dayanacak gücü kendimde bulamıyorum artık,boşanmak çözüm olurmu :(

Maddi durumunuz veya ailenizin durumu uygunsa bu adamın kahrını çekmeniz saçma. Arabayı kumarda kaybeden evine bakmaz. Böyle örneklerin düzeldiğini görüyoruz ama kadın çökmüş oluyor. Adamın çevresi bitiyor ancak öyle yola geliyorlar. Ama kadının ömrü heba oluyor o başka.

maddi anlamda gücüm yok, bir mesleğim yok..
evine bakma konusuna gelince, hakkını yiyemem herşeyimiz madii anlamda 44 lük
evine bakar, gezdirir, yaz,kış tatilimizi yaparız.
9 yıldır kumar oynamıyor, ilgisini, sevgisini gösterebilen biri değil, son olayda patlak verince allak bullak oldum

evet babalı büyüyorlar, bizim sorunlarımız var aramızda çift olarak
çocuklarına düşkün bir baba hakkını yiyemem
Alkol kumar artık yok diyorsunuz
Maddiyat da çok iyiymiş,
Babalığında da sorun yok
Aile hayatınız düzene girmiş,
Ayrılmayı düşünmüyorsanız ki düşünmüyor gb görünüyorsunuz whatsap meselesini hiç kurcalamayın bence.

Kesinlikle katılıyor ve ekliyorum: boşanmayacaksanız aldattığını ortaya çıkarıp yüz göz olmayın. Daha kötü hale gelir, gururunuzdan olursunuz.

sorun çift olarak yaşadığımız problemler, ilgisizliği bana karşı soğuk oluşu ve ardından wtspp olayı
evliliğim süresince huzurlu bir aile yaşantım olmadı, kendimi güçlü görmüyorum ve çocuklarıma kıyamıyorum,ne kadar doğru bir davranış bilemiyorum

eşin düzelecek mi sence? aldattıysa affı olur mu? çocuklarının yaşı uygunsa annen bakar sen çalışırsın. babanın huyu kocandan kötü mü? ya babanı ya kocanı idare edeceksin.

Neden fevri davraniyosun canim? Alkolune kumarina gösterdiğin sabrina ne oldu? Biraz sakin ol..

İçine şüphe düştuyse ve bu senin icin affedilmeyecek birşey ise keşke fevri davranmasaydin. Takip etseydin çaktırmadan. Gozlemleseydin hemen belli etmeseydin keske suphelendigini. Elindeki tek veri watsupa girip çıkması bunla nereye varacaksin? Ancak kafanda kurup huzrsuzluk çıkarıp oturup sinirlerini harap edeceksin baska birşey yapamazsin bu veriyle.

Sakin ol. Dik dur farkinda değilmişsin gibi gözlemlerini yap yakala ve sonra ne yapacaksan yap.

Bu süreçte bir işe girmeyi düşün eşine de citlat yavas yavas hazirla kendini sayet bosanacaksan..mamtikla davran

toy bir kız kıskançlık yaparken kız ile konuşmuş mu die bakar.
ama bir kız sewgilisinin erkeklerle konuşmasını takibe alıyorsa o kadından korkun derler.
anladın sen bni.
kocanda bşeyler var aldatma olmasada senden sakladığı bşeyler var cnm . ayrıca bn uğraşamam deme. korkma aç davayı.
dava açmadan önce son kez konuşmayı dene. cddi olduğna inandr. ya düzelrsin yada bn yokum de. sonrası kendi tercihi

hemen bi işe gir kendi ayaklarn üstnde durma zamanı gelmştr belkide

hislerime tercüman oldunuz, keşke diyorum ama sabredemedim direk söyledim kavga ettik ve dün iş yerinde kaldı eve gelmedi, annemle telefonda konuştuk sesimden anladı bişilerin ters gittiğini, durumu biraz anlatmak zorunda kaldım, annemde sakin ol vs direk suçlama varsa öyle bişi gereken yapılır ben senin arkadayım dediii, eşimi aramak istemiş konuştuktan sonra kardeşim izin vermemiş, barışırlar aralarına girmeyelim anne demiş.istersen arayıp konuşayım dedi, hayır dedim .annemde çık gel burda kal biraz kafanı toplarsın oda sakinleşir dedii, bilmiyorum bakalım

kumar ve cok alkol alımı: boşanmak için gec bile kalmışsın. sen ben demeyin anlaşmalı boşanma dilekçesi ile hemen boşanırsınız. ayrıca ilk dava eden her zaman mağdurdur. unutma!

Hayır gitme şuan biryere. Adam watsupa sık girdi diye çıkıp gidilmez lütfen sakin ol fevri olma.hiçbirşey geçmeyecek eline emin ol. Böyle birşeyi boşanma aşamasına getiremezsin somut delilin yok ne diceksin eşim watsupa girdi mi? Bunlari baskasi yaşıyor gibi düşün o kişiye ne akil verirdin? Sence ne yapsa en dogrusunu yapmis olurdu diye düşün ona gore hareket et.

Bu dakikadan sonra her olayi bu sekilde düşünüp hareket et ona gore davranış seçimi belirle diğer türlü sakin olup kendine hakim olman çok zor görünüyor.

Çünkü patlama yasiyorsun bu sadece bu olaya verilmiş bir tepki degildi. Senelerin birikimi belli ki. O.yuzden çok dikkatli davran gozlem altina al herşeyi ona göre ailende arkandaysa zaten alirsin her türlü karari korkacak birşey yok.kaygilanmadan sakince izle

kendime güvenim 0, sanki o olmadan yaşayamayacakmış gibi hissediyorum, bana bunca şey yaşatmış olmasına rağmen, çocuklarımın geleceğini düşünüyorum yetebilecekmiyim, yarın için randevu aldım pskiaatrdan ilkez böyle bişi yaptım,

Whatsap webi bir arkadaş önermiş, mutlaka dene.
Bir şekilde telefonunu al ama hissettirmemelisin unutma.

Allah kolaylık versin bir dert bitmiş diğeri başlamış çok yıpratıcı gerçekten..

wtspa girip çıkması değil, aslında aldattığınıda düşünmüyorum beni, bana telefonumu kurcalayamazsın, o benim özelim arkadaşlarımla şakalaşırım farklı konuşurum vs diyerek bağırması, daha öncede kıskançlık vakalarım oldu açıkçası oda bunaldı, yani bunalttığımı düşünüyorum, bende senin benden benden başka özelin olamaz diye bağırdım, kurcalamıcaksın telefonumu dedi kurcalıcam dedim bakıcam, ben senin karınım dedim ne zamanki beni boşarsın o zaman bakmam git kimle istiyosan msjlaş.oda bana böyle devam edersen sonumuz zaten öyle olacak dedi boşanırız bu gidişlee, bende iyi o zaman boşanalım diye bağırdım, bir patlama yaşadığımı bende düşünüyorum sağlıklı karar veremiyorum, ağlamaktan gözlerim şişti ailem arkamda şayet boşandığım takdirde, babamla aynı evde yaşama fikri bana kötü geliyor rabbim hayırlısını nasip etsin işlh hakkımızda

Whatsap webi bir arkadaş önermiş, mutlaka dene.
Bir şekilde telefonunu al ama hissettirmemelisin unutma.

Allah kolaylık versin bir dert bitmiş diğeri başlamış çok yıpratıcı gerçekten..
çok tş ederim, allah razı olsun
aynen öyle biri bitti derken hep bişiler ard arda geldi ve ben sürekli
kendimi bir mücadelede buldum, sırf evlatlarım için katlandım bu gerçeği kimse inkar edemez.
dün gece iş yerinde kaldı eve gelmedi bu gecede gelmeyecek sanırım, iftara gelmedi
telefonunu elime bir geçirebilsem ahhh

Annemi arıycam kontörüm yok ya da benim şarjım sıfır gibi bir yalanla al telefonu.
Hallet.
Allah yardımcın olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…