Dayak yedim!!!!!

Erkeklik her b.ka kusur bulup, huysuz öküz gibi davranmakla olmuyor yalnız.
Taş atana gül atacak kadar güzel ahlaklı olmaya peygamber sabrı gerek.
Paspas yamuksa eğilip düzeltsin.
Söylemekten daha kolay.
Bu ne terbiyesizlik?

Yüz veren kadınlar yüzünden normal bir şey sanıp böyle öküzler çoğalıyor.

Anneniz evladının dayak yiyip susmasına mı daha çok üzülür yoksa boşanmasına mı?

Boşanmayacağım diyor sevgili Mune. O zaman kavga etme dedim. Adam beni terslemezsen dövmem yoksa döverim diyor. Kadın boşanmam diyor. Ben de boşanmayacaksan terapiste gidin kavga etmeyin dedim. Ne diyeyim başka?

Esas anneniz şu yaşadıklarınızı duysa kahrolur farkındasınız değil mi ?
Annenizi bahane etmeyin lütfen . Çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız kendinize bunu mu reva görüyorsunuz. Gidip darp raporu alsaydınız bari..

Ölüm haberinize dayanacak mı? Yakında bu adam onu Da yapar. Sağır olsanız ya da sakat kalsanız dayanacak mı anneniz

Bnm esim 2 yil bna hic el kaldırmadi bigun bi olay oldu. Ama suc gercekten bnmdi sadece el kaldirmamasi gerekiyordu.polisi aradim o bile yetti ona bnce bidahada kaldrmadi. Keske sende arasaydin bi gozdagi vermis olurdun enazindan

Yorum yapmayacaktım dayanamadım. Sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler kendilerini üstün görüp şiddet uygulayabiliyorlar. Siz kendinizi ezdirmeye bayılıyorsunuz galiba? Köle misiniz siz ya?hiç bir insan bir canlıya şiddet uygulayamaz sırf kadın bunları çekmesin diye susup her şeye evet mi diyecek?. O adam o evde yaşıyorsa eve yardım etmesini de kadına saygı duymasını da öğrenecek. Paşa gibi yetiştiriyorlar sonra her şeyi yapabileceklerini zannediyorlar şaka gibi resmen.

Yorumlarinizi tek tek okudum yardımcı olmaya çalışan akıl veren herkese çok teşekkür ederim bugün kendisiyle hiç muhatap olmadım kalkıp evi temizledi beyefendi camlara varana kadar sildi bana nispet yapıyor güya ben yapmıyorum diye salonda oturuyordum cik burdan başka yere geç kirletme burayı dedi hiç sesimi çıkarmadım ve oturmaya devam ettim kendim ne zaman istediysem o zaman kalktım ve konuşmuyorum suan nereye kadar gidecekse de konuşmayı düşünmüyorum

Öğretmensin bir de.
Yazık...

Eşiniz normal psikolojide bir insan değil bence tedavi görmesi gerekiyor.Öfke problemi mi var neyi varsa bir tedavi olsun.Yaşadıklarınız için çok üzgünüm.Keşke yaşamasaydınız.Ama karşınızda nasıl bir insan var geç de olsa anlamış oldunuz.Buna göre hareket etmeniz sizin iyiliğiniz için olur

Kadın zıtlaşıyo diye dayak yemeye hakkı yok bende eşimle zıtlaştığım zaman oluyo bende darbel aldım o anki hissi bilemezssiniz

Dayak 2.0 is loading... Ya arkadaşım sen kendini orda bu psikopatin yanında böyle tehlikeye atıyorsun farkındasın değil mi?!

Sözünden çıkmayın, diklesmeyin, bir dediğini iki etmeyin. Tamam kocacıgım deyin. O sagy yanaginiza vurursa siz ona sakin el kaldırmayın sol yanaginizi cevirin.
Yazdıklarından bu çıkıyor

Insanları meslek gruplarına göre mi yargiliyorsunuz ne kadar bencilsiniz kimim ne şartlarda nasıl yaşadığını bilmeden atıp tutmak çok kolay değilmi
Evet kolay.
Çocuk yok, mesleğin var, reşitsin. Ama çocukça bahaneler öne sürüyorsun.

Benden sana tavsiye her dediğine karşılık vermek zorunda mısınız?Siz sözel karşılık vermeyi aşmış birde fiziksel karşılıkda vermişsiniz...Bir taraf ılımlı ve alttan almayı bilecek sesini kesmesi gerektiği zamanı bilecek....İki tarafta birbirine üstünlük kurma yarışına girerse samanlık seyran olur...7 den 70 e insan ilişkilerinde en büyük sorunumuz ne yazık ki empati kuramama kriz yönetememe..

Annen evlat acısı yaşamış acıların en büyüğünü yaşayan kadına sen boşanarak nekadar acı verebilirsin ki buyüzden boşanmamak akıl işi değil. Böyle tekme tokat kedi köpek gibi daha mı iyi?

Gerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…