- 25 Kasım 2013
- 430
- 361
- 103
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.
O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.Eski konularında bu detaylar yoktu demek bir de hovardalığı varmış
Beni gizliyo derken, seninle birlikte aile hariç bir yere gitmiyo mu
Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.kayınvalidenin anlayacağını hiç sanmıyorum. evet kızı var ama o yinede oğlunu haklı görecektir. aynı şey kızına yapılsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi oğlu yapınca oğlu haklıdır. Bence ondan bir sonuç alamazsın kendi akrabaların ancak yardım edebilir.
Eeee ama arkadaşım zaten belliymiş,bu adamın pislikte olduğu.O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
canım önceki konularına da baktım ama bu adamın adam olmadığı belliymiş be güzelim. allahından bulsun eli kırılsın. raporunu al dava et süründür. sakın geri adım atma burnu çok havalanmış bunun. çalışıyomuşsunda ezdirme kendini ailene git en iyi onlar olur yanında . unutma senin ona ihtiyacın yok bunu es geçersen tekrarı olur sakın.Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
siz hala evliliği kurtarma derdindesiniz anladım..Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.
Zaten calıstıgı yer, okul durumu, kaldıgı dersler, gectigi dersler, devam durumu herseyi sorguladım... bunlarda simdilik bilmedigim birsey yok...bu arada soyledigine göre bana itirafı herseyi hallettikten sonra edecekms... durumu abisi öğrenms ve abisinin tavsiyesi uzerine bana anlatmıs.. yani benden en az 2 yıl daha saklayacakmıs... onun dediğine göre seni üzemeemek icin hersey hallolunca söylecektim... ama işte...Sen genel ne diyosa dikkate al
Az çok benzer konular oluyo
Yaşamadan da tecrübe etmek mümkün yani
Bende nişanı bozmandan yanayım beyaz yalan değil 6 yıl dile kolay, yüzüğü beklemesi ayrıca planlı olduğunun kanıtı evlenince yeni sürprizler çıkmasın imzayı bekledim diye sonra
Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.Su açıklama bile ne kadar hasta olduğunu gösteriyor, pislik
Zaten ayrılsan bile 2 yılda yeni bişeylere başlamazsın sanırımZaten calıstıgı yer, okul durumu, kaldıgı dersler, gectigi dersler, devam durumu herseyi sorguladım... bunlarda simdilik bilmedigim birsey yok...bu arada soyledigine göre bana itirafı herseyi hallettikten sonra edecekms... durumu abisi öğrenms ve abisinin tavsiyesi uzerine bana anlatmıs.. yani benden en az 2 yıl daha saklayacakmıs... onun dediğine göre seni üzemeemek icin hersey hallolunca söylecektim... ama işte...
görüştük birsürü özür diledi agladı... istersen okul bitene kadar hic görüşmeyelim sadece ailelerimizin yanında normal davranalım... okul bitince yeniden baslayalım diye yalvardı...
ama güvenemiyorum... nasıl olur bilmiyorum..
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.
siz de bunca şeye rağmen kv ile konuşma derdindesiniz* ne yapmak istiyorsunuz söyleyin de ,ona göre yorum ayzalım vey yazamayalım..Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.
EvetBoşanmayı düşünüyor musun ona göre yorum yapacağım?
oyle demeyin, kayinvalide var kayinvalide var.
Benim esim allah korusun, beni dovse, kayinvalidem de yemin ederim onu dover.
tabi darp raporunu ihmal etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?