dayak yedim

ben daha önce gitmedim ama inanin 1hafta önce olmus bu olay polis kadina resmen sunu demis ne kdar yaygaracisiniz deyip yollamis.tabiki esi daha güclenmis.bizde inanamadik ama arkdaism kadinla bire bir görüsmüs.

yabuna inanıyormusunuz siz. yüzü gözü kan revan içinde kadına polis ne kadar yaygaracısın evine dön diyecek. bırakın bunları..

siz ordaki rahat imkanları bırakmamak istiyosunuz eşiniz zengin türkiyeye dönmektense çekeceksiniz nede olsa rahatsınız orda nediyelim

siz ordaki rahat imkanları bırakmamak istiyosunuz eşiniz zengin türkiyeye dönmektense çekeceksiniz nede olsa rahatsınız orda nediyelim

canim benim ailemin durmuda iyi bentrde yapama dedgim isi burda yaptim.burda bi temizlik iscisi olarak 5yildir calisiyorum.suan sadec hafta 2gün ama daha önce 2sene boyunca gecen 12de eve geldim.sizce bu rahat imkanmi soruyorum.

valla şimdi biraz isviçreyle ilgili kadın hakları konularına baktım. kadın sığınma evleri varmış. hatta polis kendi şiddete uğrayan kadınları bulup yerleştiriyormuş..

İlk mesajımı dolu dolu gözlerle yazdım inanın..
Ancak sizin diğer mesajlarınızı okuyunca sinirlendim..
Bunca zaman dayak yemişsiniz,yine de haklarınızı araştırmamışsınız..
"Bir arkadaş dedi ki..." ile olmaz bu işler!
Gidin kurtarın kendinizi..
Heeee polis sizi başınızdan mı savdı olmaz ya hadi oldu diyelim..
Aileniz de size destekken neden hala bu adamla evlisiniz?
Kırıcı olmak istemiyorum ama "çocuğumun babası" diye diye siz ağlarsınız o vurur,hayatınız böyle geçer..
Siz mi körsünüz biz mi abartıyoruz yav?

bende biliyorum herseyi bi anda bitirmeyi silmeyi.ben sitenin 4yillik üyesiyim.ama olmuyor mücadele ediyorum.acaba nasil düzeltebilrim diyorum kendime.bu konuda kitaplar okuyorum esimle konusuyorum.sadece bi yöntemi denemedim oda pskatrist ,pskoluga gittik ama kdaindi ve hic biseyden anlamiyordu.seansin ortasinda telefonla konusoyr 2ayda randevu veriyordu.anlattiklarinda mantik yoktu.ve ben esime artik gitmeyelim dedim.ama pskayatrist ilac verebiliryormus.bi arkadasin eliligi kurtuldu bu nedenle.bende ilerde neden denemedim neden hemen pse ettim demek istemiyorum.evladimin karsinina gecip ben herseyi denedim ama olmadi oglum demek istiyorum.cocgumuz olduktan sonra cok degisti eskisi gibi degil.daha azaldi böyle olayin sayilari eskiden her 10gündeyken simdi 4,5ayda 1defa oyüzden doktorla fahada degisirmi diyorum.olabilirmi kizlar.siz olsaniz denemezmiydiniz.

hayir hic kirici degilsiniz gayet mantiklisiniz.bende biliyorum canimya.her yolu denemek istiyorum.eger doktorlada düzelmez e ayni seyi yaparsa arkama bile bakmicam.ben canimi sokakta bulmadim.böyle bi adamdanda cocguma baba olmaz.

ben daha bişey demiyorum..takın at gözlüğünüzü ki zaten gözünüzde bizi de boşa konuşturmayın bi işe yaramıycaksak...

Okuyun kitapları okuyun...
Eminim evliliğinize çok faydası olacak...
Allahım ağlanacak halimize gülüyorum artık..
İçinde vicdan olmayan adama ne yapsanız boş!
İlça içer vurmaz,ilacı bırakır döver..
Bu mu istediğiniz?

Hayır denemezdim , bana ve kendisine saygısını yitirmiş aciz bir adamla hayatı paylaşmazdım.

hayir hic kirici degilsiniz gayet mantiklisiniz.bende biliyorum canimya.her yolu denemek istiyorum.eger doktorlada düzelmez e ayni seyi yaparsa arkama bile bakmicam.ben canimi sokakta bulmadim.böyle bi adamdanda cocguma baba olmaz.

Eeeee gidin doktora..
Doktor kulağını çeker,ilacını verir..
Turp gibi olur maşallah eşiniz..
Tabii o zamana kadar sizin canınıza bişey olmazsa...

Pardon ama konuyu neden açtınız..
Çözümünüz varmış zaten ya..

tesekkür ederim kizlar sizden destek alip konusup rahatlamak istedim cok haklisiniz biliyorum.öyle bi karmaadayimki bilemiyorum arkdaslar.lütfen konunun kitlenmesini istiyorum.

Ben anlamıyrorum bu kadınları hala neyi denemek istiyorsunuz?
İlaçla dayak senede 1 sefere düşse ilaçları alıp bu evliliğe devam mı edeceksiniz?
Neden diretiyorsunuz hala ?
Yardım etmeye çalışıyoruz ama hepimizin önerileri havada kalıyor hepiniz yine kendi bildiğinizi okuyorsunuz
:umursamaz:

şiddete bikere susarsan bidaha asla sesini çıkartamazsın en başta ilk tokatında ortalığı birbirine karıştırsaydın tamam ayrılsaydın demiyorum ama en azından çaresiz olmadığını ve hiçbir şekilde dayağa katlanmıcağını gösterseydin inan bidaha yapamazdı korkardı ama sen geç kalmışsın şimdi yapabileceğin tek şey şikayetçi olmak artık oturup konuşmakla düzeltemezsin psikolojik tedaviler ise kişi tedaviyi istemeden görüyorsa o ilaçlar hiçbir işe yaramaz önce herşeyi beyinde halletmek gerek

tesekkür ederim kizlar sizden destek alip konusup rahatlamak istedim cok haklisiniz biliyorum.öyle bi karmaadayimki bilemiyorum arkdaslar.lütfen konunun kitlenmesini istiyorum.

Beğenmediniz önerilerimizi sanırım..
Burada "amaaaan canım ne var kocanın vurduğu yerde gül biter!!!" gibi yorumlar gelmez arkadaşım..
Yazdık, o kadar yardımcı olmak istedik..
"Teşekkürler,konum kilitlensin.."
Rica ederiz..
İyi günler..

keske dedikleriniz kadar olsa keske kizlar.biuliyorum bene sizin igbi düsünüyorum aslinda.ama son sans diorum belkide kendimi kadiriyorum haklisiniz.cok utaniyorum bunlri anlatmaktan aslinda.zgünüm ne diyim.belkide gidicem.

canim esim kendiside farkinda oda istiyor.ben ona söyledim eger tedavi olmazasan bu evlilik biter bigün diye oda kabul etti.ama sadece yaz bitisi olsun dedi.cünki gidecek zamani yo su an.oyüzden arkdaslara diyorum oda istiyor bende bu sansi verim diye.

ben hiç bişey anlamadım hem fikir istemişsiniz bizden şimdide konuyu kapatıyosun siz aslında ne yapıcağınızı biliyosunuz ee ne diye bize sordunuzki şimdi çözümü kendiniz bulmuşsunuz zatenn

hicde gül bitmiyor canimya.inanin hepinizi taniyorum bu yorunmlari alcagimida biliyordum zaten.cünki bende ayni yorumu yapardim.tedaviyi kendiside kabul etti.soruyorum sana yinde oglum icin beklemmimi.

işte ben buna ifrit oluyorum. Siz zaten ne yapacağınızı biliyormuşsunuz , bizler burada boşuna yırtmışız kendimizi.
Hayırlı , kazasız belasız günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…