dayak yedim.

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.

kocam dediğiniz, evliliği beklediğiniz adam derken?
kocanızmı şuan, kocanızdan mı dayak yediniz.
hemen darp raporu alın o halde

Kendinizden , hayatınızdan neden vazgeçmeyi düşüneceksiniz ? Ailenize , ablanıza anlatabilir yanlarına gidebilirsiniz. Arkadaşların da yazdığı gibi önce darp raporu alın tabi.

Kendinizden , hayatınızdan neden vazgeçmeyi düşüneceksiniz ? Ailenize , ablanıza anlatabilir yanlarına gidebilirsiniz. Arkadaşların da yazdığı gibi önce darp raporu alın tabi.
Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.

Önce derin bir nefes al , evden çık ve darp raporu al. Önce karakola giderek şikayetçi olup , darp raporunu onların yönlendirmesiyle de alabilirsin veya önce hastaneden raporunu al sonra şikayetçi ol.

Ablan ve eşi , seni bir başına bırakmayacaklardır. Eski konunda onlardan kısacıkta olsa bahsetmiştin. Ablana git , kayınvalidene değil.

Boşanma davası açarsan kayınvaliden sana karşı şahitlik ettiğinde canın çok yanar.

Darp raporu al şikayette bulun
Evli misin evlenecek misin anlamadım
Evliysen boşan

sen dayak görmemişsin hadi geçmiş olsun ne diyim

Allah yardımcın olsun. Arkadaşlara katılıyorum darp raporu alın.

Önce sakinleş ve kimseye haber verme.
Ben erkek tarafında daha bu zamana kadar dost olanı görmedim.Hele boşanma davanı aç altınlarını iste bak herkesin çirkin yüzünü o zaman göreceksin.
O yüzden sakinleşmeni bekle.Daha önce yazışmıstık seninle.
Eşini az buçuk tanıdım.Sakın eşinle bu konularda da yüz göz olma.Arsızlaşıyorlar.Sen dayak olayını söyledikçe normalleşiyor.İlk zamanlar özür dilerken daha sonra bu da dayak mı? sen de öyle demeseydin demeye başlayacak.
Numaradan ağlıyorsun filan demeye başlıyacak seni daha da çıldırtacak.

Diğer konularınızdan da anladığım kadarıyla siz bir şeylere göz yumdukça eşinizin tavırları katlanarak büyümüş, artık taviz vermeyin, bundan bir sonraki adım ne? Bu böyle sürer gider, gidin bir hastaneye darp raporu alın. Ablanız eminim kol kanat gerecektir size. İhmal etmeyin ciddi bir konu bu, bir tokat bile olsa...
Alllah yardımcınız olsun...

anlamaz kayınvaliden eşine hak verir erkek adam yapar der kızı var olayı hikaye asla kızı gibi olamazsın sana kucak açacağını düşünüp gitme yanına hukuk anlar seni tabi bağımsızlığı tartışılır ama !!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…