ne diyeceğimi bilemiyorum ama işe öncelikle avatarındaki fotoğraftaki erkek arkadaşınsa, o avatarı değiştirmekle başlamanı öneririm. şu anda panikten onu düşünememişsindir, ama benim sinirim bozuluyor baktıkça.

klava:
sebebi ne olursa olsun, ilişkinizin derecesi ne olursa olsun dayağın haklı sebebi yoktur, olamaz yasakkelime
bazı arkadaşlarımın yaşadıkları aklıma geldi yazını okuyunca; sen 2 yıllık ilişkim var diyorsun, kim bilir ne kadarı askerde geçti. öncesinde belki de sakladı bu huyunu, çünkü askerdeyken onu beklemeni garantiye almak istemiş olabilir.
bu arada, askerden geldim psikolojim bozuktu vb bahaneler uydurmayı deneyebilir birkaç gün sonra, hazırlı olmanı öneririm. nice arkadaşlarımız güneydoğuda ne zorluklarla mücadele etti, terörün en yaygın olduğu zamanlarda. ne vahşetlere şahit oldular, hiçbirinden böyle şeyler görmedik, ama askerlikte bu tarz zorluk çekmeden geldiği halde, sadece insanlık dışı davranışlarına kılıf uydurmak için "askerden geldim, psikolojim bozuktu" diyenlere maalesef rastladık
kendine biraz saygın varsa, ailene, seni sevenlere, kendine bunları yaptırma. ailene mutlaka anlat! ve o da bunu bilsin, seni kimsesiz sanmasın. bu tipler; kimsenin haberi olmadığını düşündüğünde yakandan zor düşüyor genelde, ama ailenin bildiğini duyunca kuyruklarını kıstırıyorlar.
sinirle sert yazmış olabilir, özür dilerim. Çok üzgünüm çoook