dayak yedim!

ekonomık ozgurlugunde varmıs hemen gıdıp bı darp raporu al ve evladını düşün kendın daha ne kadar cekebılırsın bu ınsanı kac yıllık evlısınız

Ceza vererek korkutacak raddeyi çoktan geçmiş, işin alışkanlık safhasına ulaşmışsınız.
Boşanmak evet zor bir karar.
Fakat bebeğinizin büyüyüp sağlıklı bir birey olması sizin için önemliyse boşanıp huzurlu bir ortamda gerçekleştirin bunu.
Çocuk için sürdürülen evliliklerdeki çocuklar psikopat, hasta ruhlu, sorunlu tipler olarak yetişiyor genelde.

bir meyve konusundan kavga çıkartıp gözünüzü morartacak kadar şiddet uygulayan adamı
köpek gibi pişman edip, süründürmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum maalesef...

Allah yardımcınız olsun

Size bu kadar acımasızca şiddet uygulaması takıntı haline getirmesi ve sonra pişman olduğunu söylemesi normal insanın yapıcağı şeyler değil. Eşinizin ruh sağlığı bozuk gibi görünüyor. Korkutmak istemem ama kadın cinayetlerini bu tipler işliyor helede şiddet varsa düşünemiyorum. Kesinlikle boşanmalısınız şiddet başka bir şeye benzemez. Güvenliğinizden emin olmayana kadar eşinize boşanıcağınızı falanda söylemesin sonrası daha kötü olabilir yoksa. Allah sizi korusun yar ve yardımcınız oldun

Köpek gibi süründürmek mi?
Kuzum köpeğe hakaret olur valla!
O adamdan hayvan bile olmaz!
Ötesini var git sen düşün((((((((

bu nedir ya okurken şok oldum buna daha ne kadar dayanabileceksiniz?
Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız eşiniz ciddi bir psikolojik destek almak zorunda yoksa sizinde hayatınız zindan olur çocuklarınızında..

biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.

Siz bekleyin o zaman kaybetmekten korkmasini ama daha cok beklersiniz, size deger verseydi o eller vurmaya kiyar miydi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.

Tek care, arkani dönmeden kacip gitmek, ona mecbur degilsin!
Ayrica, kendisin pisikolojik sorunlari oldugu gibi, senide psikolojik olarak cok etkilemis, sakin sakin seni dövdügünü, ona ders vermerkten bahsediyorsun... Alismis kudurmustan beterdir... Bu ilk degil!!! Kac kurtar kendini!

Son düzenleme:
Sizi kaybetmek adamin umrunda olsaydi, basiniza o kadar darbe almazdiniz zaten. Siz daha yediginiz dayagin ciddiyetinin farkinda misiniz? Cinayete tesebbus bu resmen. Bir dahaki sefere sonunuz olabilir, basa sert darbeler almak ne demek Allah askina?

Bir ruh hastasiyla evlisiniz. Bu adam sizi yediginizden ictiginizden taciz edip dovuyor. Suursuz biri belli. Buna ne dersi, doktora gotursen kimbilir ne teshis koyar. O evde can guvenliginiz bile yok, kalkmis cezadan bahsediyorsunuz. Gidin darp raporu alin, sonra da o adamdan kurtulun.

Evlendiginiz gunden beri boyleymis, bir de cocuk yapmissiniz. Ayni evde kalip ceza dusunmeye devam edin. Bravo valla. evli oldugunuz psikopat yarin birgun cocugunuza da sarmaya baslayinca belki akliniz basiniza gelir.

gidin ilk fırsatta bir darp raporu alın bulunsun. yeri gelir gelmez elinizin altında olsun bence.
ve çocuğunuzu babasız bırakmak gibi düşünmeyin. çocuğun hatrı olayını da geçelim bence artık. mutsuz ailede yetişen çocuklar annesiyle yetişen çocuklar kadar mutlu ve sağlıklı olamıyor. hem çocuğunuz şuan küçük anlamıyor sadece hissediyor ama ilerde sizin kadar o da yıpranacak.
ne güzel öğretmensiniz. ailenizin durumunu bilemem destek olurlar mı olmazlar mı. ama mesleğiniz maaşınız ve gücünüz var. kendinizin de değerli olduğunuzu ve güçlü olduğunuzu da bilin

Yine bir deneye kobay olmuyoruz inşallah...

meslektaşım öncelikle çokkk üzüldüm,böyle saçma sapan bi davranış gösteren eşine bencede eğer boşanmayı düşünmüyosan iyi bir ceza ver ,annenlere söyle al raporunu git memleketine ,hiç bi kadın dayağı hak etmez sende ona patlatsaydın nasıl oluyor bi görsydi,benim annemde defalarca babamdan dayak yedi ve ben 37 yaşındayım hala unutamıyorum,senin mesleğin var kendini ezdirme darp raporu al ,gerekirse karakola şikayet etcem diye tehdit et ,bide psikiyatriste gitmezsen eve dönmücem de, dünyaya birkez geldik kendini ezdirme....

Son düzenleme:
meyve yerken laf söyledi gözünüzü morartack kadr dövdü..
Evlendiqinizdn beri böyle ama çocuk yaptınz..
Ögretmensiniz(maaşınız açısndan gayet güzl bi meslek)ama boşanmayi düşünmüyorsunuz
Çok iyi bi mühitte yetişip okudunuz ama şiddeti kabullenp eşinize sizi kaybtme korkusu yaşatmak istiyorsunuz..

bu konuya bu açıdan baktıqınzda size de garip ve samimiyetsz gelmiyor mu?

Al gebert boyle adami.ayril canim ayril adam olmaz boylesi

Son düzenleme:

Bu insan duzelmez canim bole aptalca seye bu kdr dovenin kemiklerini kirsanda kafasi ayni olcak aci ama gerçek hani desenki onu aldattim beni dovdu anlarim sinir krizinden dovdu die ama ne bu bahaneye bakkkk bole birini degistiremezsin yada ayrilamam diosan psikologa gotur

___dega___

Bir darp raporu ile kopek gibi durumdur hatta adamini bul bir güzel dovdur köpeği. Nazil insanmis o pislik. Allah bunun gibileri dipsiz kuyularda sallandirsin inşallah.

Siz herseyden once bir insan ve annesiniz esiniz yarin birgun cocugunuza da ayni takintili sekilde ve siddette davranmayacagini nerden biliyorsunuz..

Allah kimsenin basina vermesin ama bizim burda esi kadini doverken basini carpiyor yada nasil bir siddet gorduyse kadinin beynin de hasar meydana geliyor ve kadin akli vasfini kaybediyor cocugu da elinden alip baba evine gonderiyolar kadin cocuk gibi kaliyor hep muhtac..

yarin birgun esin siddet uygukarken sakat kalmiyacagin garantisimi var
oyle nisey olsa allah korusun esinin sana bakacagini mi saniyorsun

peki ya bebegin ne olcak sana bisey olursa

tamam sen kendi canini dusunmuyosun ama bi evladin var onu annesiz birakmaya ne hakin var...

Egitimsiz bir insan degilsiniz biraz mantikli olmaya calisin

bu dunya da hersey koca demek degil

bir cocuk babasiz da buyuye bilir ama anne siz olmaz

kendiniz icin degilse de cocugunuz icin birseyler yapin

Konun sahte değilse, dayağı fena halde içselleştirmişsin. Kullandiğin kelimeler ve anlatiş tarzin, çok normalmis gibi..

Cok fena dayak yedim! İnsan nasi yazar bu cumleyi. Utanir, sıkılır, kucultur..

Valla nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım. Mümkün olduğunca kelimeleri seçerek yazıyorum: evimde beslediğim kedimin poposuna bile vurmaya kıyamıyorum. Umarım anlamışsınızdır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…