- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Simdi size ayrıldığın adamın evinde ne işin var,dayak atmışken arabasına neden bindin diye yapılan yorumları görmezden gel.
Senin o anki psikolojini hiç birimiz yaşamadk ve ne yaptıysan saygı duymak zorundayız
Başkasından aldığımız darbeye benzemez 7 senenizi vermişsiniz bu insana.
Bence fazlasyla alışkanlık olmuş,seni kaybetmek istemediğinnden ve bundan korktuğundan bir anda gözü dönmüş.
Bu hiç birşeye neden olamaz tabiki.
Zor bir durum. Lütfen bir daha görüşmek isterse görüşme,ararsa açma.
Geçmiş olsun.
olanlar senin suçun değil olanlar. Allah yardımcın olsun.İnşallah hemen atlatırsın.
Ceylin senin ilk ayrılığın benim kkdaki bu tarz konularda okuduğum ilk konuydu. Ayrıldım bitti derken yeniden barıştın ve benim bu klişe ile ilk tanışmam oldun. Eğer bu dayaktan sonra yeniden barışırsan bir ikinci klişeye daha imza atmış olursun. Artık kendine saygın adına bırak şu adamı.
Ceylin kesin olarak bitirmek için daha ne olması gerekiyor mantığını açıp şu duygusallığını kapar mısın lütfen?Ya birşey olsaydı bir yerine.Ben seni uyarıyorum bak barışırsan bir daha yapacak hemde daha beterini.
barismanin b'sini bile aklinizdan gecirmiyorsunuzdur umarim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aciz adam ,inanamiyorum yaadam bile demek istemiyorum ama..
Çok geçmiş olsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..
Ceylin ne yapiyorsun??? Annene babana bahset.Bu ne demek esin nisanlin vs hicbirseyin degil.Hayvan
Ah be ceylin ne desem bilemedim kendini iyice birakma biliyorum elbet de insanin zoruna gitmistir o da adamim diye dolansin ortalikta pislik
Kesinlikle her kelimesine katiliyorum. Adam bi tokatla da birakmiyor yani. Ustune arabasina nasil binmis konu sahibi aklim almiyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok üzüldüm ceylin geçmiş olun nasıl bir adam ya nasıl el kaldırabilir bir kadına bide 7 yılın hatrı var bunun gibi öküzleri allah bildiği gibi yapsın![]()
Caresizliginden yapmis.artik iliski bitmis ama ayrilmak cok zor.kabul edilmez davranislarina ragmen aksam olunca sabah kalkinca aklina o gelicek.cok ozledigin zamanlar olucak.seni anlayabiliyorum ama zaman herseyin ilaci.hakkinda hayirlisi olsun.
Öyle bir amacim yok artik barismak gibi.
İnşallah barismam diyorum çünkü salagim ben.
Ne yapmali bilmiyorum.
Cidden ağlama krizlerine giriyorum.
Zoruna gidiyor bu yaptigi...