- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Annemi arıycam kontörüm yok ya da benim şarjım sıfır gibi bir yalanla al telefonu.
Hallet.
Allah yardımcın olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmaz..
Konuşma tarzi seni dışlanmiş hissetirmiş sanırım. Sen de arkadaşınla konuşmalarini göstermek istemezdin öyle değil mi?
Basit birşeyde boşanma konusunu dile getirmemelisin onu boşanmakla tehdit etmemelisin bence. Çünkü bu sanki ben seni bosayinca sen çok üzülür perişan okursun bak ama ben güler geçerim gibi bi anlam oluşturuyor.
Senin eşin çok daha büyük hatalar yapti sana onlari affettin şuan çocuklarin var, daha temkinli olmam gerekirken tam tersi davranıyorsun. Kizip bagirio meydan okuyarak en sonunda umursanmayan he he diyip geçilen taraf olursun bu da seni daha da hırçın olmaya iter.
Olaylari bosanmayla iskillendiriyorsun ama hazir degilsin boşanmak istemiyorken o kelimeyi agzina alma. Sana tamam bosanalim diyimce kaldiramayacaksin bunu. Daha da huzursuz olacaksin.
Sakin ol dicem yine çünkü nedense bende ani parlayan bir insan izlenimi oluşturdun bu da eşini sıkmış belli ki bu huyunu torlulemeye çalış.bosanacaksan da bu şekilde olmasın sakince karar vererek olsun ki sonradan boşandım hata ettim keşke şöyle davransaydim keske böyle yapsaydim diyip bi on senede onun yukuyle yasamak zorunda kalma..
Belki yaklaşım tarzını degistirmelisin?
Hesap sorar gibi değil, onu suçlar gibi degil her adimindan haberim var ne haltlar yedigini biliyorum havasinda olunca ve de adamda da öyle bir durum yoksa kendini kapana kisilmis gibi hisseder bi zaman sonra da o aslinda yapmadığı şeyleri yapmaya yoneleblir.
Bunu düşün..
tam tersi olsaydi eşin sana bu şekilde davransaydi şuan burda eşimin paranoyak davranislarindan bana guvenmemesinden biktim sürekli birşey yaptığımı dusunuyor beni kontrol ediyor diye konun olacakti)
Özellikle böyle durumlarda kendinde hircinlik hissettiğin an koş banyoya elini yüzünü yıka o anki aurandan kurtul bes dakika sonra sakince hallet işini.
Sürekli tepende hesap soran birini istemez ki kimse. Onunla erkek çocuğuna ders verir gibi konuşma. Hesabini sor ama bunu hesap sorduğunu belli etmeden yap
Alkolik, altinlarinida harcıyor, kumar bazda hahaha film gibi âdamlardan şutla ya böyle adamdan ne baba nede eş olur!!
Gerçekten sadece meraktan soruyorum sizi tenkit falan değil amacım nası sevebiliyosunuz bunca şeyden sonra nasıl oluyo yani o şey aklım almıyo benimeşimi seviyorum ama yaptıklarını hazmedemiyorum
Gerçekten sadece meraktan soruyorum sizi tenkit falan değil amacım nası sevebiliyosunuz bunca şeyden sonra nasıl oluyo yani o şey aklım almıyo benim
Sevgili olduğumuz dönemde, nisanlilik dönemi de dahil karşımızdakinin karakterini hal ve hareketlerini neye ne kadar tepki verdiğini başı sıkışınca neye başvurduğunu küfüre mi şiddete mi yoksa başka birşeye mi bunları çok iyi gözlemlememiz lazım. Çok aşığızdir çok seviyoruzdur hatalarını görmezden geliyoruzdur hemen iki güzel lafa aldanıp affediyoruzdur. Bunu yapmamalıyız can ciğer olalım tabi ama lütfen hemen yumusamayin ileride altta kalan taraf siz oluyorsunuz. Tepkinizi koyun gerekirse hep hatırlatın bunu ona. Sonra gün geliyor böyle sen karışamazsın sen kim oluyorsun diyorlar siz de öylece kalıyorsunuz. Bu şansı ona vermeyin. Ha sevgili olduğunuz dönemde hataları olmuştur ama siz çok aşık olduğunuz için düzelir ya zamanla demissinizdir alttan almışsınızdir. buda yanlış. Huylu huyundan vazgeçmez. Yaş kaç olursa olsun.karsimizdaki insanı iyi çözmek lazım onun atacağı adımı ondan önce tahmin etmemiz gerek mutluluğun formülü bu belkide
Cnm kolay kolay Boşan demem ama bu adamdan adam olmaz yazık olmuş sana güzelim ya bilmiyorum kib en berbat evlilikler bile kurtarilabiliyor süründur biraz bence
çaresizlik o kadar zorki, düzelir, evlatlarım var babasız büyümesinler vs vs sağlıklı karar veremediğimi görüyorum acı ama gerçek
Peki bir soru da benim sormama izin verin ; adamın watss up konuşmalarına eriştiniz diyelim, bir ilişkisi olduğunu öğrendiniz, boşanacak mısınız o zaman ?
buna katlanamam boşanma kararı alırım
O zaman kararlı bir şekilde watss up web den takip edin konuşmalarını, Allah yardımcınız olsun
Kendine bu kotulugu neden yapiyorsun acaba seninle ilgilenmiyor bosan gitsin sende hayatina bak bu zamana kadar aglamissin bundan sonrada omrun aglamaklami gecsin istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?