dayak yedim

Dil bilmiyorum, yol bilmiyorum demek kaçış. Dil bilmeseniz de polise gidin. Eminim buradakinden çok daha ciddyi alınır oralarda. Derdinizi bir şekilde anlatırsınız. Kollarınızdaki morlukları yaraları gösterin. Sonra da çekin gelin Türkiye'ye. Şiddete katlanmaya devam etmenin bir açıklaması olabilir mi?

Öncelikle geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı

Kadınlara yardım için 7 gün 24 saat açık

0212 656 96 96 bu telefondan profesyonel yardım alabilirsiniz.

huylu huyundan vazgeçmez. yapacak 2 şeyiniz var.
1.
hemen ailenize haber vereceksiniz.
2. çocuğunuzuda alıp o evi terkedecek ve ailenize dönecek ve o psikopatı bırakacaksınız

5 yıldır oradasınız ve dil bilmiyorsunuz. insan derdini anlatacak kadar bu 5 yılda çat pat öğrenirdi. nasıl öğrenemediniz, anlaşılır gibi değil.

Öncelikle geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı

Kadınlara yardım için 7 gün 24 saat açık

0212 656 96 96 bu telefondan profesyonel yardım alabilirsiniz.

Türkiye’de hiç kapanmadan çalışan ilk hat olan ve sadece eğitimli psikologların görev yaptığı Acil Yardım Hattı’nın adresi gibi, arayan mağdurların bilgileri de gizli kalıyor. Polise sadece hayati

risk altındaki mağdurların adresi veriliyor. Bu hat sayesinde polis memurlarının önemli bir bölümü artık, başvuran kadını "Kocandır. Döver de, sever de" deyip şiddet gördüğü eve geri göndermiyor. İstanbul Valiliği ve İnsan Hakları Masası’nın yakından takip ettiği projede, kadınların sığınma evine gitmeden önce kalabileceği istasyonlar oluşturuluyor. Oralarda yer bulunmazsa, polisler mağdurların güvenli bir otel ya da misafirhanede barınmasını sağlıyor.

Giderek daha fazla kadın bu telefon numarasını çevirmeye cesaret ediyor. Çünkü karşısında kendisini dinleyen, neler yapabileceğini anlatan, sorununu çözene kadar da peşini bırakmayan yumuşak sesli birisini buluyor. Hattı arayan cesurlar arasında "saldırganın" kendisi de var. Hattı arayanların çoğu küfür ediyor ya da eşinin yerini soruyor ama kimi de yardım istiyor!

birçok defa oluyo we sadece senkimsin de wuruyosun mu oluyo tepkileri ailenin..we çocuk dayaklardan sonra oluyo hani öyle ilk gece kazası filan da değil..ne diyim siz adama fırsat wermişsiniz ailecek..

kizlar tabiki kendimi anlatacak kadr konusabiliroyurm.ama iste onun gibi herseyi bilemiyor arastiramiyorum.az önce bi arakadasla konustuk.onun yakininin basina gelmis ama polis bisey yapmamis bundan korkuyorum.ben böyle biseye kalktigimda geri dönüsüm olmaz poliste yardimci olmazsa ortadakalirim.tamam ailem hep arkakmda olur ama sonucta uzaktalar.cocugumu alir diye korkuyorum.bi sekilde yolunu bulabilri bense okdar bilgili degilim.

Sıte yÖnetıcılerının dıkkatıne yazıyorum bu Üyelık esımın meıl adresıne actım oyÜzden daha sonra Üyelıgımın ıptal edılmesıne ıstoıyorum.ben zaten bu sıtey eÜyeyım ama benı tanıyanlar olabılrı dıye yenıden ısısm aldım.lÜtfen Özelden falan msj yazmayın dırek onun msn gelır.

Arkadaş İsviçre'deymiş maalesef. Ama bu bilginin burada yer alması çok iyi olmuş, teşekkürler. Belki başka ihtiyacı olan birileri görür.

ya bırakın Allahaşkına. nasıl bir şey yapmaz. nerde yaşıyorsunuz siz yurt dışında. etiyopyadamı. burada bile polisler yardımcı olurken orada nasılolmaz. siz isviçrede yaşıyorsunuz. en medeni ülkede.
. yüzünüzde yaralar falan varmış.
polise gideceksiniz. o sizi yönlendirecek.
o demiş bu demiş diye dinlerseniz yersiniz dayakları.
neden çocuğunuzu alacakki.
şiddet görüyorsunuz. ve çocuğun yaşı küçük.
direkt anneye verilir çocuk.
bu bahanelerin arkasına saklanmayın..

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bir insanlık bu anlamak cok zor yaa ama elın kolun baglı durma yapacagın bişler mutlaka vardır

birçok defa oluyo we sadece senkimsin de wuruyosun mu oluyo tepkileri ailenin..we çocuk dayaklardan sonra oluyo hani öyle ilk gece kazası filan da değil..ne diyim siz adama fırsat wermişsiniz ailecek..

BU COCUGU BEN ISTEYEREK YAPTIM HIC PISMAN DEGILIM.obenim yasam sebebim.bir umuttu benimki son umuttu belki daha iyi olur ailesine sahip cikar diye.omadimi oldu tabiki ama tek sorunumuz sinirlenince kendine hakim olamiyor.sonradan pisman oluyor özür diliyor.yapmamaliydim hataliyim ne olursa olsun hakkim yokdu diyor.ama yinede ypaiyor.su anda pskiyatrist tatildeymis.belki diyorum öyle düzelebilir tabiki digeri gibi degil bunda ilac tedavisisde olcak.olabilrimi kizlar yeniden baslayabilirmiyim.normelde dedigimi ypaan istedigimi alan cok caliskan birisi.ama tek sorun o anda kendini kaybetmesi.

Arkadaş İsviçre'deymiş maalesef. Ama bu bilginin burada yer alması çok iyi olmuş, teşekkürler. Belki başka ihtiyacı olan birileri görür.

Ben isviçrede olduğunu bilmiyordum.
O yüzden aradım yurt dışı için hizmet telefonlarını istedim.
Almanya olabilir diye Almanya telefonunu aldım
Almanya Acil Yardım Hattı: 01805-227-706
Nerde olduğu önemli değil Türkiyedeki telefondan yardımcı oluyorlar,yönlendiriyorlar zaten.

Arkadaşa olmazsa bile belki başka arkadaşlara faydası olur inşallah

siz bir şey yapamayacağınıza kendinizi inandırmışsınız biz ne dersek diyelim boş ..
Yapmanız gereken çok zor değil. Kendinizi ifade edecek kadar dil bilioyrmuşsunuz madem
bir doktora gidin ve darp raporu alın , elinizde bu rapor varken hiç bir kurum sizi kapıdan çevirmez.
Ama anladığım kadarı ile sizin ayrılmaya cesaretiniz yok , zira sözlerinizden
"böyle gelmiş böyle gider , bende bunu çekeceğim" gibi bir anlam çıkıyor.
Ailenizin destek olacağını biliyorsanız tatile geldiğinizde her şeyi konuşun ve birdaha dönmeyin, her şeyi burada bitirin.

bu bahne degil yasanmis bi olay.daha dün arkdasla konusyoduk bunu ne yapcaz poliste bisey yapmazsa diye bugün basima geldi.ben evligigimi bi anda bitirebirlim dogru haklisiniz.ama ben ben cocugumun babasini düzeltmek icin ugrasiyorum.cünki ogluna karsi son derce sevkatli.sizce bi anda bitrrimi.bi arkdas pskayatri yardimiyla düzelebilri diyor.bende belki olabilir diyorum.bu arada aileside benden yana oluyor bu konuda siddete karsilar.oda bliyor suclu oldugunu ama nafile kaybediyor kednini.

hayir keisnlile bunu böyle cekerim demiyorum.benc ekememm sadece tüm yollari denemek istiyorum.belki ilac tedavisiyle düzelir diyorum.ama kesinlikle ömür boyu bu adami cekeemem ben.

ha öyledir.
isviçre polisi dayak yiyen şiddet gören kadınları evine yollar. birşey yapmaz.
siz bilirsiniz.::hulya:

ha öyledir.
isviçre polisi dayak yiyen şiddet gören kadınları evine yollar. birşey yapmaz.
siz bilirsiniz.::hulya:

ben daha önce gitmedim ama inanin 1hafta önce olmus bu olay polis kadina resmen sunu demis ne kdar yaygaracisiniz deyip yollamis.tabiki esi daha güclenmis.bizde inanamadik ama arkdaism kadinla bire bir görüsmüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…