• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim.

Insan dayaktan sonra evet travmanin sokunu yasayabiliyor. Bence dogal ilk anda idrak edememesi bunu esim de beni alnimdan opmustu falan ben bisey diyememistim ama ceylin de eminim idrak edecektir

[MENTION][/MENTION]
Ceylin, durma kaç. bir kere yapınca bir daha yapıyorlar. nefsine zor gelen hakkında iyi olandır canım benim... sonu iyi değil bunun. hep derim; bir kere affedince bir daha yapacak.

seni el üstünde tutan biriyle ol. vuran biriyle değil.

zor olduğunu biliyorum sevince, ben çok yaptım; çok affettim. hiçbir şey değişmiyor...

iki gündür her yerden artık engelledim. artık bana elini kaldırmaya cesaret edemiyor ama dediği laf aynen şuydu telefonda; şimdi yanında olsam ağzına yüzüne vururdum senin.

ben kendimi zorlayıp bitirmeye karar verdim, sende öyle yap. ezdirme kendini ne olur. offf.

Hepsi ayni halt iste.
Rabbim korumuş seni.
İradeli olmaliyiz.
Çok zor ama olmaliyiz..
İnşallahbasaririz arkadasim
pişman olsun istiyorsan sırra kadem bas
hiçbir şekilde ne durumda oldugunu bilmesin
sana ulaşamasın.. işte o zaman köpek gibi pişman olur
İnşallah öyle yapacagim Sur.
Dediğim gibi hatti kirdim .
Ev telini aramazsa ulaşamaz büyük ihtimal.
Tasinacagiz kismetse bu ay..
İnşallah basaririm..

allah korumuş konunuz nedir niye ayrıldınız bilmem ama
başınıza daha şeyler gelmediğine şükredin
ama sunuda sormadan edemedim zorla öpmeye kalkıyo üstüne dövüyo ve siz arabasına biniyosunuz verilmiş sadakanız varmış

çok geçmiş olsun .kadınlara el kaldıran erkek müsvettelerinden acizi yoktur .ne hakla size vurur!!!

Hepsi ayni halt iste.
Rabbim korumuş seni.
İradeli olmaliyiz.
Çok zor ama olmaliyiz..
İnşallahbasaririz arkadasim

İnşallah öyle yapacagim Sur.
Dediğim gibi hatti kirdim .
Ev telini aramazsa ulaşamaz büyük ihtimal.
Tasinacagiz kismetse bu ay..
İnşallah basaririm..
inşallah canım. gebersın pislik pişmanlıktan inşallah.. senı asla bulamasın, ulasamasın ve sarıldıgı herkeste senı arasın inşallah pislik

Tatlım gerçekten çok üzüldüm baştan evine gitmekle hata yapmışsın keşke sahilde filan buluşsaydın ama olan olmuş. Ben biraz daha iyimser yaklaşacağım evet vurması kesinlikle yanlış ama sarılıp onunda ağlaması seni hala sevdiğini ve o anki hırsıyla yaptığını gösteriyor ama affedilir bir şey değil daha evlilik yokken bunu yapan evlenince de bir kavgada neler yapar. Aslında olanlar belki de bir şeyleri anlamak için vesiledir bu hareketi senin ondan soğumana ve artık aklını başına toplamana sebep olur 7 yıllık bir ilişki çok uzun bir dönem gerçekten bu kadar kesinlikle uzamamalı benim size tavsiyem herşey böyle bitmişken bitsin ve dikkatli olun televizyonlarda neler izliyoruz Allah yardımcınız olsun herşeyi O'ndan iste ve sabır dile kolay kaldırılabilir bir şey değil. Sağlıcakla kalın

Cinsel hayatınız var ise derdi ihtiyacını gidermekti derim..
Sizin hatanız biten bir ilişkinin ardından eve gitmeniz açık net.
Polise gitmemiş olmanız onu cesaretlendirmez dilerim.

O genel olarak sarilip ölmeden duramaz öyle birşey değildir herhalde.
Dediğim gibi kaç senedir taniyorum bu adami deyip gittim..
Ayrildigin adamin evine gitmek bence bir hata , disarda biyerde bulusabilirdin...

Ayrica boyle bir hakki ona kim veriyor ya , Anne babamiz el bebek gul bebek yetistirsin vurmaya kiyamazsin , elin oglu gelsin vursun ...
Birdaha kesinlikle gorusme ne hali varsa görsün.
Haklisiniz..
Ne diyeyim hala rüyada gibiyim bildiğiniz.
Duyuyorum sesleri algilayamiyorum..

pskopat gibi ne öyle allah korusun daha kötü şeyler yapabilirdi allah korumuş sizi.hemen ayrıın dicem ama peşinizi de bırakmayacak gibi sanki:26:

adama resmen oldurmesi icin sans vermissiniz ama degerlendirememis. tobe yarabbim ya. gecmis olsun ama dayagi yedikten sonra yapilacak en son sey arabasiyla kendinizi eve biraktirmak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insan dayaktan sonra evet travmanin sokunu yasayabiliyor. Bence dogal ilk anda idrak edememesi bunu esim de beni alnimdan opmustu falan ben bisey diyememistim ama ceylin de eminim idrak edecektir
Aynen öyle just.
Hala rüyada gibiyim.
Uyku mahmurlugu var üstümde sanki..

allah korumuş konunuz nedir niye ayrıldınız bilmem ama
başınıza daha şeyler gelmediğine şükredin
ama sunuda sormadan edemedim zorla öpmeye kalkıyo üstüne dövüyo ve siz arabasına biniyosunuz verilmiş sadakanız varmış
amin arkadasim cok tesekkur ederim..
çok geçmiş olsun .kadınlara el kaldıran erkek müsvettelerinden acizi yoktur .ne hakla size vurur!!!
Öyle.
Bugüne kadar bana karesiboyle bir sşey hic yapmadi.

inşallah canım. gebersın pislik pişmanlıktan inşallah.. senı asla bulamasın, ulasamasın ve sarıldıgı herkeste senı arasın inşallah pislik
İnşallah Sur'um insallahhh.
Canimsin.

Tatlım gerçekten çok üzüldüm baştan evine gitmekle hata yapmışsın keşke sahilde filan buluşsaydın ama olan olmuş. Ben biraz daha iyimser yaklaşacağım evet vurması kesinlikle yanlış ama sarılıp onunda ağlaması seni hala sevdiğini ve o anki hırsıyla yaptığını gösteriyor ama affedilir bir şey değil daha evlilik yokken bunu yapan evlenince de bir kavgada neler yapar. Aslında olanlar belki de bir şeyleri anlamak için vesiledir bu hareketi senin ondan soğumana ve artık aklını başına toplamana sebep olur 7 yıllık bir ilişki çok uzun bir dönem gerçekten bu kadar kesinlikle uzamamalı benim size tavsiyem herşey böyle bitmişken bitsin ve dikkatli olun televizyonlarda neler izliyoruz Allah yardımcınız olsun herşeyi O'ndan iste ve sabır dile kolay kaldırılabilir bir şey değil. Sağlıcakla kalın

Çok tesekkur ederim arkadasim.
Basima gelmez saniyordum iste ssalaklik.
Ama o an yemin ederim kaldim afalladim öyle garipti ki.
Sanki ben yasamadim filmde izledim o ani...

Dizin mesajiniza ayri yanit vermek istedim.
Babam sürekli evden qtardi geçen seneye kadar doğru
Bu sene konusmuyoruz gerekmedikce.
Babannemi tanisaniz anlattiklarimin devrede kulak olduğunu fark edersiniz.
Az önce yegenim agliyordu onu aldim uyutmak için bana " uyur su çocuğu Sürtük " dedi.
Dirf bu yüzden devamini siz düşünün.
Sevgilimle yasadiklarimin da çokça konusu var efendim.
Burada çoğunu tanimadigim insanlara yalan söyleyecek değilim.
İnanip inanmamaktadır ozgursunuz tabii ki.
Herkes ayni koşullarda imtihan olmuyor maalesef..

bu yorumuna istinaden bişeyler yazmak istedim
madem babadan yana dertlisin babaanne de öyle
erkek arkadaşta manyak bence
bundan sonraki adımlarını daha dikkatli at yazık gencecik bir kızsın
sen kendine deger vermezsen kimse vermez
insanın canı ciğeri böyle olursa el oğluna yaklaşırken 10 degil 100 kere düşün
sahip cıkının da yoksa belli etme karsındakine sana istediği gibi davranma hakkını verme kimseye
sen nekadar güçlü durursan hayatta öyle karsılar seni
Allah önune daha iyilerini çıkarsın

pskopat gibi ne öyle allah korusun daha kötü şeyler yapabilirdi allah korumuş sizi.hemen ayrıın dicem ama peşinizi de bırakmayacak gibi sanki:26:

adama resmen oldurmesi icin sans vermissiniz ama degerlendirememis. tobe yarabbim ya. gecmis olsun ama dayagi yedikten sonra yapilacak en son sey arabasiyla kendinizi eve biraktirmak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederim kizlar sagolun.
Allah kimseye yasatmasin.
O an salak gibi oluyor insan .
Diyorum ya oturdum sakince koltuğa sarilip agladik.
Birşey dusunemiyorsun ki o an.
Sok oluyorsunuz...

bu yorumuna istinaden bişeyler yazmak istedim
madem babadan yana dertlisin babaanne de öyle
erkek arkadaşta manyak bence
bundan sonraki adımlarını daha dikkatli at yazık gencecik bir kızsın
sen kendine deger vermezsen kimse vermez
insanın canı ciğeri böyle olursa el oğluna yaklaşırken 10 degil 100 kere düşün
sahip cıkının da yoksa belli etme karsındakine sana istediği gibi davranma hakkını verme kimseye
sen nekadar güçlü durursan hayatta öyle karsılar seni
Allah önune daha iyilerini çıkarsın

Aminn, amin.
Çok tesekkur ederim.
Çok doğru soyluyorsunuz.
Arkadaşlarddemiş hep affettin diye.
Affetmekten başka carem yok gibiydi.
Babamla babannemle tartisinca ona anlatip rahatliyordum.
Kimse yoksa o var diyordum.
Anlatabiliyor muyum ?
Kolay değil ki bir anda hop bitirmek.
Ama o da yanlis limanmis..
Allah yardimcim olsun..

Kusura bakmayın ama çok saçma ,yani soğuyosun ,ayrılyosun ,herşey bitmiş ,bide evine gidip çay içiyosun ,ne alaka ,üstüne dayak yiyip arabasına biniyosun,yani saflığında bu kadarı ,hatanın büyüğü sizde .

Ceylin, durma kaç. bir kere yapınca bir daha yapıyorlar. nefsine zor gelen hakkında iyi olandır canım benim... sonu iyi değil bunun. hep derim; bir kere affedince bir daha yapacak.

seni el üstünde tutan biriyle ol. vuran biriyle değil.

zor olduğunu biliyorum sevince, ben çok yaptım; çok affettim. hiçbir şey değişmiyor...

iki gündür her yerden artık engelledim. artık bana elini kaldırmaya cesaret edemiyor ama dediği laf aynen şuydu telefonda; şimdi yanında olsam ağzına yüzüne vururdum senin.

ben kendimi zorlayıp bitirmeye karar verdim, sende öyle yap. ezdirme kendini ne olur. offf.

Hay maşşallahh. Bir de zorlamasaydın kendini bari. :19:

Kusura bakmayın ama çok saçma ,yani soğuyosun ,ayrılyosun ,herşey bitmiş ,bide evine gidip çay içiyosun ,ne alaka ,üstüne dayak yiyip arabasına biniyosun,yani saflığında bu kadarı ,hatanın büyüğü sizde .

İçimde herşey bitse gitmezdim..
Ama ayriligin doğru olduğunu bir kere daha Anladim.

Benim bu şahsı gözüm tutmamıştı zaten kusura bakmayın..
Zorla ittirilen sırf sabrım tükensin daha emin rahat gideyim diye devam ettirilen bir ilişki gibiydi..
Yılların hatırıyla duygularınızı dinlediniz..
Aile hayatınızda o kadar sıkıntı çekmişken bu şahsa da geleceğim demeyin derim. Aileyi seçemiyorsunuz ama eşinizi seçebilirsiniz.
O sizin tanıdığınız insan mı? Bence o tam bir yabancı olmalı artık. Kim ki o size bunu yapabiliyor?
Umarım artık tamamen soğumuşsunuzdur diyecektim ama hala inşallah dönmem diyorsunuz, dilerim sadece şuan ki şoktandır.
Daha ne yapmasını bekleyeceksiniz?
Kendinize değer verin.. Kendiniz için doğru hayatın bu olacağını mı düşünüyorsunuz, bu kişiyle? İradenizle savaşırken bunu düşünün.

ya kız neler yaşamış kalkmışsınız yok niye gittin yok bilmem ne..
adam öküzlüğünü anlamıştır da belki barışırız mutlu oluruz diye gitti
kız ne bilsin adamın öküzlükten terfi edip bi üst kademeye çıkacağını
geçmiş olsun Allah tez zamana yaralarını sarsın canım..

Geçen ayrılık konunda anlamıştım içinde birşeyler bitmediğin ama bu sefer tam anladın sanırım boşuna dememişler bir müsibet bin nasihatten iyidir diye bundan sonra çok dikat et kendine geçmiş olsun.

Back
X