"her zaman dovdugum gibi dovdum ama bu sefer neden oldu anlamadim."
dikkat edin, ceza vermekten cok cocugum annesiz kalmasin diye dusunun.
ayrica neden surekli ne yediginizi takip ediyor?[/Q
evet öleceğimi sandım
takıntılı bir adam sadece ne yediğimi değil herseyimi takip ediyor suyu az veya cok içişimi saçıma sıktığım spreyin miktarını
evlendiğimizden beriCozum bence bosanmak uzgunum defalarca siddete maruz kalmissiniz anladigim kadariyla ve pskolojik siddette mevcut.bebeginiz varmis.ne zamandir esiniz bi sekilde?
ailemin haberi yok. ama onun annesine de kendi ailemede söyleyeceğim diyerek tehdit ettim onu. telefonumu sakladı.Merhaba gecmis olsun oncelikle.Ailenizin uzak olmasi cok kotu.Sizi kimsesiz mi saniyor? Ailenizin haberi var mi bu durumdan? Oncelikle evli degilim ama annemle babamdan dolayi anlatiyorum ustelik cocugunuz da varmis cocugunuzu nasil bir ortamda buyuttugunuzun farkinda misiniz? Dayaklarina devam ederse ne yapacaksiniz? (ki ben edecegini dusunuyorum) Dayagi atarken 6 aylik cocugunuzdan da mi utanmadi.Yazik gunah..Acikcasi kendimi yerinize koydugumda kesinlikle ayrilirdim ama tabi siz cocugunuzu da dusunerek yapamazsiniz..Allah yardimciniz olsun.Esinizde insallah hatasinin farkina varir.
var öğretmenim. en iyi okullarda ve muhitte yetiştim gele gele bu köhne ve kasvetli yere geldimUzmanlar hep söylüyor sırf çocuklar yüzünden sağlıksız evlilikleri devam ettirmek çocuk açısından daha zararlı. Sanırım çocuğunuz için sürdürüyorsunuz hala bu evliliği ama bence tek çıkar yol boşanmak, yavrunuzu huzur içinde kavgasız gürültüsüz bir ortamda büyütmek. Size dayak atan biriyle nasıl hala aynı çatıdasınız aklım almıyor.. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?
tayin isteyip memleketime gitmek istiyorum. Ama pişman olmaktan korkuyorum güvenemiyorum kendime
evlendiğimizden beri
aynı evde yasamayınca bilinmiyor hiçbirey
var öğretmenim. en iyi okullarda ve muhitte yetiştim gele gele bu köhne ve kasvetli yere geldim
sasirmayın
Bence bir an once soylemelisiniz.Dayak yiyip yiyip susacak misiniz oylece.Kendinize dikkat edin.Cocugunuzu dusunun.Ailenize soyleyin mutlaka sizin yaninizda olacaklardir.Kendinize acimiyorsaniz cocugunuza aciyin.Esinizin degisecegini sanmiyorum.Alismistir dayak atmaya.ailemin haberi yok. ama onun annesine de kendi ailemede söyleyeceğim diyerek tehdit ettim onu. telefonumu sakladı.
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
Öncelikle gidin bir hastaneye ve rapor alın. Artık tutanak mı tutulması lazım bilmiyorum. Bunu ilerde mahkemede kullanmanız gerekebilir. Mahkemede kullanmasanız bile bu sizin elinizde büyük bir koz olur. Hani eşinizin göz korksun istiyorsunuz ya işte işin içine raporlar falan girince korkar.
Size çok kızgınım daha da kırmadan bir şey yazamayacağım. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
acilen terapi alın.biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?