Merhaba bayanlar, yeni üye olduğum için konu açmadım. Sorunuza istinaden, hayır henüz darp raporu almadım. Şuan öylesine morki vücudum 2 hafta daha geçmez gibi duruyor.. Biz 2 yıllık evliyiz. Boşanma davası açmıştım daha önce aldatılma yüzünden anlaşmalı olarak. Sonra özür diledi yanlış anladığımı vs.. annem kalp hastası ve kalp krizi geçirince bu olaylar yüzünden onun için affettim ve son 1 şans verip eve döndüm. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var. Çocuğum da yok yapmadım. Zaten evliliklerde ilk 3 sene çocuk yapılmasına karşıyım. Sonrasında çocuk için kadınları evlilik bağlayıcı oluyor. Ekim ayında 2.mahkemem var. O güne kadar evimde oturup, ev arkadaşı hayatı yaşayıp mahkeme günümde bitirmeye gideceğim. Kendisi gelir mi bundan da şüpheliyim. Çünkü çok pişman ve ailesine rezil olmaktan korkuyor. Ama benim için onun pişmanlığı bir şey ifade etmiyor. Darp raporu alsam ilerde bu hep önüme çıkacak ve utanç verici bir durum olacak. En azından ondan sonraki hayatımda, geçmişin acı izlerini yaşamadan devam edeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden rapor almaya gitmedim. Onun da ailesinden hiç kimseye söylemedim ama telefonumda fotoğraflar var.. Yaptığına çok pişman fakat 1 kere kalkan el 2.defa kalkıyor. 1 Kere aldatan adam 2.defa yine aldatıyor. Ha belki aldatmayan varmı diyeceksiniz.. Evet benim ailemde böyle erkeklerde var. O yüzden kişinin karakterinde bitiyor herşey. Geriye mağdur olan kadında kocaman bir hayal kırıklığı kalıyor.. Benim eşim evlenince değişenlerden oldu. Ya da maskesini arkasında saklayan diyebilirim. Böyle forumlar insanın içini rahatlatması ve en yakınları ile konuşamadıklarını paylaşması açısından çok faydalı bir platform. Bu arada psikolojik destek için psikologdan randevu aldım. Bu konu da mağdur olan kadın arkadaşlarıma da bu yönde bir adım atmalarını ve kendilerinin eteklerine yapışan karaktersiz adamları hayatlarından çıkarmalarını tavsiye ediyorum. Evet çok zor belki alışılmışlık var, çevre ne der psikolojisi var, dışardaki adam daha mı iyi olacak algısı var.. Yine de bu hayat ve bu can bizim. Kimse dışardan ne yaşadığımızı bilmez. Sevgiyle kalın.. Beni dinlediğiniz için Teşekkür ederim.