lütfen geçmişte açtığınız konulara bakın bi önce.....bir kaç arkadaşın geçmişte açtığı konuyu merak edip baktım çünkü.....
ondan sonra ben olsam boşanırdım çekmezdim..sen nasıl çekiyosun diye yorum yapın...
mrb yagmur ben herseye yok demiyorum iyi okuduysaniz pskiyatriden yardim alcam diyorum.hem kendim icin hem esim icin.eger buda bi cözüm olmazsa bitcek zaten.
bu ilk degil sonda olmucak galiba.bu adam düzelmicek kac kere sözverdi kac geri özür diledi ama bi tartisma olunca ve hakli oldugunu kabullendirmeyince siddet uyguluyor bana.su an kollarim mor agzimda yararalr heryerim agriyor.bi es bunu y^paramiya.1bucuk yasinda oglum var neyapcam kizlar.ailem uzakta anlatamiyorum artik onlara kimseye herkesten utaniyorum.:2:
şöyle söyliyim, ben sinirlenince eşya kırma huyumu yıllardır bırakamadım. can çıkmayınca huy çıkmaz. kocan da seni dövme huyunu bırakmayacaktır çünkü huy bu. boşanmak zorundasın. rapor al eğer almanyada olsan hape atarlardı kocanı ama malesef türkiyedesin ve en fazla eve yaklaşmama cezası verebilirler.
şöyle söyliyim, ben sinirlenince eşya kırma huyumu yıllardır bırakamadım. can çıkmayınca huy çıkmaz. kocan da seni dövme huyunu bırakmayacaktır çünkü huy bu. boşanmak zorundasın. rapor al eğer almanyada olsan hape atarlardı kocanı ama malesef türkiyedesin ve en fazla eve yaklaşmama cezası verebilirler.
konu sahibide yurtdisinda yasiyor
Ayrica almanyada yasasaydin hapse atilirdi "malesef" türkiyedesin cümlenizi hic uygun bulmadim. Insanlari yasadiklari ülkeyle degerlediremezsiniz.. Bende almanyada yasiyordum ama türkiyemi cok sevdigim icin memleketime izmire yerlestim iki sene önce..
Hic hos olmadi son cümlenizyasakkelime
bu ilk degil sonda olmucak galiba.bu adam düzelmicek kac kere sözverdi kac geri özür diledi ama bi tartisma olunca ve hakli oldugunu kabullendirmeyince siddet uyguluyor bana.su an kollarim mor agzimda yararalr heryerim agriyor.bi es bunu y^paramiya.1bucuk yasinda oglum var neyapcam kizlar.ailem uzakta anlatamiyorum artik onlara kimseye herkesten utaniyorum.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?