• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nilosss

Ziyaretçi
yardım edin bana ne olur sizin söyleyeceklerinize ihtiyacım var..2 yıldır erkek arkadaşım vardı..askere gitti bekledim..salı günü askerden geldi veee 13 şubat! yani bugün beni fena dövdü..ne yapmalıyım ben ? ararsa ? hattımı deiştiriyim ulaşamasınmı yoksa arasın açmayım mı? istemiyorum artık hayatımda ama nası pes eder bilmiyorum yardım bana nolurrr...senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
darp izi varsa direk olarak rapor alip suc duyurusunda bulunabilirsin
emin ol bir daha adini agzina almaz

ne oldu sebep neydi ki.ilk kez mi oldu böyle birşey

İnanmıyorum yaa.
Böyle psikopatkar da var.
Hasta hasta!
Yuhh!!!

Suç duyurusunda bulunun lütfen..Böyle gerikafalıları ...

Çok sinirlendim. Kurban olduğum Allah'ım, bunlar dert nedir bilmezler, vicdan nedir bilmezler, sen ıslah et yarabbim!...

slm bence acık acık söyle ama kesinlikle ayrıl sakın seni ikna etmesine izin verme şimdi böyle yapan evlenince kim bilir ne yapar

Geçmiş olsun tatlım.
Feryadın tüylerimi ürpertti.
Kahretsin!!! Nedir kadınların bu çilesi???:bbo::çok üzgünüm:
Töbe töbe...

neden dövdü diye sormucam bu hiç önemli değil seni dövmesi için geçerli bir şey olması gerekmez.hayvanlara vurulur insana vurulmaz yani tatlım tabikide telefonunu açma hattını değiş yani bu nedemek evlili yok bişi yok sadece sevgili olarak seni dövüyo olurmu öyle şey hemen ondan kurtul canım

sebep.görüşmemi istemediği bir KIZ arkadaşımla görüştüğümü öğrenmesi.aynı binada oturuyoruz.nasıl diyimki böyle bişeyi?

şuan bile evi arıyor suç duyurusunda bulunsam halledebilirmiyim kökten bu işi?

eger anlayisli bir ailen varsa ayni apartmanda iseniz biliyor olduklarini saniyorum ailene anlat durumu ve asla sana yaklasmasina izin verme kesinlikle suratina bakma

kız arkadasınla gorusmen dayak atmasını mı gerektırıyomus:(hemen ayrıl suc duyurusunda bulun bence

eger anlayisli bir ailen varsa ayni apartmanda iseniz biliyor olduklarini saniyorum ailene anlat durumu ve asla sana yaklasmasina izin verme kesinlikle suratina bakma

canım görüşmemi istemediği kişi aynı binada.ailem biliyor durumu ama söyelemedim dövdü diye odaya kaçtım nasıl açıklayacağımı dahi bilmiyorum.

şuan bile evi arıyor suç duyurusunda bulunsam halledebilirmiyim kökten bu işi?

acikcasi bilemeyiz ama senin bunu bu kdr ciddiye aldgini gorunce tirsar bence kadini doven bir adam cesaretinden degil zayifligindan dover zaten
suc duyurusunda bulunurken akil istersin ordakilerden neler yapabilcegin konusuda
ya da burdaki avukatlar yardimci olsun sana ama kesinlikle ailenden destek alderim

Sebeb ne olursa olsun sana el kaldirmaya hakki yok...
Bekarken sana bunu utanmadan yapiyorsa, kimbilir evlenmis olsaydiniz neler olurdu...
Hayat senin hayatin ama benim fikrimse bu adamdan uzak dur...Rahatsiz etmeye devam ederse konuyu mutlaka ailene ac..

canım görüşmemi istemediği kişi aynı binada.ailem biliyor durumu ama söyelemedim dövdü diye odaya kaçtım nasıl açıklayacağımı dahi bilmiyorum.

canim sen neden cekiniyorsun sen anlat asil o sonuclarina katlansin ben olsam yakin erkek arkadaslarimi cagirip essek sudan gelinceye kadar dovdururdum onu. Allahindan bulmasini felan bekleme keisnlikle ailene anlat ve sikayetci ol. boyle bir insanla bir gelecegin olamaz zaten
ne yapti dovdu derken?

acikcasi bilemeyiz ama senin bunu bu kdr ciddiye aldgini gorunce tirsar bence kadini doven bir adam cesaretinden degil zayifligindan dover zaten
suc duyurusunda bulunurken akil istersin ordakilerden neler yapabilcegin konusuda
ya da burdaki avukatlar yardimci olsun sana ama kesinlikle ailenden destek alderim

sadece annem var canım yanımda.başka kimsemiz yok ankarada.daha annem görmedi beni.odaya kitledim kendimi nasıl açıklayacağımı dahi bilmiyorum saçma sapan düşünceler sarmaya başladı beni..

Back
X