dayak yedim!

Hiç bir neden dayağı haklı kılmaz. Küçük yaptırımlarla önüne geçmek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya abartiyosunuz ya da fakeainiz. Dayak yemek bi kadina agir gelir siz çok siradan basit bi olay gibi grip olmussunuz gibi bahsetmiş siniZ. Sasirdim valla

Banada öyle geldi ve insallahta oyledir. Dayak yiyen kadın duyduğum zaman nefesim kesiliyor...Konu sahibi arkadaşım... Hadi benim isim yoktu maddi özgürlüğüm yoktu o yüzden katlandim 4 sene sana noluyor arkana bakmadan kacacagina ceza diyorsun. Ben bile ayrildiysam sen haydi haydi ayrıl o hayvandan. Tobe Tobe nasıl sinirlendim yaa...

kadına karısına 6 aylık oğlunun anasına vuran herif iflah olmaz benden demesi... ağzıyla kuş tutsa da affedilcek br durumu yok gene tekrar eder ki dedinize göre de ilk değilmiş!

ekonomik özgürlüğü olmuyan bir kadın yazmış olsaydı eminim siz ona
böyle adamla evli kalınmaz diye cıkışırdınız...
ve siz şanslısınızda o şansı kullanmaktan acizsiniz.
hala yediginiz dayakların üstüne adama ödül verir gibi cezalandırmayı düşünüyosunuz.
cezalandırdınız. burnu sürttü. bi daha dayak atmıcagının garantisi varmı?

aman boşamayın.... dayagınızı yiyip oturun bi güzel... ne varki bunda ay bizde yani...
alt tarafı bi dayak yiyen genc nesil yetiştirmeye calışan bi ögretmen var karşımızda

dayağın sebebi olmaz ama

bu kadarda sebebsiz yere olamaz yani.

Seni durup dururken dovuyor onu nasil surundurcem diye konu aciyorsun.ruhundaki yaralara ne olcak peki?ne kadar doğal anlatmissin bide.

Vah ki ne vah..
Siz kabullenmişsiniz ki zaten.. Biz ne söylesek boş..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siddet ve ihanet tahammülüm olmayacagi iki büyük hata.

Allahim size kolayliklar versin. InsaAllah yavrun ve kendin icin en dogru yolu secersin.

ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!

Elinde mesleğiniz de var bu neyin kafası anlamış değilim

Bu kadar rahat nasıl olabiliyosunuz ki okula mor gözle mi gittiniz bir de nasıl o adamın yüzüne hala bakabiliyosunuz :26:

evlendiğinizden beri bu adam böyle bir de üstüne çocuk dünyaya getiriyosunuz inanılır gibi değil meyve yahu meyve yedin diye kafa göz mü yarılır allah korusun bi gün yanlış bi hareketinizi görse bu sefer hastanelik olana kadar döver bu hayatı yaşamayı kabul ediyosunuz madem neden konu açtınız ?

paşa paşa yiyin dayağınızı 1-2 gün trip atın oldu bitti :88::88:

ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!

tüm konu bu mu şaka gibi hadi eşine ikram etmedi diyelimm sırf bu yüzden mi onca dayağı yedi ve haketti

hep böyle yapıyorsa nasıl sağlıklı düşüneceksinki sen. seninde piskolojn hayli bozulmuş bence.Sen bu durumda nasıl sağlıklı yaşayacaksın? nasıl sağlıklı düşünen bir anne olacaksın? ve sizin bu durumlarınızla büyüyecek çocuk ne kadar sağlıklı bir piskolojiye sahip olacak?

Bence öncelikli olarak bunları düşün.
Ceza verebileceğini düşünmüyorum zira bu adamın varlığı senin zararına.Cezayı sen çekiyorsun yani.

Allah yardımcın olsun

Sence ona meyve ikram etmedi diye mi dayak yedi?

Meyve ikram etmemesi dayak yemesine sebep miydi?

"sen bana meyve ikram etmedin,gel buraya dayağı hak ettin" < böyle bir mantık var mı yaa?

Okkalı ceza verecekseniz bir anönce düşünmeden boşanın..
Eşiniz olacak o cani adam da,kendini mahkeme kapısında bulsun bir an önce..
Yarunuza da yazık,hadi siz bir kadınsınız annesiniz,hiç mi gururunuz yok sizin,bu kadar şiddete karşı kapıyı vurup çıkmıyorsunuz,gidipşikayetçi olmuyormusunuz..
Aileniz yokmu sizin hiç,varsa neden haber vermiyorsunuz onlara..

anlamadığım birşey var sizin neyi ne kadar yediğinizi takip ediyormuş ya hani az yedin biraz daha ye şundanda ye şu vitaminide al gibilerinden mi takip ediyor yoksa çok mu yedin diyor?

size şiddet uygulayan adam sizi kaybetmekten iki blöfle korkar mı sanıyorsunuz korkan adam zaten şiddete baş vurmaz bence küçük oyunlarla kendinizi tehlikeye atmayın..
ya tek seferlik aileleri toplayın etraflıca konuşun ya da direk boşanın..

Son düzenleme:

Ne ilginç eşin senin yediğin eşinin gözüne mi geliyor? Küçük dilimi yuttum resmen.

bence çok yedin diyedir çünkü meyve yediği için dayak yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…