dayanacak gücü kendimde bulamıyorum artık,boşanmak çözüm olurmu :(

Boşansanız da boşanmasanız da kendinize bİ İş bulmanın yollarını arayın derim ben.
Kimseye güven olmuyor çünkü bu hayatta.
Daha yaşınız çok genç liseyi bitirmediyseniz dışardan bitirebilirsiniz ya da ünv.yi.
Çocuklarınız bebek değilse yaşları uygunsa anaokuluna gönderirsiniz.
Asgari ücretle bile çalışsanız her ay köşeye atıp birikim yapabilirsiniz.
Eşim beni çalıştırmıyor derseniz de bu da benim özelim karışamazsın diyebilirsiniz ona.

Nasıl bir sevgi anlayışın var canım senin ya karasevda mi bu?aslında her şeyi görüyorsun doğruyu yanlışı biliyorsun.ayrılmazsin büyük ihtimalle zaten ama kalıcı çözümler bulmaya bak

lise mezunuyum, üni sınavlarına hazırlanıyordum birden kendimi nikah masasında buldum ( salak kafam )
aradan 13 yıl geçmiş üni okuyabilirmiyim bilmiyorum.bildiklerimide unutturdu bu hayat bana..
çalışmak istediğimi eşime söylemiştim, kolaymı zannediyorsun çalışmayı vs söylenmişti, çalışmak istiyorsan çalış dedi.
çocuklarımı kreşe 4 saat gönderebiliyorum. annem başka şehirde yaşıyor bakabilecek kimsemde yok .

Kaç yaşındaki çocuklar?

Nasıl bir sevgi anlayışın var canım senin ya karasevda mi bu?aslında her şeyi görüyorsun doğruyu yanlışı biliyorsun.ayrılmazsin büyük ihtimalle zaten ama kalıcı çözümler bulmaya bak
gördüğüm somut birşey yok, görseydim bu zamana kadar zorda olsa bir karar verebilirdim.
yaptığı hatalar vardı, evlatlarım için katlandım, babasız çocuk büyütmek kolay olmayacaktı ben bu zorluğa razı gelirdim,
gelirdimde baba sevgisinden mahrum kalmasınlar istedim. bana karşı iyi bir eş olmayabilir ama iyi bir baba.yarın randevu aldım piskiatrdan bakalım..

oğlum 9, kızım 5 yaşında
oğlum ilkokula gidiyor, kızımsa kreşe
E baya büyümüşler aslında ben daha küçük sanmıştım.
Diğeri de seneye okula başlar yarım günde bakıcı gelir olur bu iş insanlar küçücük bebeklerini bırakıp çalışıyorlar.
Bir de aramızda sadece 2yaş var ben 2Üni.bitirdim bİ tane daha okusam mı ya ds yüksek lisans yapsam mı diye düşünüyorum yani okumanın cidden yaşı yok.
Üni.okumasanız bile sıradan bi iş size çok iyi gelir özgüveniniz yerine gelir.

yaş olarak problem yapmıyorum ama bilgilerim taze değil, başarabilirmiyim bilemiyorum
okuldan 14:20 de çıkıyorlar bakıcı düşünsem, bir mesleğim yok 1000 lira alsam yarısını bakıcıya diğer yarısınıda yol ve yemeğe vericem

İyi de hiçbir şey yapmadan hayatınızın düzene girmesini beklemek ne kazandıracak size?
Bahane bulmak o kadar kolay ki önemli ılan mücadele etmek ve bir yerden başlamaktır.

İyi de hiçbir şey yapmadan hayatınızın düzene girmesini beklemek ne kazandıracak size?
Bahane bulmak o kadar kolay ki önemli ılan mücadele etmek ve bir yerden başlamaktır.

bunların bahane olduğunumu düşünüyorsunuz ??
yalnızım diyorum çocuklarıma bakabilecek kimsem yok, ve icra edebileceğim bir mesleğimde yok,
bir karar verdiğimde elbette bir yerlerden başlayacağım, ailemin yanına dönebilirim ve hayatımı bir şekilde çocuklarımla birliktre bir düzene sokabilirim...

bu adamı çekeceğime biraz ters babbamı çekerim daha iyi.

alkol va r
kumar var.
aldattığı yönünde ciddi şüphelerin de var.
ama seviyosun öyle mi.
peki neye dayanacak gücün kalmadı ben onu anlamadım.
11 yılını heba etmişssin bu adama.
boşanmak istiyomusun istemiyomusun anlayamadım.
elbette kolay değil senin durumunda.
okumamışssın meslek yok.
hayatın eşinin insafına kalmış.
o adam olur da yuvasına dönerse hayatın düzelir
ama böyle devam ederse sen de aynen böyle devam edersin.
ama ailenin yanına dönme ihtimalin var ise az da olsa bunu değerlendir.
bir şekilde çalışır çocuklarına bakarsın.
keşke zamanında okulunu bırakmasaydın ufak ta olsa bi mesleğin olsaydı.

Sunları okudukca eşime bos yere kozdgmı dusundum vala mllette ne dert var sükür benm esme dedm llah yardmcnz olsn

dilimde tüy bitti bunu defalarca söylemekten, ALKOL VE KUMAR EVLİLİĞİMİZİN İLK 2 YILINDA VARDI,
ÖZÜR DİLEDİ, SÖZ VERDİ.SÖZÜNÜ TUTTU VE BİRDAHA OYNAMADI.ben size en başından yaşadığım olumsuzlukları anlatmak istedim , içimi dökmek istedim, 11 yılımın heba olduğu gerçeği hergün yüzüme bir tokat gibi iniyor zaten.ilgisiz bir erkek, duygularını dışa vuramayan bir erkek, bende tam tersi duygusalım ilgi alaka bekliyorum, okula devam etmedim işte yaşım oldukça küçüktü bilmiyorum pişmanlık hat safada..yuvasına dönme konusuna gelince beni terk etmiş değil, hayatım ise ondan çok çocuklarımın tekelinde, kıyamıyorum bana dün gece oğlum anne babam nerde neden gelmedi dedi, boğazıma bir yumru oturdu, işleri var annecim dedim geçiştirdim. aldatma konusuna gelince son dönemde yaşadığımız wtspp olayından kuşkulandım sadece, olabilir yada olmayabilir bilemiyorum, beni aldattığını düşünmüyorum açıkçası,tüm olumsuzluklarını kaldırabilirim lakin aldatma söz konusu ise bunu kaldıramam boşanma kararı alırım. yıllar içerisinde yaşadıklarıma bakacak olursam ben güçlü bir kadınım, her ne kadar burada bazı arkadaşlar beni güçsüz , aciz olarak anlamış olsalarda ben evlatlarım için mücadele etmiş bir anneyim, bunca şeye göğüs gerdiysem mutlak suretle evlatlarıma bakabilirim.

sorun nedir peki.
boşanmak çözüm olur mu diyen sensin.
alkol yok kumar yok,büyük ihtimalle aldatmadı da diyorsun.
ben mi anlayamadım yani
alkol kumar bitmiş olabilir atlamış olabilirim.
konu açıldığında bu tür sorular gelebilir bunu biliyor olmalıydın

sorun şuki, bana söylediği sözlerin ağırlığı
telefonumu karıştıramazsın, bu benim özelim demesi..
bir erkeğin eşine bu benim özelim deme hakkı varmıdır, bu sözlerine karşılık bende bağırdım ve ben senin karınım istediğim zaman bakarım dedim,bakamazssın dedi, bakıcam dedim, ne zamanki beni boşarsın o zaman bakmam kimle istiyosan msjlaş dedim. oda bana sen böyle karıştırmaya devam edersen zaten sonumuz boşanma olacak dedi, bende sinirle bağrmaya devam ettim telefonda, iyi dedim boşanalım o zaman, tamm dedii böylece kapattık teli.
kesinlikle aldatmadı beni demiyorum, aldatmadığını düşünüyorum sadece
konuyu açtığımda bu tür soruların soruların geleceğini elbette biliyordum ve tek tek cvp veriyorum, sizlerin fikirlerine değer verdiğimden dolayı.

bir kitapta okumuştum erkekler bazen kendi mağaralarına çekilmek isterler bu durumda onları sıkmayın, üstüne gittikçe daha da uzaklaşırlar diye. Her ne kadar eş olsanız da, sonuçta iki ayrı insansınız belki de bunalmıştır bilemiyorum tabi evli değilim ama benimki bir düşünce sadece.
Aldattığına dair bir kanıt da olmadığına göre bence üstüne gitmeden, sessizce takip edin ve evham yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…