- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Merhaba, yeni uyeyim diğer konulara nasıl bakabilrim...Diğer konularınızdan da anladığım kadarıyla siz bir şeylere göz yumdukça eşinizin tavırları katlanarak büyümüş, artık taviz vermeyin, bundan bir sonraki adım ne? Bu böyle sürer gider, gidin bir hastaneye darp raporu alın. Ablanız eminim kol kanat gerecektir size. İhmal etmeyin ciddi bir konu bu, bir tokat bile olsa...
Alllah yardımcınız olsun...
Önce istediğin üyenin profiline gir ( nickine tıkla - profil sayfasını seç )Merhaba, yeni uyeyim diğer konulara nasıl bakabilrim...
cok tesekkurlerÖnce istediğin üyenin profiline gir ( nickine tıkla - profil sayfasını seç )
Sonra 'hakkında' bölümünü tıkla
Aşağılarda 'içerik' kısmında yer alan ' X tarafından açılan tüm konuları arattır' ı tıkla
Rica ederim Gökçecok tesekkurler
Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
bilmiyorum.. hala sizlerden baska kimseye anlatmadım, anlatamadım.. ama alt üst durumdayım.. kendisine de cevap vermiyorum... bilmiyorum ne olacakRica ederim Gökçe
Senin konu ne oldu
Nişanlının 6 yıldır sakladığı yalandan sonra ne yapmayı düşünüyorsun
Sen genel ne diyosa dikkate albilmiyorum.. hala sizlerden baska kimseye anlatmadım, anlatamadım.. ama alt üst durumdayım.. kendisine de cevap vermiyorum... bilmiyorum ne olacak
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.canım neden bu duruma geldiniz biraz konuyu açman mümkün mü? belki daha iyi yorum yaparız o zaman. tabi bu haksız olmasını değiştirmez ama
Asıl neden belliTelefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
O kendini öldürsün, bir kadına, karısına el kaldırdığı için. Senin utanacak bir durumun yok.Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?