- Konu Sahibi yarennn_21
-
maslowcum ben de mesajını yeni gördüm inan...ben bu ürünü sadece 1 kutu kullandım daha da almadım sonrasında hep bitkisel yağlar falan o tarz şeylere taktım çünki :) şimdi faydasını görmüştüm desem doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü bi ürünü beğendiysem kendisinden hayatta vazgeçmemmmm
Ayneen...gercekten de ugrasmaya degmiycek bi urun tatlim
Ayneen...gercekten de ugrasmaya degmiycek bi urun tatlim
yerine bir şey koyamadım henüz,sende var mı bi gelişme şeker?
yerine bir şey koyamadım henüz,sende var mı bi gelişme şeker?
O koca kutu yagi kullanmaktan o kadar bikmisim ki bidaha da yag mag almadim,en buyk faydayi saclari duzelstirmemekte buldum,uzunca sure saclarii hep duzlestiriyodm,uzaiyodu bi turlu,iyice yipramisti,yaklasik 1 yildir ozel bir davt vb durum disinda duzeltirme,fon vb hicbirsey yapmiyorum,cok farketti,uzadi saclarim
Bence uğraşmaya değmez saçtan çıkarması zaten eziyet.Hiç o eziyete girmeyin diğer saç masklerinden pek bi farkı yok.En azından bana yaramadı
Saçtan çıkartması hiç eziyet değil, bazen tek şampuanda bile arındırabiliyorum ama kullandığınız miktar önemli. Önce bir parça katı yağı cam bir kaba alıp benmari usulü eritip sonra pamuk veya sünger ile diplere yediriyorum. Miktarı abartmayınca kolayca arınıyor ama evet ilk kullandığımda şoka girmiştim bu ne biçim şey diye
Birde, bu tür yağ bakımlarını arındırmak için 3 yol var
1- Yağı bekletme süreniz bittiğinde yumurta sarısı sürün kafanıza hemen arınır
2-Saç kuru haldeyken şampuan sürün diplere ve iyice yedirip öyle duşa girin
3-Kökten uca saç kremi sürüp 15 dakika bekleyip duşa girin
Arındırma yollarından son ikisini denedim canım, ama yumurtalı olanı denemedim birdaha yaparsam birde o yolu deneyim bakalım
Konuyu hortlattım değil mi
Yumurta sarısı iyide bakım yapıyor, kase içinde çırp güzelce yedir zaten 10 dakika sonra kaskatı oluyor ama eğer kokuya hassas bir burnun varsa biraz sıkıntı yaratabilir...
Size bir şey anlatayım da gülün
Amerika'dan bir arkadaşım geldi, dün görüştük. Benim bu tarz şeyleri denemeyi sevdiğimi bildiği için bana dax tarzı ginseng miracle isimli bir saç uzatıcı getirmiş kavanoz içinde. Dün gece bir heves sürdüm, yine ısı ile erittim azıcık azıcık sürdüm ama o da neSabah yıkamak için boneyi çıkarttım saçlarıma sanki yağ değil de gres yağı sürmüşüm kaskatı yapışkan iğrenç bir şey... Ne yapayım ne yapayım, yumurta çözmez, şampuan çözmez, saç kremi hiç çözmez İlk denemeyi Direkt çam terebentin ile yaptım, baktım azıcık o tabakayı inceltmiş ama ııhhhh hala yapışık girdim duşa yıkadım çıkmıyor artık yapacak başka bir şey kalmayınca bulaşık deterjanım fairy saçlarımın elinden öptü şaka gibi! Bir daha kullanır mıyım tövbe hahahahaha
Kalan kavanozu artık sokaktaki çocukların bisiklet zincirini yağlamak için kullanırım
Birde kullanma talimatında en iyi sonuç için her gün kafa derinize ve saçlarınıza uygulayın diyor oldu
Ayyy süper ya saç bakım yağları etkili oldukça kalıcılığıda artıyor heralde çıkartması bir okadar zor oluyor
Fairy gerçekten iyi yağ çözücüymüş desenizeyumurta olmazsa fairy i deneyim olmadı bende
konuyu horttlattınız valla çokta güzel oldu ben en son bir kaç gün önce birkez daha deneyim evdeyim nede olsa dedim yine sürdüm saçıma o yağ kaışımını ama 2 gün yağlı kaldı saçlarım Allahtan evdeydim o günlerde ,bu sefer birdaha deniyim ,yumurtayla çıkarmaya çalışıcam amaolmazsa fairy
teşekkürler verdiğiniz tüyolar için
Ben normalde daxı ortalama 4 ml kullanıyorum canım çok sürmek bir şey ifade etmiyor çünkü, azıcık yağı sadece kafa derime yedirmeye çalışıyorum ve yağ miktarı azaldıkça arıtmak kolaylaşıyor ama miktar arttıkça eziyete dönüşüyor orası kesin bu yüzden mümkün olduğunca az sür ve eriterek sür derim.
Fairy meselesine gelince çok kaşındırdı yahuSaçımı henüz kurutma tenezzülünde bulunmadım hala havluyla dolaşıyorum kurutunca ne çıkacak çok büyük bir meraktayım
Dax da denedim yumuşattı saclari bir de fon de kayıp gidiyordu kuaför un elinden ama 40a kuaförden aldım.temin etmesi zor
Kızlar ben de dax supergro kullandım ve yorumlarımı sizinle paylaşmak istiyorum. İlk önce watsonslarda bulamadım ve internetten sipariş verdim. haftada 1 kez kullandım saç diplerime masaj yaparak saçıma yedirdim ve 1 saat beklettim daha sonra yıkadım ve çıkarmada hiçbir sorun yok. 2 kere kullanmama rağmen ben bu etkiyi beklemiyordum. hem saçlarım yumuşacık hem dökülmesi azaldı hem de 2 haftada yaklaşık 1 parmak kalınlığında bir uzunluk gösterdi. ben tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?