba alıp benmari usulü eritip sonra pamuk veya sünger ile diplere yediriyorum. Miktarı abartmayınca kolayca arınıyor ama evet ilk kullandığımda şoka girmiştim bu ne biçim şey diye

Birde, bu tür yağ bakımlarını arındırmak için 3 yol var

1- Yağı bekletme süreniz bittiğinde yumurta sarısı sürün kafanıza hemen arınır
2-Saç kuru haldeyken şampuan sürün diplere ve iyice yedirip öyle duşa girin
3-Kökten uca saç kremi sürüp 15 dakika bekleyip duşa girin

Arındırma yollarından son ikisini denedim canım, ama yumurtalı olanı denemedim birdaha yaparsam birde o yolu deneyim bakalım

Arındırma yollarından son ikisini denedim canım, ama yumurtalı olanı denemedim birdaha yaparsam birde o yolu deneyim bakalım

Konuyu hortlattım değil mi

Yumurta sarısı iyide bakım yapıyor, kase içinde çırp güzelce yedir zaten 10 dakika sonra kaskatı oluyor ama eğer kokuya hassas bir burnun varsa biraz sıkıntı yaratabilir...

Size bir şey anlatayım da gülün

Amerika'dan bir arkadaşım geldi, dün görüştük. Benim bu tarz şeyleri denemeyi sevdiğimi bildiği için bana dax tarzı ginseng miracle isimli bir saç uzatıcı getirmiş kavanoz içinde. Dün gece bir heves sürdüm, yine ısı ile erittim azıcık azıcık sürdüm ama o da ne Sabah yıkamak için boneyi çıkarttım saçlarıma sanki yağ değil de gres yağı sürmüşüm kaskatı yapışkan iğrenç bir şey... Ne yapayım ne yapayım, yumurta çözmez, şampuan çözmez, saç kremi hiç çözmez İlk denemeyi Direkt çam terebentin ile yaptım, baktım azıcık o tabakayı inceltmiş ama ııhhhh hala yapışık girdim duşa yıkadım çıkmıyor artık yapacak başka bir şey kalmayınca bulaşık deterjanım fairy saçlarımın elinden öptü şaka gibi! Bir daha kullanır mıyım tövbe hahahahaha

Kalan kavanozu artık sokaktaki çocukların bisiklet zincirini yağlamak için kullanırım

Birde kullanma talimatında en iyi sonuç için her gün kafa derinize ve saçlarınıza uygulayın diyor oldu

Ayyy süper ya saç bakım yağları etkili oldukça kalıcılığıda artıyor heralde çıkartması bir okadar zor oluyor
Fairy gerçekten iyi yağ çözücüymüş desenize yumurta olmazsa fairy i deneyim olmadı bende

konuyu horttlattınız valla çokta güzel oldu ben en son bir kaç gün önce birkez daha deneyim evdeyim nede olsa dedim yine sürdüm saçıma o yağ kaışımını ama 2 gün yağlı kaldı saçlarım Allahtan evdeydim o günlerde ,bu sefer birdaha deniyim ,yumurtayla çıkarmaya çalışıcam ama olmazsa fairy
teşekkürler verdiğiniz tüyolar için

Ben normalde daxı ortalama 4 ml kullanıyorum canım çok sürmek bir şey ifade etmiyor çünkü, azıcık yağı sadece kafa derime yedirmeye çalışıyorum ve yağ miktarı azaldıkça arıtmak kolaylaşıyor ama miktar arttıkça eziyete dönüşüyor orası kesin bu yüzden mümkün olduğunca az sür ve eriterek sür derim.

Fairy meselesine gelince çok kaşındırdı yahu Saçımı henüz kurutma tenezzülünde bulunmadım hala havluyla dolaşıyorum kurutunca ne çıkacak çok büyük bir meraktayım

tamam tatlım ben sanırım biraz aç gözlülük yapıp çok sürüyorum, en azından 4ml değil
temiz saçla karşılaşacağın kesin canım

Off ben bugun aldım 30 tl ye aldım baya bi kazık yemişiim. Ama yorumlara göre baya etkısı var bugun fotomu cektım sacımın 1 de bı ay sonra cekıcem.Salak kuafor kısalttı sacımı cok pısmanım okullar acılana kadar uzasın ıstıyorum keske kestırmeseydım daha cok uzun olurdu (( inşallah faydası olur ne denedıysem olmadı.HA BU ARADA KIZLAR HARDALDA SACA COK IYII GELIYOMUS BI DE ONU DNEYIIN

Kizlar daxi yeni aldim 2kez kulandim ve saclarim yumusadi parladi ipek gibi oldu .
Abartip cok surmedim az az yedirdim sanki hic surmuyorum ya dedim ama bi baktim bes dakika sonra sacim gayet yagli olmus .
Yogun yapisindan dolayi surerken dikkatli olup az surmek gerekiyo.
Arindirirkende hic zorlanmadim kuruyken sampuanladim.
Kisacasi saclarim yumusak saglikli parlak gorunuyor ,insallah uzardaa.
Bu urunu birakamam uzatmasa bile

Kızlar ben de dax supergro kullandım ve yorumlarımı sizinle paylaşmak istiyorum. İlk önce watsonslarda bulamadım ve internetten sipariş verdim. haftada 1 kez kullandım saç diplerime masaj yaparak saçıma yedirdim ve 1 saat beklettim daha sonra yıkadım ve çıkarmada hiçbir sorun yok. 2 kere kullanmama rağmen ben bu etkiyi beklemiyordum. hem saçlarım yumuşacık hem dökülmesi azaldı hem de 2 haftada yaklaşık 1 parmak kalınlığında bir uzunluk gösterdi. ben tavsiye ediyorum

canım merak ettiğim bişey var hangi siteden temin ettiğini yazabilirmisin bu zamanda güvenip alabilicek yer bulmak inan o kadar zor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…