dayak yedim

lütfen dikket edin ben daha yeni üyeyim ilk konum bu.daha öncede kimseye yorum yapmadim.
kizlar o vururken benim elim armut toplamiyor tabiki.bende elimden geleni ardima koymuyorum.ona vuruyorum.onunda kolunda bacaginda bi kac iz hala var.
su an hala konusmuyorum kendisiyle.son bi sans verdim bu evlilige bende salak degilim her zaman dayak yemiyorum dönem dönem oluyor.kendiside zarali cikiyor bundan.
kocami savunmuyorum öyle yorumlarda olmus savunsam burda olmam dimi.ama ben onun hasta oldugunu düsünüyorum onu yakindan taniyanda böyle diyor.hatta ailesi bile beni destekliyor.oyüzden tedavi olursa düzebilecegimizi düsünüyorum.sadece kendini kaybedince yapiyor bunu ama sonrasinda utaniyor ve sasiriyor kendine.tedaviye karsi degil.
ben herseyin sonunu düsünerek hareket etmek istiyorum.sonundan pisman olmak istemiyorum.oglumun bana neden demesini istemiyorum.ilerde bu ayrilik olup neden dedigindede ona tüm herseyi kanitlayip vicdanim rahat oldugunu söylemek istiyorum.ben yanlismiyim.
kendisi ayiplandiginin fakinda.kayinvaldem kayinbabam kaynim hep beni destekler bu konuda.birtek bu yöntemi denemedim ve denemk istiyorum.

ayrica yorum yapan herkese tesekkür ediyorum.tabiki farkli düsünceler olcak hepinizden fikir aliyorum burda kimsenin yorumuna kizmadim.sadece kendimi ifade etmek istiyorum.su anayrilirsam daha bi karmasik döneme gircem.ama tedaviye yanit vermezse kimsenin lafini sözünü cekmicem.herkes arkamda olcak.

Size polise gidin diyorlar yok, psikolojik destek alın diyorlar yok, ailenize haber verin yok e peki o zaman biz ne yapalım hadi sen söyle? o zaman bunu buraya yazmanın sebebi nedir? daha sana nasıl bir çare söylesinler hepimiz atlayıp orayamı gelelim? bunlardan birisini yapman lazım senin kurtulman için.

mrb yagmur ben herseye yok demiyorum iyi okuduysaniz pskiyatriden yardim alcam diyorum.hem kendim icin hem esim icin.eger buda bi cözüm olmazsa bitcek zaten.

Peki o zaman allah mutlu etsin. Ama hiç birşeyden çekinmeyin sakın. Bir daha size zarar vermesine izin vermeyin. Çocuğunuzun psikolojisininde bozulmasına izin vermeyin. Bu çok önemli biliyorsunuz.

mrb yagmur ben herseye yok demiyorum iyi okuduysaniz pskiyatriden yardim alcam diyorum.hem kendim icin hem esim icin.eger buda bi cözüm olmazsa bitcek zaten.

umarım eşin düzelir iyileşir canım
böylelikle evliliğinde kurtulmuş olur yoksa dayak çekilecek dert değil:1no2:

şöyle söyliyim, ben sinirlenince eşya kırma huyumu yıllardır bırakamadım. can çıkmayınca huy çıkmaz. kocan da seni dövme huyunu bırakmayacaktır çünkü huy bu. boşanmak zorundasın. rapor al eğer almanyada olsan hape atarlardı kocanı ama malesef türkiyedesin ve en fazla eve yaklaşmama cezası verebilirler.

buraya yazacağına git raporunu al şikayetini et..nasıl yüzyüze bakabiliyosun böyle bi insanla..kim olursa olsun bea istersen deli divane aşık olduğun adam olsun, zerre kadar değeri kalır mı insanın gözünde..ne demek dövmek...??
soğumadın mı hala kocandan, nasıl aynı yatağa girebiliyosun onla?
.ötümü kaldırıp bi bardak su getirmem ben böyle adama

konuyla alakali degil ama esimde her zaman degil ama cok cok sinirlendigi zaman (bes senede uc dort defa sahit oldum)
ya bir seyleri kiriyor yada kendine zarar veriyor (yumrugunu ya pencereye vuruyor yada duvara) iki defa eli kirildi bu siniri yuzunden
en son 2 sene once psikolojik destek aldi bir dahada cok asiri sinirlendigi bir olay olmadi .. bence sizde yardim alin cunku cevrenizdeki insanlar eminim bu durumunuza cok uzuluyorlardir ... esim bir seyleri kirdikca yada kendine zarar verdikce ben mahfoluyordum ..

konu sahibide yurtdisinda yasiyor

Ayrica almanyada yasasaydin hapse atilirdi "malesef" türkiyedesin cümlenizi hic uygun bulmadim. Insanlari yasadiklari ülkeyle degerlediremezsiniz.. Bende almanyada yasiyordum ama türkiyemi cok sevdigim icin memleketime izmire yerlestim iki sene önce..
Hic hos olmadi son cümlenizyasakkelime

Tepkinizi gereksiz buldum açıkcası. Kadının dayak yemesini normal karşılayan bir devlet anlayışı için malesef kelimesi bile az. Eleştirmek hakkımız elbette,kusura bakmayın. Türk olmakla her zaman guru duyarım ancak bunlarda ülkemizin gerçekleri malesef.

bende sizin bana karsi olan tepkinizi "gereksiz" buldum... Insanlar sirf yurtdisinda yasadiklari icin TR de yasayanlari kücük göremezler.. Kaldiki konu sahibide yurt disinda yasiyor. Bilmeden etmeden yorum yapmasi "gereksiz"!!

konu sahibi arkadasa gecmis olsun kararina saygi duymak lazim ama o el bir kere kalkmissa tekrari gelir diye dusunuyorum.allah yardimceniz olsun.....

çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:

kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama sizi döven bi adama çocuk vermişsiniz ödül olarak bir de...
nedne bıraksın ki huyunu ?
zaten bırakmaz da...
bir an önce boşanmalısınız, çocuğunuz ve kendiniz için...
ilk değil, son da değil, ayrılmadığınız sürece hiçbiri son olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…