- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
nasıl bakabilirim, yardımcı olursanız sevinirimEvde bilgisayar var mı? Whatsap yazışmalarına aynı anda bilgisayardan whatsap webden bakabilirsin.
çaresizlik o kadar zorki, düzelir, evlatlarım var babasız büyümesinler vs vs sağlıklı karar veremediğimi görüyorum acı ama gerçekBu adama 11 sene ve iki evlat çok çok çok çok çok !
sığınmakmı, laf sokmak için yorum yapmayın, bunca sene sırf evlatlarım babasız büyümesin diye ben bunca şeye göğüs gerdim..Yazdım yazdım sildim, çok ağır olacaktı çünkü. Tek söyleyebileceğim lütfen çocuklarınızın arkasına sğınmayın.
İnternetten whatsap webi açıyorsun,bir tarama ekranı çıkacak zaten. Eşin banyodayken filan gizlice telefonunu al,whatsapı açınca sağ üstten 'whatsap web'i aç ve bilgisayara tut. Bilgisayarınla telefon birbirini görmüş olacak yani.nasıl bakabilirim, yardımcı olursanız sevinirim
ceyz çok ama çok teşekkür ederim, gerçekleri bilerek bir adım atacağım zor olsada , bunu hazmedemem böyle birşey yaptıysa ve yapıyorsa, şu mubarek günde allah ne muradın varsa versin inşallah,İnternetten whatsap webi açıyorsun,bir tarama ekranı çıkacak zaten. Eşin banyodayken filan gizlice telefonunu al,whatsapı açınca sağ üstten 'whatsap web'i aç ve bilgisayara tut. Bilgisayarınla telefon birbirini görmüş olacak yani.
Ben whatsapı işyerimde bilgisayardan takip ediyorum bu şekilde. İnsanın hayat arkadaşına bunu yapması onay görecek bir şey değil ama madem şüpheleniyorsun ve gerçekleri görünce bir adım atacaksın,bunu bir dene. Yok aldatsa da boşanmam diyorsan da sen bilirsin
kahve alışkanlığı kumara, alkole gitmiş, şimdi de aldatma şüphesiyle yaşıyorsun.Merhabalar.
Eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım, ve ona aşık oldum.farklı şehirlerde yaşıyorduk, dolayısıyla sürekli telefonda konuşarak msjlaşarak vs iletişime geçiyorduk. yanıma 4,5 kez geldi çıktık vs vs işte..
ilk aşk,ilk heyecan ayaklarım yerden kesilmişti, ona aşıktım..
2 sene görüştükten sonra evlenmeye karar verdik. annem hiç istemedi, farklı illerde yaşadığımız için, uzak dedii
olmaz dedii. evin tek kızıydım birde kardeşim var, ben annemin her olmaz deyişinde ağlamaya başlıyordum.bir şekilde ailemde rıza gösterdi ve evlendik...
şuan 11 yıllık evliyiz, ben 30 eşim 36yaşında
evliliğimin ilk ayları kabus gibiydi, eşimden beklediğim ilgi, alaka şevkat şöyle dursun, hayatımın en zor günleri başlıyordu. gece yarıları pencere önlerinde az ağlamadımneredesin dediğimde kahvede, arkadaşlarla vs vs geçiştiriyordu. 100 lerce kez oturdum konuştum, kahveye hergün gitme banada vakit ayır vs vs
bir gece yine sabahladım, g 4 te geldi, tartıştık işlerinin iyi gitmediğini, bunalımda olduğunu ve bileziklerimin bir kısmını istediğini söyledi, 2 ay sonra tekrar yaparız bileziklerini dedi ve bende verdim.
bir kaç hafta sonra yine gece geldi ve yine tartıştık bana kumar oynadığını ve kaybettiğini çok borcunun olduğunu söyledi beynimden vurulmuşa döndüm, kızdım bağırdım sonra bunun bir çözüm olmayacağını düşündüm ve destek oldum eşime, ailesine konu birşekilde açıldı k. pederim çok iyi bir insandı borçlarını ödedii.
ben ailemi ziyarete gittiğimde, altınlarımı evimde bırakmıştım, eşimde birgüzel kumarda hepsini yemiş.
yine tartıştık yine kavga ettik, sakinleştiğimde ise ona destek olmaya devam ediyordum. bir kaç ay iyiydik ve ben hamile olduğumu öğrendim, artık düzeleceğini umuyordum.son jübilesinide yaptı ve arabamızıda kumarda kaybetti, bulunduğumuz muhitten taşındık uzaklaşırsa yapmaz diye düşündüm ortamda koparmaya çalıştım.
çok uzun oldu kusura bakmayın yılların birikimi var ve anlatacağım hiç kimsem yokderken kumar belası bitti , alkol alışkanlığı başladı, ve adam eve giremiyordu sürekli dışarda orda burda şurda yıllarca bununla mücadele ettim,
son 2 yıldır cinsel anlamda çok soğuğuz ve ben şüphelenmeye başladım, telefonlarını kurcaladım vs vs
en son yaşadığımız olay wtspp taki tüm mesejlarını siliyor, evde ya şarjı bitiyor kapanıyor tel , telini aldım wtspına girdim giç bişi yok benm wtsptan bakınca şu saatte girdi diye görünmedi evden çıktı girmiş bende gün boyu takip ettim 4, 5 kez girdi , bende msj attım napıyorsun wtpstan, msjımı görmedi bile aradım sonra napıyosun dedim wtsapın bomboş ama sürekli girip çıkıyorsun, kimle msjlaşıyosunki dedim ( eşim mesaj yazmayı sevmez arar konuşur kapatır yıllarca böyle olmuştur herkese karşı ) oda bana arkadaşlarımla msjlaşıyorum ne oldu diyerek bağırmaya başladı, neden siliyosun peki dedim o benim özelim dedi, oruç ağız başım döndü o kelimeyi duyunca, bende bağırdım ne özeli ya dedim senin benden başka özelin olamaz, silmeyeceksin msjları dedim, benim telefonuma bakamazsın dedii kurcalayamazsın, bende bakarım dedim bakıcamda dedim telefonda kavga ediyoruz,yineledi o benim özelim bakamazsın, arkadaşımla şakalaşmışımdır vs vs konuşmuşumdur bakamazsın dedi, bende ben senin karınım bakarım dedim ne zamanki beni boşarsın dedim o zaman kimle ne msjlaşıyosan mesjlaş bakmam dedim,oda bana böyle telefonumu kurcalayıp beni takip etmeye devam edersen zaten sonumuz öyle olacak dedi, hee dedim öylemi boşanalım o zaman tamam dedii ver mahkemeye bende ben uğraşamam sen ver bitsin dedim, ve bu şekilde telefonu kapattık 2 tane evladım var 11 yıldır mücadele ediyorum resmen, eşimi seviyorum ama yaptıklarını hazmedemiyorum, bunları yazarken dahi ağlıyorum kusura bakmayın parça bölük yazdım
siz olsanız ne yapardınız, telefonuma bakamazsın o benim özelim diyen bir eş, canım gerçekten çok yanıyor
Amin canım, Allah sana da hayırlı kapılar açsın yüreğini ferahlatsın inş. Bir gelişme olursa beni de etiketle olur mu?ceyz çok ama çok teşekkür ederim, gerçekleri bilerek bir adım atacağım zor olsada , bunu hazmedemem böyle birşey yaptıysa ve yapıyorsa, şu mubarek günde allah ne muradın varsa versin inşallah,
Merhabalar.
Eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım, ve ona aşık oldum.farklı şehirlerde yaşıyorduk, dolayısıyla sürekli telefonda konuşarak msjlaşarak vs iletişime geçiyorduk. yanıma 4,5 kez geldi çıktık vs vs işte..
ilk aşk,ilk heyecan ayaklarım yerden kesilmişti, ona aşıktım..
2 sene görüştükten sonra evlenmeye karar verdik. annem hiç istemedi, farklı illerde yaşadığımız için, uzak dedii
olmaz dedii. evin tek kızıydım birde kardeşim var, ben annemin her olmaz deyişinde ağlamaya başlıyordum.bir şekilde ailemde rıza gösterdi ve evlendik...
şuan 11 yıllık evliyiz, ben 30 eşim 36yaşında
evliliğimin ilk ayları kabus gibiydi, eşimden beklediğim ilgi, alaka şevkat şöyle dursun, hayatımın en zor günleri başlıyordu. gece yarıları pencere önlerinde az ağlamadımneredesin dediğimde kahvede, arkadaşlarla vs vs geçiştiriyordu. 100 lerce kez oturdum konuştum, kahveye hergün gitme banada vakit ayır vs vs
bir gece yine sabahladım, g 4 te geldi, tartıştık işlerinin iyi gitmediğini, bunalımda olduğunu ve bileziklerimin bir kısmını istediğini söyledi, 2 ay sonra tekrar yaparız bileziklerini dedi ve bende verdim.
bir kaç hafta sonra yine gece geldi ve yine tartıştık bana kumar oynadığını ve kaybettiğini çok borcunun olduğunu söyledi beynimden vurulmuşa döndüm, kızdım bağırdım sonra bunun bir çözüm olmayacağını düşündüm ve destek oldum eşime, ailesine konu birşekilde açıldı k. pederim çok iyi bir insandı borçlarını ödedii.
ben ailemi ziyarete gittiğimde, altınlarımı evimde bırakmıştım, eşimde birgüzel kumarda hepsini yemiş.
yine tartıştık yine kavga ettik, sakinleştiğimde ise ona destek olmaya devam ediyordum. bir kaç ay iyiydik ve ben hamile olduğumu öğrendim, artık düzeleceğini umuyordum.son jübilesinide yaptı ve arabamızıda kumarda kaybetti, bulunduğumuz muhitten taşındık uzaklaşırsa yapmaz diye düşündüm ortamda koparmaya çalıştım.
çok uzun oldu kusura bakmayın yılların birikimi var ve anlatacağım hiç kimsem yokderken kumar belası bitti , alkol alışkanlığı başladı, ve adam eve giremiyordu sürekli dışarda orda burda şurda yıllarca bununla mücadele ettim,
son 2 yıldır cinsel anlamda çok soğuğuz ve ben şüphelenmeye başladım, telefonlarını kurcaladım vs vs
en son yaşadığımız olay wtspp taki tüm mesejlarını siliyor, evde ya şarjı bitiyor kapanıyor tel , telini aldım wtspına girdim giç bişi yok benm wtsptan bakınca şu saatte girdi diye görünmedi evden çıktı girmiş bende gün boyu takip ettim 4, 5 kez girdi , bende msj attım napıyorsun wtpstan, msjımı görmedi bile aradım sonra napıyosun dedim wtsapın bomboş ama sürekli girip çıkıyorsun, kimle msjlaşıyosunki dedim ( eşim mesaj yazmayı sevmez arar konuşur kapatır yıllarca böyle olmuştur herkese karşı ) oda bana arkadaşlarımla msjlaşıyorum ne oldu diyerek bağırmaya başladı, neden siliyosun peki dedim o benim özelim dedi, oruç ağız başım döndü o kelimeyi duyunca, bende bağırdım ne özeli ya dedim senin benden başka özelin olamaz, silmeyeceksin msjları dedim, benim telefonuma bakamazsın dedii kurcalayamazsın, bende bakarım dedim bakıcamda dedim telefonda kavga ediyoruz,yineledi o benim özelim bakamazsın, arkadaşımla şakalaşmışımdır vs vs konuşmuşumdur bakamazsın dedi, bende ben senin karınım bakarım dedim ne zamanki beni boşarsın dedim o zaman kimle ne msjlaşıyosan mesjlaş bakmam dedim,oda bana böyle telefonumu kurcalayıp beni takip etmeye devam edersen zaten sonumuz öyle olacak dedi, hee dedim öylemi boşanalım o zaman tamam dedii ver mahkemeye bende ben uğraşamam sen ver bitsin dedim, ve bu şekilde telefonu kapattık 2 tane evladım var 11 yıldır mücadele ediyorum resmen, eşimi seviyorum ama yaptıklarını hazmedemiyorum, bunları yazarken dahi ağlıyorum kusura bakmayın parça bölük yazdım
siz olsanız ne yapardınız, telefonuma bakamazsın o benim özelim diyen bir eş, canım gerçekten çok yanıyor
ilk 2 yılda kumar ve alkol bitti, kumar oynadığını öğrendiğimde 6 aylık hamileydim, özür diledi ve söz verdi sözünü tuttuda birdaha oynamadı. eşim öyle sevgisini belli eden bir yapıya sahip değil, bende tam tersine duygusalım vs , bunu kabullendim çaresizim, elimde bir mesleğim yok ,tutunabileceğim bir dalım yok, 2 evladıma bakabilecek gücüm yok, babam biraz terstir ailemin yanına ne kadar sığabilicem bilemiyorum boşanma kararı verirsemkumar var alkol var muhtemelen aldatma da var. ilgi yok sevgi yok.
hadi neden 2. çocuk diye sormayayım ama neden hala evlisiniz diye sorasım geliyor?
hiç mi canınızın kıymeti yok?
aminn inşallah, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah, bi nebzede olsun beni rahatlattın, şüphelerimin gerçekmi yoksa kuruntumu olduğunu bilmeliyimAmin canım, Allah sana da hayırlı kapılar açsın yüreğini ferahlatsın inş. Bir gelişme olursa beni de etiketle olur mu?
9 yıldır kumar oynamıyor fakat daha farklı sorunlar yaşıyoruz, geçmişe takılmış bir vaziyette yaşıyorum keşkelerle dolu, keşke keşke keşke... aileme gelince, annem canım annem herşeyde yanımda olur, babam terstir, boşandığım takdirde babamla nasıl aynı evde yaşarım bilemiyorumAllah yardımcınız olsun ama kumar bildiğin hastalık gibi 2 ay oynamasa eline geçen ilk fırsatta yine yapar gibi geliyor..
yazık olmuş yıllarınıza boşanın diyemem asla ama eğer devam ederseniz geçmişteki 11 yıldan farklı şeyler beklemiyor sizi..
korkarım ki bir süre sonra daha kötü şeyler yaşarsınız.
aileniz yanınızdaysa bir süre onlara gidin ve boşanmayı düşündüğünü söyleyin.
ben eşimi deliler gibi seviyorum aşığım demiyorum, ilk 2 yılda bu hataları yaptı ve bitti. devam ettirmedi, kumar olayını öğrendiğimde 6 aylık hamileydim, özür diledi söz verdi tuttuda oynamadı bir daha, inan bana eşimden soğudum zamanla yaşattıklarıyla, yaaşadıklarımla.. mutlu değilim kesinlikle lakin bir çıkış yolum yok, çocuklarım babasız büyümesinler diye bunca zaman yaptıklarına göğüs gerdim, çaresizdim ve halada çaresizim.. boşandığım takdirde çocuklarıma bakabilecek bir gücüm yok, mesleğim yok, baba evine döneceğim ve inan bana babamla nasıl yaşayabileceğim hakkında çok büyük endişelerim varkahve alışkanlığı kumara, alkole gitmiş, şimdi de aldatma şüphesiyle yaşıyorsun.
eşin ne yaparsa ondan soğursun, cidden merak ettim.
her kötü huyunu kabullenmişsin, boşanma restini bile tınlamamış bir kocayla mutlu musun? ölene kadar evli kalmayı mı düşünüyorsun?
cevabın evetse, telefonunu kurcalama. her zamanki gibi gözünü kapa ve evliliğini sevgini sürdür.
amin, allah razı olsun. herşeyine katlandım fakat ihanet söz konusu ise bunun affedilir bir yanı yok,Allah yardımcınız olsun.gerçekten çok zor şeyler yaşamışsıniz.ve eğer ortada ihanet varsa bu artık bardağın son damlası olacak muhtemelen..takip edin eğer varsa birşey gözünün yaşına bakmayın ayrilin bitsin. Babanız ne kadar ters bir adam olursa olsun.sonuçta babadır durumları bilirse eminim destek olur.sonra bir iş bulur çalışırsınız. Allah bir yol gösterir bence.
Ama çekmeyin daha fazla bu adamı.
Çok doğru bir karar almışsınız. Bu zorlu süreçte eminim ki çok faydası olacaktır psikiyatristin ..bir annenin hasta olmaya bile hakkı olmaz çoğu zaman..güçlü olabildiğini kadar olun.ben inanıyorum ki güzel günler gelecek. .amin, allah razı olsun. herşeyine katlandım fakat ihanet söz konusu ise bunun affedilir bir yanı yok,
sonra dönüp kendimi telkinde bulunuyorum , benden başka kim çeker, kim katlanır onun hödüklüğüne,
hergün geçmişe dönmenin hayaliyle yaşıyorum, sanırım piskolojim iyice bozuldu..
yarın için randevu aldım pisktrdan ilkez böyle bişi yapıyorum, iyi değilim,lakin çocuklarım için iyi olmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?