Hayır yaz okulu açılmadı covid den dolayı 3 dersim varokulu bilerek uzatmadınız değil mi ?
Nereye gidebilirim bu evden çıkarsam avukat olsam çalışabilirdim şimdi işim yok23 yaşınca kocaman bir bireysin. Kendi kararlarını kendin gayet de alabilirsin. 3 yaşındaki bebek gibi aile yönetimiyle üstelik şiddet ve baskı varken orada durmanın nedeni ne ?
kararlarının arkasından gitmelisin
Bir hukuk öğrencisi olarak buna basta sizin karsi gelmeniz gerekir.
Tabii ki ailede öyle görmenin verdigi bir özgüven zedelenmesi yasadiginiz belli.
Ama bence okulun oldugu yerde yasayip gerekirse is bulup calisarak okulunuzu bitirin ve kendi hayatinizi kurun. 1+1 de olsa apart da olsa ayri bir eve çıkın tabii okul bitince ve is bulunca.
Okul baslayinca yurtta kalmaya devam edeceksiniz değil mi?
Hukuk okuyorsunuz, ailenizin yapısını biliyorsunuz. Modellik yerine alternatif bir çok iş bulabilirsiniz.
Tepkileri çekmek yerine alternatifler üzerine bi bakabilirsiniz.
Elbette ki haklı göstermez ailenin yaptığını ancak hale yola girmek adına sağlam adım atmak gerekiyor.
Hayır yaz okulu açılmadı covid den dolayı 3 dersim var
aileniz sizi kendi kuralları ile yönetmeye çalışıyor bu açık. şiddeti hiçbir şey haklı çıkaramaz ancak ailenizin bakış açısını bildiğinize göre farklı işler de deneyebilirdiniz sanki.
bu covid sürecinde koskoca fabrikalar bile çok çok büyük bir durum olmadıkça eleman almıyor o nedenle ancak bu tip işlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz, bunu da anlıyorum.
markette kasiyerlik gibi birşey düşünüp araştırsanız. zira ailenizin yanından ayrılsanız bu koşullarda tek başınıza bir evi tutup geçindirmeniz de mümkün gibi gelmedi bana.
Ailenize rest de cekin diyemem ki... keske idrakinde olabilseler... üzüldüm durumunuzaŞu an okulum yok kapandı yaz okulu da açılmadi ailemin olduğu yerde yaşıyorum marttan beri
Dayak yedikten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum , evim yok isim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?