dayak yedim

cokzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
27
0
36
Diğer
bu ilk degil sonda olmucak galiba.bu adam düzelmicek kac kere sözverdi kac geri özür diledi ama bi tartisma olunca ve hakli oldugunu kabullendirmeyince siddet uyguluyor bana.su an kollarim mor agzimda yararalr heryerim agriyor.bi es bunu y^paramiya.1bucuk yasinda oglum var neyapcam kizlar.ailem uzakta anlatamiyorum artik onlara kimseye herkesten utaniyorum.:2:

canım çok geçmiş olsun ama malesef şiddet başladımı önüne geçilmesi imkansız oluyor.bence bu konuyu ailenizle konusun tek başınıza çözemiyosunuz birilerinin desteğine ihtiyacınız var.yoksa eşinizden çok şiddet görürsünüz ayrılman gerekiyosa ayrılırsın

canım dayak çok zor bi şeydir demek ki herkesin kendine göre derdi var nasıl kendinden güçsüz birine el kaldırır birde çocuğunun annesi olan kadın ki bu olmasa bile bi kadına el kaldrmak acizliktir...benceanlat ailene kendin çözemesen problmemin ailen çözecektir birilerinin dur demesi gerek eşine...

Offffffffff... :çok üzgünüm:
Lütfen doktora gidin rapor alın..
Polise gidin,şikayetçi olun..
Utanması gereken siz değilsiniz bunu unutmayın!!!

daha öncd konustum ailemde biliyor hatta herkes aileside.herkes uyardi hatta pskolaga bile gittik ama iste doktorumuz iyi degildi.5yildir eliyim artik yoruldum ben birilerine beni dövdü demekten bile utaniyorumya.simdi nasil yüzüme bakcak anlamiyorum.

geçmiş olsun ama ilk değil diyosunuz sonda olmuycaksa neden çekiyorsunuz tmm bekara koca boşamak kolay derler ama çekilcek çile değil ki

canım çok üzüldüm geçmiş olsun..
buna bi çözüm bulmalısın bu gidişat böylşe gidemez çocuğununda psikolojisi bozulur sonra..
noldu sebep neydi bu kadar seni yıpratmasına (gerçi hiç bişey sebep olamaz ama )

bbu kadar aciz olmamim tek sebebi var
.ben yurtdisindayim.onun ailesi yaninda dili var ben haklarimi bilmiyorum.polise gitsem ne olabilriki kestiremiyorumya.gecen burda bi kadin gitmis polis cok yaygaracasin dexip esine yollamis böyle bisey olursa artik iyicene güc alir esim.

Neden utaniyorsunuzki, bunu size yapan utansin!!! :umursamaz:
nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama eger yurtdisindaysaniz emin olun polise gidip sikayetci olsaniz sizi hemen o evden alir koruma altinda oldugunuz bir yere gotururler merak etmeyin. Baskalarini dusunerek bir hayat suremezsiniz. evliliginizde mutsuzsunuz anlasilan bunu bu sekilde devam ettirmek istemiyorsaniz cikis yolu dusuneceksiniz ve bu da sizin kendi elinizde..

cocugumu ailesine biraskmis 1saetligine biyere gitmistik.eve geldim cocugu almak icin gittim yoklar.1saet bekledim kizdim tabiki.esime istemiyorum birakmak dedim gezdirmesinler dedim.amacim onlarddan uzak tutumak degil ama cocuguma gecen gün domuz eti yedirmisler bu revami ya.ben hafta 2gün 1saet calisiyorum.esimde yardim ediyor bana.mecburen birakiriyoruz.ailesi yüzünden bana yapmadigini birakmadi.

canım gerçekten çok geçmiş olsun... içinde bulunduğun durum çok zor yeniden psikoloğa gitmeyi deneseniz yada belirli bi süre ailenle kalsan? ne diyim ki ya içim bi tuhaf oluyo şiddet gören insanları duyduğumda gördüğümde rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq:

ailemin yanina gönderez tek.zaten agostosta tatile gitcez.pskolaga tatilten geldikten sonra gitmeyi düsünüyoduk.cünki esim cok calisyor hic zamani yok.

aileniz durumdan haberdar ama nerdeler..? yer olarak değil destek anlamında.madem böyle sorunlu bi eş we de ailesi war neden sizi çekip almıyolar..we de 5 yıldır ordasınız nasıl dil bilmeden vs. yaşıyosunuz.araştırın haklarınızı da..bilmiyorum diyip sineye çekmeyin..hem böyle bi konuda yaygaracısın diyip yollıycaklarını sanmıyorum..mutlaka rapor alın doktordan..

katılıyorum

sana sonuna kadar hak veriyorum canım olması gerekenler bunlardı...

ailem trde ben isvicredeyim daha önce bircok defa oldu ve konustular.birkeresinde dön dediler ve bababm sen kimsi dedi esime kimsinki evladima uruyosun dedi.daha sonra bir orat yol bulundu e baristik.bi ocucugmu oldu cok sik araliklara olmasada yine yapyior.

5 yıl yaşadığınız ülkede dil öğrenmeme sebebiniz nedir?

şiddeti ilk gördüğünüzde önlem alacaktınızki gerisi gelmeyecekti. ama madem olmuş. şimdi yapacağınız tek şey yurtdışında prosedür nedir bilmiyorum ama doktora gidip darp raporu almak.. ve eğer istiyorsanız mahkemeye vermek....

geçmiş olsun, kolay gelsin..

Offffffffff... :çok üzgünüm:
Lütfen doktora gidin rapor alın..
Polise gidin,şikayetçi olun..
Utanması gereken siz değilsiniz bunu unutmayın!!!

aynen bunu yap

ailenlede konus

bak sende farkina varmissin artik düzelmeyecegini , o verilen sözlerin hepsi boooos

bosanmaktan baska caren yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…