Birgün benimde başıma gelecekmiş meğer .. bugün eşim olacak insan öğle arası eve geldi ve aksam bir yere hayırlı olsuna gidicem dedi zaten 3 gündür düğündesin bugün de evladını gezdir sıkılıyor dedim baya tartıştık aileme laf söyledi bana biz ne bilirmisiz düğün bayram .. ben daha fazla konuşunca üstüme saldırdı ve 3 yaşında çocuğumun önünde beni dövdü gözümün resmen önü karardı nefes alamadım hiçbir yerimde tek bir iz yok çünkü kafamı deflarca yere vurdu baygınlık geçirdim.. darp raporu alamam
annemi aradi gelin bunu alınn beni bunu çekemiyorum diye sonra defoldh gitti kendime geldkten sonra annem geldi zavallı kadın ağladı ağladı onu gene üzdü .. bende onun anne ve babasını arayıp herşeyi anlattım . Tek istediğim boşanmak ama çocuğum çok küçük ve otizmli
gidecek baba evim Yok babam sinir hastası ve asla kabul etmiyor .. çalışmıyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim yüzünü görmek istemiyorum o herifin .. kalbim canım acıyor
bugüne kadar öyle çok seviyordum ki o uyuyunca bile seyrederdim kendi kendjme sevinirdim .. evi ve eşyaları bırakıp gitsin istiyorum bosanalim bir daha asla yüzünü görmeyim istiyorum para da talep etmiyorum ama ne yapcam bilmiyorum elim kolum bağlı
haftada 1 veya 2 gün mahkeme babaya görme hakkı tanır ama ben 1 2 gün bile ayrı kalamam oğlum özel bir çocuk ne yapabilirim