• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim çok kötüyüm.Yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilosss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sebebin ne önemi var ki zaten hayatım? çok fena dövdü diyosun..avatarındaki heralde psikopat şahıs..herbişeyini değiştir..kestirip at hemen..merak etme insan herşeye alışıyo..kimse vazgeçilmez değildir..sakın affedip büyük bi hata yapma..yoksa ilerde buraya daha çookk konu açarsın Allah korusun..Allah seni hakeden,sana değer veren birini çıkarır karşına inşallah

hemen hattını değiştirr... Aileni bilgilendirrr, tehdit etmeyede başlar ve yolunada çıkar bu psikopat adam dengesizin önde gidnii aman dikkat et canımm ailene bu konuyu açç lütfen...

elleri kırılasıca :mymeka:
hemen ama hemen ailene söyle sakın saklama asla sen muhattap olma o it herifle
ailene söyledikten sonrada hastaneye gidip darp raporu alın ve suç duyurusunda bulunun:kızgın:

canim sen neden cekiniyorsun sen anlat asil o sonuclarina katlansin ben olsam yakin erkek arkadaslarimi cagirip essek sudan gelinceye kadar dovdururdum onu. Allahindan bulmasini felan bekleme keisnlikle ailene anlat ve sikayetci ol. boyle bir insanla bir gelecegin olamaz zaten
ne yapti dovdu derken?

hani mahalle kavgası olur ya? biribirine girer millet aynen öyle.darp izlerim var yarın gidip rapor alıp şikayetçi olacağım.ama uğraşmakta istemiyorum yanlızız biz burda.

bence gidip rapor al..darp edildiğini resmi olarak onaylat..sonra karakola hemen..aman kim uğraşıcak deme sakın..hep bu anlayıştan dolayı cesaretlenip dahada ileriye gidiyolar zaten..elmi yaman beymi anlasın..sahipsiz sanmasın seni..

onceliklle doktora gitme imkanin varsa gidip rapor alman cok faydali olur senin acindan.
bunu onun yanina koymamalisin. derhal suc duyurusunda bulun polise savciliaga git .
ne hakla dover ya kim oluyor ki o .
keske izin vermeseydin bunu yapmasina.:oklava:

sebep.görüşmemi istemediği bir KIZ arkadaşımla görüştüğümü öğrenmesi.aynı binada oturuyoruz.nasıl diyimki böyle bişeyi?
ya arkadaşım pesss yani ya insanın kocası bile vuramaz kaldıki erkek arkadaşın dövecek nasıl bir hayvanlık bu ya hemen git suç duyurusunda bulun görsün gününü heralde böyle bir adamlada görüşmeyi düşünmüyosundur:jeyyar:kötükedihüsopis herif elleri kırılsın:oklava:

ya şimdiden el kaldıran adam evlendikten sonra seni mahveder darptan.. şimdi sen onunla değilken ve yaşamazken birbirinize bu kadar özleminiz varken bunu yapan ilerde horoz ötse şiddete başvurur lütfen ayrıl.. seni kandırmasına ağlamasına özür dilemelerine inanma bir kere döven erkek mutlaka tekrarlar..
eşim bana vursa şuan boşarım çocuğumu alır giderim sen ki bağlı değilsin çek restini ne yapacaksın başka aç telefonunu bittiğini söyle asla dönüşü olmayacağını söyle..

ne diyeceğimi bilemiyorum ama işe öncelikle avatarındaki fotoğraftaki erkek arkadaşınsa, o avatarı değiştirmekle başlamanı öneririm. şu anda panikten onu düşünememişsindir, ama benim sinirim bozuluyor baktıkça. :oklava:

sebebi ne olursa olsun, ilişkinizin derecesi ne olursa olsun dayağın haklı sebebi yoktur, olamaz yasakkelime

bazı arkadaşlarımın yaşadıkları aklıma geldi yazını okuyunca; sen 2 yıllık ilişkim var diyorsun, kim bilir ne kadarı askerde geçti. öncesinde belki de sakladı bu huyunu, çünkü askerdeyken onu beklemeni garantiye almak istemiş olabilir.

bu arada, askerden geldim psikolojim bozuktu vb bahaneler uydurmayı deneyebilir birkaç gün sonra, hazırlı olmanı öneririm. nice arkadaşlarımız güneydoğuda ne zorluklarla mücadele etti, terörün en yaygın olduğu zamanlarda. ne vahşetlere şahit oldular, hiçbirinden böyle şeyler görmedik, ama askerlikte bu tarz zorluk çekmeden geldiği halde, sadece insanlık dışı davranışlarına kılıf uydurmak için "askerden geldim, psikolojim bozuktu" diyenlere maalesef rastladık :kızgın:

kendine biraz saygın varsa, ailene, seni sevenlere, kendine bunları yaptırma. ailene mutlaka anlat! ve o da bunu bilsin, seni kimsesiz sanmasın. bu tipler; kimsenin haberi olmadığını düşündüğünde yakandan zor düşüyor genelde, ama ailenin bildiğini duyunca kuyruklarını kıstırıyorlar.

sinirle sert yazmış olabilir, özür dilerim. Çok üzgünüm çoook

hani mahalle kavgası olur ya? Biribirine girer millet aynen öyle.darp izlerim var yarın gidip rapor alıp şikayetçi olacağım.ama uğraşmakta istemiyorum yanlızız biz burda.

[sıze="3"]korkma güzelim yaa pasif ollmaa hiiç çekinmeee asıl korkucak olan oo eğer rapor alıp suç duyurusunda bulunursan başı fena yanıcak ve dersini alıcakk neden kimden korkuyorsun ne yapabilirr?? Hiçmi akrabanız konu komşunuz yok bulunduğunuz semtte?? Ablan abin falan yokmuu?? Hiiç birşey yapmazz üstünde e hakkı var kimki o ?? Unutma havlayan köpek ısırmazzz[/sıze]​

hani mahalle kavgası olur ya? biribirine girer millet aynen öyle.darp izlerim var yarın gidip rapor alıp şikayetçi olacağım.ama uğraşmakta istemiyorum yanlızız biz burda.

canim hic korkma once git annene annlat ondan sonra da dogru doktora gec kalirsan scunu ispat etmen zorlasabilir polise durumu anlatirsan zaten seni koruyacaklardr

git savcılığa canım ya..zati o kadar artislik yapar tehdit eder..ama sen kararlı olursan savcılığa gidecek kdar tırsar..ona iyi bir ders vermelisin...sakin taviz verme ..bişe yapamaz...

:1shok: :1shok:
canım nerden buluyor bu cesareti...yasakkelime
hemen ailene söylemeni ve suç duyurusunda bulunmanı öneriyorumfisfisfis
:oklava:ay çok sinirlendim yaaa

Canım ya, geçmiş olsun...
Kurtulmak için elinden ne gelirse yap bence, böyle durumda insanın aklına bişey gelmez ama.
Suç duyurusunda muhakkak bulun derim ihmal etme.
Ve avatarındaki erkek arkadaşınsa eğer, işe ilk önce onu değiştirmekle başla...

Bir an önce kurtul ondan. Daha sevgiliyken böyle bir şey yapıyorsa, devamı mutlaka gelecek.
Hata yaptım, özür dilerim, bir daha olmuyacak dese de sakın inanma.

canım bence ılk ısın onla ılgılı herseyı yok etmek olsun .avatarında kı resımden basla ıstersen .

yarına kadar bekleme..hafiflemesin izleri..(çok üzelerek söylüyorum bunu) uğraş sonuna kadar..kaç mahkeme sürerse sürsün,sakın geçiştirme bu konuyu..beni gasp eden bi adamla ben 8 ay mahkeme mahkeme dolaştım..İstanbula,adli tıbtan gidip rapor bile aldım..hiçbişeye üşenmedim..üstelik boğazımı çizmişti elindeki bıçakla..ama sonunda uğraştığıma değdi..15 sene aldı pislik..hala yatıyo paşa paşaa

savcılığa suç duyurusunda bulun canım,sakın boşverme.bu kafadaki bir insanın sana bir daha yaklaşmamasını garantilemek zorundasın çünkü:1no2:

Back
X